Komentari

lm1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • inspektor Clouseau

    Odličan Blog, sjajne misli. Ustraj dalje bez obzira na manjak komentara. Da pišeš o nogometu i BB i sl. bilo bi više ali to ne bi bio Ti.

    avatar

    06.10.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    hvala!

    na moju sreću nogomet ne gledam, jer mi u venama teče oktanska krv...ali i kao takav, moram se suzdržati u prometu...dok su natjecanja i staze mjesta gdje se može pokazati talenat!
    stoga to pokušavam ljudima predočiti i prenijeti...ponekada to nije lako, kao kada prijatelju (koji je završio prvostupnika na FSBu) objašnjavaš da je KIA Ceed auto za nižu klasu i s 5NCAP zvijezdica nije ništa bolja (čak štoviše, s 7godina garancije lošija) od Hyundai i30 koji je auto više klase i s 4NCAP zvijezdice (te 3godine garancije)! inače to su dva identična automobila, jer je Hyundai kupio KIA...a za potvrdu moje teorije stoje lutke na testu NCAP, u čijem slučaju i30 je bolji od Ceed...ali zvijezdice se dobivaju za naljepnice o AIRBAGu i o životopisno obojanim utikačima za vezanje itd.

    a ni BB ne gledam, jer to je jednostavno voajerstvo - ništa više i ništa manje od toga! a pisanje protiv BB, toga već ovdje ima dovoljno...osobno smatram kako kako je svako pisanje o BB šteta intelekta i napisanih riječi!
    ali ljudima na volju, neka sa svojim životom rade što je njih volja...

    meni i tako ovaj blog služi za neslaganja u politici (vanjskoj i unutarnjoj) ili s medijima...jedna postaja gdje će se pročitati i druga strana, gdje sve neće biti cenzurirano (najdamo se), gdje će se pohvaliti dobro i spomenuti, a kuditi loše...

    avatar

    30.10.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...