Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • NEMANJA

    Čuj, Kizo, a jesi li ti znao da je i blog.hr u vlasništvu osoba koje su bliske koranskom Imperiju, pa se na naslovnici ne smije pojaviti ama baš niti jedan jedini naslov kojim bi se reklamirali sadržaji koji dovode u pitanje informativni monopol Hrvatske? Znao si?

    avatar

    27.09.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • markiz

    Naravno da jesam. A jesi li ti znao da sam ja agent provokator EPH na specijalnom zadatku praćenja Nemanjinih aktivnosti?
    Jebiga nisam mogao izdržati, nadam se da mi neće odbiti od honorara :-(

    avatar

    27.09.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Jesam. A jesi li ti znao da sam i ja na plaći EPH?! Kontroliram agente provokatere po blogovima. Odbit ćemo ti bubrege, a ne samo od honorara!
    Nego, jesi li znao da su još dvojica naših kolega također u Imperiju?

    avatar

    27.09.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    A jeste li vas dvojica zaplotnjaka znali da bi vas ja obojicu nabio na kitu i bos nosio po trnju?? E niste, niste znali....;)

    avatar

    27.09.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Herostrat, kakva pikantna sličica!

    avatar

    27.09.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • skaska

    U Kupskoj je jezero, a kaj bu tek u Plitvičkoj! Idem sad na francusku manikuru i oprostite kaj sam smetala, al uzgred sve vas nabijem na kitnkes.

    avatar

    27.09.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Oprosti skaska ali ako ovdje tko treba nabadati onda je to njetocka. Takve erekcije nadaleko nema. Jel' tako njetočka njezvanova? ;)
    (P.S. Razvodnjavam li ovim svojim (Kuitim) Shalama i i doskočicama zaista bitne teme koje nam Nemanja prezentira? Ne bih želio biti kamen smutnje a bogme ni spoticanja.

    avatar

    27.09.2007. (14:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, moraš se naučiti sada kad si manga da se veli Boss, a, osim toga, nije to neka fora u Bossovom odijelu ići po Trnju! Puno je bolje u ronilačkom odijelu ići po Dubravi! Probaj to.
    Ništa ne razvodnjavaš. Ovdje je ionako kiša, pa bi to bio pleonazam kazati da ti danas nekaj razvodnjavaš.
    S druge strane, kod bablfotografa je bilo pravo slavlje, pa sam nekak cool. Vidite i sami da sam se odmah počeo baviti politikom, čim sam psihijatriju odmaknuo od Vaseljene.

    avatar

    27.09.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, što se tiče doskočica, doskoči mi na kurac. Ahahahahahaha...ovo je ubedljivo najgluplja šala tjedna, iako je još cijeli petak pred nama. Baš da vidim tko će da me nadmaši!
    (Odlična je to ideja, to takmičenje u imbecilnosti dosjetki, s implicitnom pretpostavkom Samsarina nesudjelovanja).

    avatar

    27.09.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • markiz

    Zanima me kako se odjednom mogu nataknuti Veslačice Učiteljskog fakulteta?

    avatar

    27.09.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • Luce

    Veslačice Učiteljskog fakulteta se najlakše odjednom nataknu jedna poslije druge, na isto veslo, tako da nestidna usta jedne maltene dodiruju stidna usta druge.
    Sistem ražnjića iliti LIFO , u informatici.

    avatar

    27.09.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Luce

    Da ne zaboravim, neizmjerno mi se sviđa fotka Bandića u vodenom svijetu. I post ispod nje.
    I Nemanja. I njega volim.
    Samo ne kužim da li je to stvarno on glumio ili je samo tako sličan Kostneru, i da li je to istina, ta voda i sve to. I da li je ta ulica stvarno propala ili je to nekakva šala? Ili trik možda?
    I zašto bi ulica propala u vodu, mislim, čudno mi je. Pa ljudi su mokri. I ulica. Upomoć, neka mi Samsara objasni jer bum poludela od neznanja.
    Kiisić frajeri!

    avatar

    27.09.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kizo, jest. Predivna cura. Samo je ostarila pa sam je zamijenio za noviji model.
    (To sad ja soliram, give god solo, vodim mrtvu trku u idiotizmu, budući da me više ionako ne možete stići...doduše, kizo, ovaj tvoj ulet je odličan , to, samo ti svakog komada koji dođe na Vaseljenu potjeraj, pa ćemo starost dočekati sa Slavom i Herom.)
    Veslačice učiteljskog fakulteta, Intro je sjajan, a sudeći po vašem Intru niste ni vi loše, mislim, ono, u duši, kuiš...
    Ja sam i sam htio veslati, ali Kizo nije htio dati čamac koji je nasljedio od djeda Vlade. Nazora, naravno.
    Veslanju me je podučio moj višedesetljetni prijatelj i eminentni zagrebački veslač Branko Kuzele, s kojim me veže i dvostruko kumstvo: kod njega mi je Kum I i II! Ahahahahah, pa ja sam danas u životnoj formi, ovo je nevjerojatno s kojom lakoćom sipam fore, vjerojatno je to zbog ovog stimulativnog vremena, što li...
    Da, uglavnom, teoretski veslam k'o bog, jedino sam zbog Kize malo zanemario praktični dio obuke i nastave, ali to možemo nadoknaditi, recimo ona plava veslačica koja nakon Maje priča o velikom trudu vašeg barbe, ona bi bila idealna partnerica u ovom zimskom, kondicionom periodu treninga.
    Kao što vidiš nudim se posve otvoreno i besramno, kao selska kurva, da mi ne predbacujete više da se ne družim sa svojim narodom i omladinom.

    avatar

    27.09.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Moja misao tjedna bila bi: "Ne prekidaj ženu dok šuti". Vjerujem da se, iako tjedan još nije gotov, sutra neću sjetiti bolje.
    Markizu, ispričat ću ti jednu istinitu priču koja bi te mogla potaknuti u iznalaženju rješenja za nabijanje na milokleez cijelog kolektiva velačica.
    Elem, bio jedan moj prijatelj (jebiga, u međuvremenu otišao na vječna lovišta zbog crnogorske granate) koji je bio strahoviti lažov. Jednom su se u razredu, u trenucima dokolice, takmičili tko će smisliti veću laž. U tu svrhu čak su imenovali i komisiju koja bi to ocijenjivala. Uglavnom, moj prijatelj je pobijedio s ovom laži:
    "Išao ja tako s prijateljem u lov i u jednom trenutku ugledamo mi ja jednoj čistini 7 divljih svinja kako se bezbrižno napajaju na potočiću. I što da radim? Naime, u puški sam imao još samo jedan metak. I što sam napravio? Naciljao sam tako precizno da je metak pogodio prvu svinju u uho, izašao na drugo uho i tako kroz uši ostalih svinja. Sve padoše pokošene jednim metkom.
    Hm, znam....pitanje je kako to da su svinje bile tako pravocrtno poredane? I na to je bio odgovor pred komisijom ali jebiga, ja sam ga zaboravio. Bilo je to prije ...ha....jedno 25 godina.

    avatar

    27.09.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    I da dodam: nadasve mi je drago što se i Luce - najveća poetessa bloga i šire, dosjetila sličnog sistema kojeg sam i sam ponudio (preko tog jel'..prijatelja koji je poginuo i to..)
    Još i ovo: volio bih da ne koristite imena tih nekih Kezela i sl. jer mi iz južnih provincija ne možemo se nositi s takvim poznanstvima i u startu smo zakinuti.

    avatar

    27.09.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • markiz

    Herostrat divna priča. Imam i ja jednu - bivši prijatelj panker svojedobno je izrekao antologijsku rečenicu: "Životni mi je san da jednu jebem dok mi druga puši."
    P.S.
    Kuzele je poznati zagrebački homić, nešto kao Đukica.

    avatar

    27.09.2007. (15:02)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Luce, sve je ovo prepuno simbolike: post je prava brijačina, vodeni svijet je samo aluzija na watersports (pozivam naše eminentne veslačice da nam se pridruže jer kao što vidite mi smo ovdje svi obožavatelji novonastalih idealnih uvjeta za sportove na vodi i vodene sportove), što se tiče Kostnerove keve nju znam vrlo dobro, a sve u svemu to da maminog kiropraktičara nazivaš kevin kostner zaista je bajat fazon! U, jebote, stvarno si odlepila. (Issamiki, danas mi stvarno sve ide od ruke, jebote, pa kaj mi je!?)
    Ne znam zašto morate biti tako grubi spram djevojaka, ali te ova riječ maltene zauvijek iskupljuje: ti si Luce najnadarenija pjesnikinja Vaseljene, to se svaki put iznova osvjedočim! I ta stidljiva igra riječima kao ustima, to me je toliko erotiziralo da moram nazvati neku od Slobodnih Kurvi Shao-Lina, da mi sredi misli i sušuma-kanal.

    avatar

    27.09.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, ako su svinje pogođene u uši još uvijek mirno pasu po tom vašem proplanku, jer je poznato da svinjama metak, kao čovječanstvu za prvog svjetskog rata, metak na jedno uhu uđe, a na drugo izađe van (Krausova fora).

    avatar

    27.09.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Ja zapravo imam problem s tim homićima. Naime, legenda kaže da ih nigdje na kvadratnom metru nema toliko kao u tom mom malom gradiću na jugu Domaje. Ali sve je to naklapanje, za niti jednoga ne mogu sa sigurnošću tvrditi da to zaista jest. Valjda bi mi se neki od njih, meni ovako mladom i lijepom, ponudio?
    Nego ovaj naš kezele u Saboru što je uz Iva kad god se treba vratiti u prošlost i obrušiti se po neistomišljeniciima, jel' on more bit ...isto te provenijencije? Tako se priča. Što kaže metropola?

    avatar

    27.09.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ne, poznati zagrebački homić si ti, doduše nešto manje poznat, a Kuzele je jedan od najvećih jebača ove generacije. Pitaj Magdu.

    avatar

    27.09.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kizo, na ovu rečenicu mogu samo uzvratiti dvjema anegdotama iz moje beogradske faze.
    Prva se tiče godina odrastanja. U mom kvartu, na Kara-burmi, jasno, bio je neki Paja Kisik, dečko dve godine stariji od nas. Jasno, stalno se nešto pravio važan, kao ono, on je stariji pa je logično da bude i iskusniji. Tako je bilo i sa devojkama. Došao je jednom Paja i počeo priču o tome kako je prvi put ostao nasamo s devojkom. Priča Paja, priča, mi ga zapitkujemo, i taman kad je trebao da ispriča najvažnije, zastade bez teksta. I, tu mi uletimo: I, i? A Paja će: I, ništa. Izvadi i ona pičku!
    Eto, to je antologija.
    Druga je anegdota (kratka priča koja se čoveku useće u pamćenje) vezana uz Pajine kupovine cipela. Ceo dan kao ono Paja obilazi prodavnice cipela, i gdje god sedne da proba, prodavačica klekne i kao usput popuši Paji onako, pneumatski, da mu bubrege centrira, onako, muški. I, tako ti Paja obilazi prodavnice ceo bogovetni dan, kad negde pred kraj dana sedne stvarno zainteresovan za neke patike ili peraje, jebemliga, taman ih krenuo obuvati, kadli se devojka sputi, maši za Pajin pajser, a Paja će: "Nemoj sestro, plav mi je od pušenja!"
    E, sad, ako to nije antologija, onda jebem i tebe i tvoje osećanje za poetsko.

    avatar

    27.09.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Znaš po čemu ćeš Hero sa sigurnošću znati da je riječ o homićima?
    Po kučini u paku, dragi moj Hero. Eto, tako ćeš i ti riješiti enigmu tko je u Dubrovniku peder a tko simpatizer.
    I kad to nepobitno ustanoviš nemoj misliti da ćemo mi misliti da si i ti derpe. Kakvi, burke, znamo mi Heru, Hero je samo statističar!
    Uz Iva nema pedera. To ti ovako ide, Hero:
    Sretnu se Mujo i Haso, dva Meksikanca. Mujo Hasi prizna da je gay. Haso pita Muju da što je to gay. Mujo mu objasni. Haso pita: Pa dobro, Mujo (čita se: Muho, to je meksički jezik), porfavor, imaš li ti stilistu? Pa nemam, odgovori Mujo. Pa dobro, Mujo (čita se Muho, to je...a, OK, OK...), a imaš li ti svog frizera? Nemam., skrušeno će Mujo. I tako, što god Haso pita, Mujo nema. Na to će ti Haso: E moj Mujo, nisi ti gey, ti si obična pederčina!
    Vidiš, zato ti u okolici šjor Iva nema pedera ni za lijek!

    avatar

    27.09.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Nemanja dragi, to je ispravan ali i bolniji način a ja, ja nisam toliko spreman žrtvovati za istinu ;)

    avatar

    27.09.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, istina boli!

    avatar

    27.09.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • skaska

    bojim se da nije labud propjevo

    avatar

    27.09.2007. (15:25)    -   -   -   -  

učitavam...