Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Mirko

    Svi će naši zahtjevi za sniženjem cijene doma sa sadašnjih 300 kn na prihvatljiviju cijenu od nekih 200 kn (jer moramo biti svjesni da će do povećanja doći, te bi trebali naći kompromis), ako ne djelujemo odmah i svi zajedno.Najteži je problem to što sada u domu nije velik broj studenata i studentica jer su doma, a i brucoši i brucošice će tek stići, a oni će odmah kao uvijet upisa u dom morati platiti 300 kn. Mislim da je najbitnije da djelujemo svi zajedno i bojkotiramo plaćanje doma, ako ne ovaj mjesec onda slijedeći (kao bi se bolje pripremili).Nužno je zajedničko dijelovanje AKSTU-a, Studentskog zbora (iako nas je izdao), predstavnika stanara doma, te svih stanara.

    avatar

    28.09.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • vitez NI ni

    Dobro je poceti s djelovanjem tipa bojkoti, okupacija doma ili faksa, te su akcije puno djelotvornije od prosvjeda na narodnom trgu.

    a inace kad je vec o domu rijec, pa to je samostan u kojem vlada takva atmosfera discipline, pokore, a ne studentski dom

    avatar

    28.09.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • ŠTUDENTI

    Snimka slovenskih akcija za besplatno i autonomno školstvoštudentski protesti v sloveniji ;-)

    avatar

    28.09.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    @Mirko, AKSTU će najvjerovatnije polovinom listopada održati skupštinu, na koju će biti pozvani studenti. To će bit organizirano kako bi zbili redove za sljedeće akcije za naša prava. Mislim da će ta prigoda biti dobra za neke planove ili ideje. No treba bi razgovarat sa Primorcem ili nekim iz predsjedništva AKSTU-a, jer oni trenutno nešto rade po tome pitanju. Ja nisam u zadru ovih dana pa ti ne mogu točno reći koji je stav AKSTU-a o budućim akcijama. Probaj kontaktirat Primorca. On je u i oko faksa uvijek po danu. A što se tiče Zbora, slažem se, treba kontaktirati i njih.

    avatar

    28.09.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • Brucoš

    I ja sam stanar studentskog doma. Naravno, niti meni ne paše ta cijena, ali i dalje mi se čini da je to puno povoljnije od plaćanja stana.
    U domu sam bio svega 2 tjedna, ali nisam imao nikakvih "loših iskustava" vezanih uz fotelje na hodniku, računala, perilice i slično. Siguran sam da bi moglo biti puno bolje, ali meni je u domu zasad ok. Ako bude nekakvih prosvjeda ili bilokakvih akcija, uključit ću se u to, naravno. Ipak je i meni u interesu. :-D

    avatar

    29.09.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • one love

    Mi se svi volimo i niko nam ne moze to uzet. A oni neznaju drugacije nego na mi vi oni podjele. Politicari su premazani svim mastima.

    avatar

    30.09.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Ako vam je dosta svega i želite vidjeti smiješnu stranu poskupljenja smještaja u studentskom domu posjetite zauvekdaodemo.blog.hr

    avatar

    30.09.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • nn

    Cijena smještaja je stvarno skupa, i 200 kn bi bilo primjerenije, s obzirom da se u dom ionako upisuju studenti slabijeg imovnog stanja.
    Ipak, i 300 kuna u takvom domu je puno bolje nego 120 za stari dom, čiji sam korisnik nekad bio, u kojem smo ponosno dijelili 3 čučavca po katu i nekoliko štakora mjesečno. A u novom prvih godina nije bilo računala uoće, osim jednog pod ključem kojeg su koristili samo odabrani iz Studentskog HDZ-ovog zbora, ni fotelja, grijanje i toplu vodu imali smo dva sata ujutro i dva sata navečer, višednevni posjeti su bili zabranjeni, a glavna zanimacija obijesnih studenata bilo je pražnjenje vatrogasnih aparata po hodnicima.
    Eto, stvari ipak idu nabolje, pa makar i za 300 kuna.

    avatar

    03.10.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    @nn, slažem se, stanje se u ove dvije godine značajno popravilo. Ja sam bio u domu u akademskoj godini 2004/05. i tada je stanje bilo katastrofalno jer je bivši ravnatelj bio totalno nesposoban i nije ga bilo briga kako je nama. Bilo je hladno zimi jer je grijanje bilo slabo, slabo tople vode a okoliš oko doma je bio totalno zarastao. Sada je okoliš lijep, ali samo zahvaljujući studentima koji su tada stali u domu i koji su na dan planeta zemlje 2005. sami očistili cijeli okoliš. Ja mislim da se studenti ne bune toliko oko cijene (naravno i ona je dio problema) već zato što se odluke donose netransparentno i da se ne zna gdje taj novac ide. Ako imamo na umu da se dio novca od studentskog rada uzima za financiranje doma, čudno mi je kako u stavkama prihoda nisu i to nabrojili.

    avatar

    03.10.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • Oxcjeh

    molim. To je bio niz-razgovor pismo, da bih naucio nacin da se refurbished laptops reviews

    avatar

    29.09.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  • cypria

    trebala bih se upisati na zadarsko sveučilište sljedeće godine kad krenem na faks pa me zanima cijena studentskog doma u zadru...molim vas da mi odgovorite

    avatar

    29.11.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...