Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • stojko

    :) Tih 4 i pol sata nam je cak bilo i malo,a li morali smo prekinuti, jer je Mateo radio samo do 11. Sto se mojih krumpira, a i krumpira opcenito tice mislim da bi vrhunski golmani trebali to proucavati, jer jedna stvar koja izdvaja vrhunske od dobrih je i sposobnost branjenja krumpira. Dominik me je izbusio prvi drugi, a nisam imao dovoljno vremena da mu "naucim" udarac :)
    Cak ni skliske plasticne loptice nisu mogle pokvariti uzitak, a neke od tih loptica jednostavno su bjezale sa igraca :/
    Slikice su dobre i ove zasad. Uuu, sad vidim da si dodao i slikice pored imena igraca desno :)
    I filmici. Misel dobro izvodi to povlacenje u pokretu (bez smirivanja i namjestanja loptice), a tvoj prvi drugi je po meni i tvoje najjace oruzje. (drugi i treci gol na filmicu)

    avatar

    01.10.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • myway

    mislim da se ipak ne bi slozio s tobom.
    barem ja koristim naziv "krumpir" za one golove koji su definitivno neobranjivi iz razloga jer su i nepredvidljivi. a i los i dobar golman isto mogu imat puke srece pa da ih ta lopta pogodi.

    avatar

    02.10.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • Davor

    Krumpiri...činjenica je da postoji sposobnost branjenja krumpira i da je Stojko itekako ima. Isto tako, postoji i sposobnost davanja krumpira...i nju također Stojko itekako ima :))) Siniša kao napadač ima zadivljujuću sposobnost davanja krumpira peticom...ali u principu ne kad sam ja na petici :D Dakle, postoje načini pariranja istima i treba ih otkriti i proučiti. Stojko i Siniša su odličan spoj tehnike, brzine i sreće, tj. krumpira...barem dva krumpira po partiji nipošto nisu slučajna i sad je već pitanje treba li ih zvati krumpirima - to su opasne i snažne lopte koje se vrte ko lude prema naprijed i upućene su na način da razaraju obranu :) To što nitko ne zna gdje će točno završiti ne mijenja činjenicu da te lopte pređu pola terena prije no što udare u nešto i skrenu prema golu. Treba puknuti lopticu tako da ode bez kontakta skoro do kraja...

    Ovaj blog mi je razgalio srce :)

    avatar

    02.10.2007. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...