Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Auris

    voljela bi da im se sudi u Vukovaru jer su tu počinili kaznena djela protiv civilnog stanovništva ili ratnih zarobljenika....
    ovo što se događa je sramotno i za svaku osudu.
    pozdrav iz Vukovara

    avatar

    28.09.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Štovana gospodo,

    Kaj se sada bunite? Slušajte i dalje turbo folk i srpske narodnjake i uživajte. Navijajte ih do daske. Cecu i ostale. Što ste tražili, to ste i dočekali ili kako bi se to reklo: poslije jebanja nema kajanja.

    Znam da je ovo ironično ali ... izgleda hrvati iz povijesti nisu ništa naučili odnosno ako i uče uvijek moraju na popravni kako bi se nekako provukli. Jer istini ya volju ipak samo dobili što smo htjeli (kako to definira pokojni Tuđman po kojem toliko pljujete: svoj na svome, pa ma kakvo to bilo).

    Život ide dalje.

    Usprkos svemu bolji smo od onih koji su ostali ili (fala bogu što se riješismo velike većine prečana) dragovljno prešli na drugu stranu. Prešli u dugačkoj koloni traktora na čelu sa ondašnjim ambasadorom SAD, koje su, da ironija bude veće uz Njemačku jedine bile i (vjerovali ili ne) ostale na našoj strani jer ... svi ostali su bili i još uvijek jesu protiv nas (interesi kapitala).

    Nažalost, kako to biva u životu jedan ili dva kriva poteza (ne zaboravite da su hrvati patentirali jugoslavenstvo/jugoslovenstvo: Ljudevit Gaj, Josip Junije Strossmeyer, Stjepan Radić, Josip Broz Tito). Da ironija bude veća, oni koji se preobraziše (S. Radić) poginuše od ruke dojučerašnjih prijatelja (i da vam otkrijem još jednu zanimljivost: djed gospođe Vesna Pusić sudjelovao je u organiziranju atentata na S. Radića (vrijedi li Newtononova teorija o jabuci i stablu to prosudite sami).

    Ali zapričah se i zablebetah kao i velika većina vas u Domovini. Zato bi želio iskoristiti priliku da vas ohrabrim, osokolim da umjesto presipanjem iz šupljega u prazno, umjesto nerada i lopovluka, da se okrenetu radu i marljivosti. Strpljenju i znanju. I bit će tada kao i oduvijek u životu homo sapiensa: per aspera ad astra odnosno kako bi to junak pustolovina na mom blogu, štono ga zanemarih od posla silnog širom Europe Velike, rekao: kroz čičke do pi....

    Pusa i volim vas sve,
    Bocaccio

    P.S.
    Najte zamjeriti ako je u ovom mom blebetnaju bilo svega u svačega. Nisam ja čovjek od politike već samo smrtnik i jadnik štono se pati pod kapom nebeskom i nastoji broditi nemirnim morem u čamcu malom sa vesla dva ,,,

    avatar

    28.09.2007. (23:22)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Volio bih s Vama čavrljati kao nekada prije mnogo godina sa prijateljima u studentskom domu o tome što jest, a što nije. Sada ima dana kada napišem nešto pametno na svom blogu, a češće glupost. Posao me tjera, ali njegujem večernju razbibrigu u izaglici alkoholnih para. Šteta da nismo bili zajedno studenti u domu u Rijeci. Svađali bi se na "pasja kola", a možda bili i prijatelji !?

    avatar

    05.10.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav dali mi možete pomoči koja je novinarka pratila vel suca nemogu do njega

    avatar

    05.10.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    Sada je napokon (bilo je i odavno)jasno da samo osobe s bitnim manjkom inteligencije ili teškim poremećajima mogu vjerovati u to što se zove Haški Sud. Ništa nas ne bi više od tamo trebalo iznenaditi, osim da možda oslobode Gotovinu.

    avatar

    06.10.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    Kakve veze ima to tko je prvi,a tko zadnji osuđen u haaškoj sudnici?

    Pa zar nije Hrvatska politika i političari cijelo vrijeme pod raznoraznim pritiscima ,raznoraznih ucjenjivača?

    Lijep pozdrav!

    avatar

    07.10.2007. (02:05)    -   -   -   -  

  • orhidopeksija

    Novinarka bez dlake na jeziku. Bolje bi bilo (za opisati nekog takvog) koristiti izraze poput "novinarka s mudima" ili "prava momčina od novinarke" jer dlaka ima dovoljno, što mislim da ne imato dlka po jeziku nije kvaliteta neke novinarke: tako. eto pročitah to na blogu.

    avatar

    07.10.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os navrati do mene imam zaninljivi post posjet jajcu vel suca

    avatar

    08.10.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...