Komentari

koreja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • it_girl

    sad ako kojim slučajem odemu koreju,zahvaljujući tvom tekstu valjda cu se znati snaći;)
    al iskreno sumnjam da bi tamo preživjela,oni su tako pristojni, paze na običaje,nekako mi je teško povjerovati da sve tako glatko ide.
    imam prijedlog,a da napises o mladima u koreji?dal se mjenjanj?

    avatar

    25.10.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    pozdrav! jel jos piju ono smece od americkih piva, bud, miller, corrrs...

    avatar

    25.10.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • Lord Davor

    Hm, vidim da si odnekud iskopao dosta informacija, iako iz iskustva mogu reći da nije (više) sve baš tako. U običajima su korejci (a ne "korejanci" kao što ti pišeš, učimo hrvatski ;) bez uvrede) dosta manje kruti od japanaca. Preuzela i njih moderna vremena...

    avatar

    25.10.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Šima

    Vrlo zanimljiv post. Toliko zanimljivih informacija

    avatar

    26.10.2007. (07:22)    -   -   -   -  

  • profA

    Ovaj cijeli blog je fascinantan i savrsen. Zivim nadomak Seula, profesor sam hrvatskog jezika i kulture na jednom ovdasnjem sveucilistu i mogu reci da je nesto od svega ovog sto pises u praksi istina, nesto nije, ali bitno je da svi shvatimo kako je Juzna Koreja tranzicijska zemlja koja je tek u devedesetima provela punu demokratizaciju i kako su promjene vrlo brze, mozda i brze nego kod nas. Krscanstvo (najcesce kroz pojedine protestantske denominacije) snazno nadire, sto je tebi sigurno OK, s obzirom na tvoja uvjerenja, meni bas i nije. No, u svakom slucaju cestitam na ovako bogatom i predanom bloganju. Ako te put nanese u Seul, imas krevet i klopu kod mene! homo_sapiens@net.hr

    avatar

    26.10.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • andjel -

    iznenadili me svi ovi komentari.
    @it_girl - mladi se mijenjaju itekako, pisat ću
    @ribafish - za one u koreji nisam siguran, ali korejci koji žive u njemačkoj i italiji najviše od svega vole pivo. osim navedenih piju i hrvatsko (ja vidio).
    @lord davor - jasno, ali kad gledam njihov satelitski program arirang i njihovo predstavljanje svijetu - sve će ti ovo ponoviti i oni iako se u stvarnom životu ne ponašaju svi tako. a što se tiče imena korejci, odgovorio si na moje pitanje postavljeno u prošlom zapisu. i u ovom tekstu sam prvo napisao korejci, ali zbog nesigurnosti prepravio u korejanci jer sam na jednoj drugoj stranici tako pročitao. no hvala na ispravku, sad više neću griješiti.
    @profA - hvala na komentaru i ponudi. tj. puno hvala iako ne vjerujem u skori posjetu seoulu

    avatar

    26.10.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os

    avatar

    28.10.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...