Komentari

ivanosvijetu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Natasha

    Sviđa mi se ova promjena, iako ja krećem na faks tek za dvije godine, mislim da će bit super stvar, pogotovo jer također planiram u Rijeku... A ta promjena bi također trebala malo potaknut studente da više uče, jer ipak će se pri zaposlenju, kao što si i sam rekao, gledati postotak pokraj ocjene... Jedino mi žao oni lijenijih :)

    Pozdrav

    avatar

    27.09.2007. (20:33)    -   -   -   -  

  • Jana

    Promjena je obećavajuća, još samo da se promijeni naša praksa pa da se pri zapošljavanju manje gleda genetska struktura, a više znanje i sposobnosti :/

    avatar

    28.09.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • miu..

    Ne znam hoće li ovaj način ocjenjivanja promjeniti način zapošljavanja,jer ako su do sada fakultete preko veze isto tako mogli upisivati oni sa nižim prosjekom a bolji učenici su ostajali zakinuti za mjesta koja su zaslužili, ne znam zašto bi se sa tim načinom ocjenjivanja isto tako desile neke promjene kod zapošljavanja..mislim da smo malo prebrzo prešli na taj sistem i zato sada i dolazi do raznih problema jer ipak trebali smo se malo bolje pripremiti na te promjene..

    avatar

    04.10.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  • Ivan o svijetu

    Ja mislim bas suprotno...pocinje se u nas 'rvata razvijat kapitalizam...a taj kapitalizam ima samo jedan sloga: "more money, more money, more money", a to spomenuto ti upravo osiguravaju kompetentni i motivirani radnici koji su se vec kao studenti istaknuli u svojoj okolini (sad vec konkurenciji). Zato ce svaka vise manje ozbiljna firma ciljano traziti one koji donese odredene "kapacitete" tj. trazit ce one koji su vec prije pokazali da znaju sto hoce i da ce to ostvariti uz maksimalan pristup... da se sve te promjene desavaju naglo s tim se slazem... ali o tomu svemu mozda jednom napisem malo opsezniji elaborat :)

    avatar

    07.10.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...