Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • blackgrass

    ako netko renovira kafić i ubaci klimu i plazmu, hoću li tada plaćati kavu 8 kuna ili možda 24 kune.

    avatar

    27.09.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Ovo je glupo. Trebalo je u narednih nekoliko godina postupno dizati cjenu. Trebalo se naći kompromisno rješenje. A studentski zbor...
    Uostalom pogledajte komentar u prošlom postu...

    avatar

    27.09.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • Bivša stanarka Ivana

    Kao prvo ne postoji 8 već 5 računala u računalnoj učionici, a uz to svako malo neko od računala nije u funkciji. Što se tiče perilica za rublje svako malo se kvare i ponekad čekamo po dva tjedna da se ukloni taj kvar. Domar kad dolazi popraviti bilo koji kvar u sobi popravi ga ili polovično ili uopće ne. Kvaliteta vode, koju nazivaju VODOM ZA PIĆE je i više nego odvratna jer ima sva svojstva koja prava pitka voda ne bi smjela imati (miris, okus i boju). Žute fotelje koje se nalaze u hodniku studentskog doma služe isključivo za goste, te ako se ugleda nekog od stanara, da nedaj bože uči na njima odmah intervenira neki od dežurnih portira. Ponekad se zna dogoditi da po nekoliko dana nemamo toplu vodu ni grijanje, što se opravdava time kako cisterna tih dana nije mogla dobaviti gorivo. Ako netko od studentata želi prijaviti posjet to je VELIKI problem. Uvijek se naglašava kako u, obično 2-3 dana posjete, ta osoba napravi velike troškove struje i vode. Usporedno s tim svakodnevno se dva puta po nekoliko sati voda troši na zalijevanje trave i cvijeća isprede doma, a svaka tri dana se kosi trava sa električnom kosilicom.

    Ako usporedimo to s odtalim domovima u lijepoj nam našoj gdje cijene smještaja gotovo nigdje nisu veće od 200 kn ovo poskupljenje od 170 kn je i više nego nenormalno. Uzme li se k tomu još u obzir da ti studenti drugih domova svaki mjesec dobivaju toaletni papir, sredstva za čišćenje soba i sl. ova cijena je apsolutno abnormalna.

    Hvala na pozornosti!
    P.S. Bila bih jako sretna kad bi ovaj moj komentar kolege iz udruge AKSTU dodali kao post, a ne kao običan komentar kako bi se usporedno s prethodno navedeneim tekstom vidjeli nedostatci studentskog doma u Zadru.

    avatar

    27.09.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • vex

    Koliko ja vidim oni imaju poslovni gubitak od 368.598,36 kn za prošlu godinu! KOji bi bio uvećan za 147.579,00 kuna da nije dom na lijepom nam jadranu pa mogu fino iznajmljivati sobe (prihodi od iznajmljivanja-ljetni smještaj iznose ukupno……………147.579,00 kuna.). Vidim da ovdje curi na sve strane...a majstora nema na vidiku...na kraju svake godine oni jedva da skrpaju preostala sredstva i to najviše iz provizija student servisa koje dobiju...MOje je mišljenje da je određeno poskupljenje bilo potrebno. E sad moglo se opalit studente po džepu kao što se i napravilo, a moglo se i žicat državu i ministarstvo više para za subvencioniranje smještaja...Budimo realni teško da bi ministarstvo pristalo na potpuno preostalo pokriće troškova, pa bar da se išlo na to da je poskupljenje išlo postepeno po studentski džep a dio da iskešira država...A i davno je bila 1993-a, standard onda i danas je ipak drastično različit...Bio sam u studentskom i mogu reći da je za razliku od većine hrvatskih domova puno bolji...( a bio sam i u zg i u rijeci)pa još internet...pa to nemaju većina ljudi ni u stanu...No ipak je predrastično ovo poskupljenje od 170 kn ali gledajući ove brojke poskupljenje je bilo neminovno...

    @ivana: pa voda u domu ti je ista kao voda u cijelom zadru...misliš da dom ima svoj izvor vode!?!?

    avatar

    27.09.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    @vex, gora je nego u gradu. Koliko sam ja čuja kad sam ja bio u domu, tijekom osvajanja tadašnje jugo-vojarne, naši su pametnjakovići zapalili i razbili sav inventar i izranjavali vodovodnu infrastrukturu. Današnja loša voda posljedica je toga.

    avatar

    28.09.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • XY

    Šta se trice ovog rashoda: opremanje doma/perilica, hladnjaci,recepcija/…………221.256,98 kuna. To je dugotrajna investicija i na to se potroši novac svakih 10-ak godina, a posebno kad je priča o recepciji to je zauvijek.

    avatar

    29.09.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    To si dobro primjetija...

    avatar

    29.09.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...