Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • katrida

    ........prvaaaaaaa.............,hahaha........
    šala, ali nemam komentara, previše sam zbunjena da jedan roditelj nosi školsku torbu svom zdravom ditetu sedmašu, i ne kopča da je to loše...........još je veća smijurija optužiti nedužnu curo-niko ništa ne čuje, svi samo sebe čuju..........

    avatar

    26.09.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ništa mi nije gore nego kad roditelji počnu razrješavati sukobe što su ih zakuhala djeca ...kod mene se čak dogodilo da su se dvije mame pomlatile... nemam pojma gdje putuje ovaj svijet, a Daruvar me nasmijao do suza hihihi mogu zamisliti jadnu izbezumljenu ženu hahahahahahhah

    avatar

    26.09.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    ovo sa tužbom nema zdravog razuma zasigurno i ta majka bi trebala sama sa sobom sjesti te vidjeti gdje griješi kod sebe a time i kod svoje kćeri kojoj se u školi podsmjehuju jer time ne čini ništa dobro njoj ...
    pred djetetom je još dugačak život koji joj može složiti takve traumne da se nikad od toga ne oporavi i to sve zbog čudne nastranosti žene koja se naziva majkom te ... grrrrr
    žena to treba pustiti a kako će njeno dijete to riješiti je stvar tog djeteta i škole koja se u to može uključiti kao savjetnik ...

    baš mi je bilo drago pročitati da je sa Zmajojm sve ok i da već može normalno hodat, mala je istesana od vrlo kvalitetnog hrasta :)))))

    pozdravi od mene svima vama dolje :))

    avatar

    27.09.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    msilim da se ipak tu nitko nije trebao petljati i da su to trebale cure riješiti same...

    avatar

    27.09.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • prorok

    Moja maza je sinoć pokušala dat sve na DVD
    ali na žalost nije uspjela jer taj program šteka
    pa sam neke stvari manje bitne izbrisao.
    Idući tjedan ga nosim na servis da
    nalože novije vindovse.
    Prijatan dan želim
    i pozdrav šaljem nadam se da je
    zmaja dobro.

    avatar

    27.09.2007. (07:23)    -   -   -   -  

  • Njofra

    kod tebe uvijek zabavno :) pozdrav

    avatar

    27.09.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • Bandita

    A ne znam što da ti kažem... mene su znali zajebavati u školi (zbog visine najviše) i to je ostavilo jako puno traga u mojoj glavi - da ne kažem trauma i kompleksa.
    A zašto? Zato jer im je to bilo zabavno.
    Definitivno sam protiv izrugivanja i voljela bih da se kazni par njih primjera radi:)
    Al' sam oštra, što kažeš:)))

    avatar

    27.09.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ovo sa tuzbom je totalna komedija. Zena nije normalna (a iz prilozenog se to ionako da nazrijeti). mijesati se u djecja posla (koliko god bila kriva i neumjesna) je totalna idiotarija. Ta mamica koja misli da time stiti i radi dobro svom djetetu je ocito totalno prolupala. Ne podnosim roditelje koji se tako super-zastitinicki odnose spram svoje djece. Na taj nacin ce od njih napraviti debile i kretene koji se u zivotu nece znati snaci niti sami probijati a kamoli obraniti od mogucih napada. Imam jedan primjer koji skroz suprotan i po meni jako pohvalan. Jedni moji znanci, dobrostojeci i odredjenog statusa u drustvu, imaju sina koji je u 3 razredu srednje imao na kraju skolske godine nekoliko negativnih ocjena. I trebao pasti razred! Naravno 99,99% roditelja bi potegli sve moguce veze i vezice da se dijete "izvuce" ali ovi moji su nakon detaljnog vijecanja odllucili nauciti svog sina jednostavnoj zivotnoj istini, tj. da za svoje postupke mora snositi i odgovornost tj. za svoje neucenje mora pasti i ponavljati razred! I tako je i bilo. I ja im skidam kapu na tom potezu! Mislim da su ga na taj nacin vise naucili i dali mu jasnu poruku kako bi stvari u normalnom drustvu trebale funkcionirati.
    Glede Zmaje, vidim da jabuka ne pada daleko od stabla hahaha i ti si isto tako nedisciplinirani pacijent. Nadam se da joj prerano skidanje longete nece nastetiti. Ja sam isto tako u srednjoj prerano maknula longetu sa uganutog zgloba i prohodala pa mi je zglob ostao i dan danas malko poveci i zadebljan.
    Pusa :))))))))))))

    avatar

    27.09.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • tyche

    Citam opet unatrag zbog kronicnog nedostatka vremena grrrr - nadam se da je Zmaja dobro !
    Tuzba - budalastina ! Ta mati ima razlog sjesti i sama sa sobom prvo pretresti neke stvari, pravi od djeteta laku metu, a onda joj nije pravo. Djecu treba stititi samo do odredene mjere, jer u protivnom nikad nece steci zdrave obrambene mehanizme koji ce im i te kako trebati u zivotu , a oni se ne oblikuju preko noci!

    avatar

    27.09.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • teuta

    Uh, nebuloza ima svugdje, nažalost. Eto, tvoja Zmaja je dokazala da je sve ok, te da joj longeta zaista ne treba. Da, počela je nova školska godina i s njom i novi problemi i izazovi. Evo, kod nas je cijelu nog padala kiša, oblačno itd. a sad je sunčano. Pozdrav draga, u ime oboje...cmokkkk.

    avatar

    27.09.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • fanny

    @katrida - svi mi volimo svoju djecu najviše na svijetu, ali prevelika ljubav je ponekad štetna kao i totalni nemar. To su krajnosti koje štete :)
    @Vitae - ti se toga nagledaš, fala bogu. Koliko sam samo puta izbhegavala u neke stvari petljati nos (pogotovo djetinjarije), a bilo mi je i krivo i žao. No, ostavila sam da se sama bori za svoj status. Da se izbori kad je u pravu i da se nauči pameti kad nije u pravu. Ponekad je vlastita koža - najbolja škola :) A Stila je priča za krepat, moram jedan post o njemu napisati :)
    @dag - mene samo čudi da toj ženi nisu uspjeli objasniti da joj ta tužva nije način da se riješi problem, koji će ostati i dalje. I ona neke stvari mora riješiti sama sa sobom.
    Da, hrastovina - zagorsko,bosansko-slovensko-crnogorska :)
    @Lana - ja se nikad nisam miješala u te stvari, iako mi je ponekad trebalo dosta suzdržavanja. Danas mi je drago zbog toga :)
    @PROROK - pa kad sjednu novi Windowsi, tko će ti biti ravan :)
    @1NJOFRA . umrla bih od dosade da nije :)
    @Bandita - i mene su zezali zbog nosa, pa u jednom peridu, srećom kratkom - zbog debljine (moš si to zamislit?). Koje traume, nikad nisam pokazala da me to smeta, pa su prestali. Možda sam ja takova narav, pa mi je bilo lakše. I ja ne volim kad se djeca izruguju, a u tome znaju biti veoma okrutna. Ali, mislim da je ovdje problem majke, a ne njene kćeri :)
    @MENTINA - iako možda ponekad djelujem popustljivo, u bitnim stvarima sam nepopustljiva. No ne volim galamiti i svađati se, ali red se mora znati. Ove godine je mogla barem dvije četvorke iz pojedinih predmeta - navući na petice. Drago mi je što nije. Niti je ona tip da to traži, niti bi joj ja dozvolila. Ove godine je svjesna da mora zapeti, a onako bi se nadala da će joj i ove godine progledati kroz prste.
    A ovaj slučaj je za - poslati mamu psihologu. Najgore je iskakati iz prosjeka - na glup način.
    A Zmaja hoda i trči, u subotu ide na turnir u BJ. Bez brige, da je povreda jača, niti bi ona mogla, niti bi ja dozvolila. Ne radi se o gležnju, nego o udarenoj kosti iznad njega. Nije čak ni otekline bilo. I - lijeva noga je, pa je manje na udaru. Što ćeš, ludo dijete na ludu majku :)))
    @teuta - niti poznajem mater, nit dijete, ali svom djetetu vjerujem, tim više kad mi je rekla da je njoj u biti male žao, dijete bi ponekad ostalo i sa svojim vršnjakinjama i pješke išlo u školu i iz škole. A valjda majka misli da će je tako zaštititi od loših utjecaja, stavljajući je pod stakleno zvono. Netko bi joj to trebao objasniti, fala bogu ima ih na školi koji za to dobivaju plaću :)
    @teuta - ma stvarno joj longeta nije ni trebala, jer se nije radilo o stopalu niti gležnju, žali bože zavoja i gipsa. Čak ni otekline nije bilo, mala šljiva i to je to. Svaka nova školska godina ima svoje bisere :)

    avatar

    27.09.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Imam samo jedan komentar na navedenu nebulozu. Zakon te štiti koliko se sam štitiš. Baš bi volio doživjeti nešto takvo ;)

    avatar

    27.09.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    I južina, ha? A ja mislila da je to od uštapa... ;-) O onim zbivanjima zbilja ne znam što bih rekla. Djeca znaju biti okutna, to je činjenica, no isto tako - i vremena se mijenjaju. I običaji... Pa i mi smo išli u školu, uvijek je bilo zadirkivanja, ali se sve to riješilo, najčešće bez bilo kakvog roditeljskog uplitanja. A možda ipak nismo bili toliko okrutni? Ne znam više, stvarno... Drago mi je da je Zmaja ok, a i ti s njom. ;-))

    avatar

    27.09.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    ej...hvala na kommu...nego u Subotu je turnir...jel ćete doći gledati? ja ću doći sa Berićem i Benkusom (mislim)...da samo znate kako mi fali trening,Pajo,cure i dečki (osim Goleca,njega vidim svaki dan i slušam njegove upadice)...ajde pozdravite mi Maju...pozzz

    avatar

    27.09.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • Agua

    Hvala na želji da mi se ispune želje. :)

    Mi smo u osnovnoj imali svakakvih slučajeva. Zeznuto je to s klincima. Gomili je teško prihvatiti individualca, a opet ne treba od djeteta raditi debila, bez uvrede ikom.
    A to s tužbom... Bože, šta još ne ćemo doživjeti?! Upravo kako ste rekli, naše pravosuđe ne može riješiti bitne stvari, svi smo danas vidjeli ovu strahotu za one mesare s Ovčare, i sad nek se taj slučaj usporedi s ovim... ne znam stvarno...
    Sve ide k jarcu. >:(

    pozZz

    avatar

    27.09.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - i ja kažem - svašta. A Daruvaru se smijem kad god se sjetim. Veli Maja da je barem znala da mobitelom snimi ženskinu facu :)
    @Manga - nikad nisam protiv nikoga digla tužbu, nikad se ne zna, ali za takovu glupost garantiram da ni nebi. A za kolike bitne stvari ljudi ne dižu tužbe, niti su svjesni da ih mogu dignuti, a nemaju ni love za odvjetnike, a kad i imaju, ovi ih izvozaju, a ako ih ne izvozaju odvjetnici, onda ih izvozaju suci (čast iznimkama i jednih i drugih). I onda kad usporediš s ovom bedastoćom - ostaneš bez riječi ;(
    @Big Blue - djeca su okrutna, ne sva (na sreću), raspuštena i neodgojena, nemaju poštovanja ni prema starijima ni međusobno, to je istina. Ali velika većina ipak bez trauma prolazi kroz školsko razdoblje, ako se normalno ponašaju. Čak i uživaju u tom razdoblju. A problematična djeca će izrasti u problematične ljude i nastaviti za*ebavati okolinu i poslije. Ma nisi pametan, ako si donekle pametan, svaka priča ima svoje za i protiv :)
    @Bloody Soul - dođi, danas je Zmaja odlučila da ide na turnir, noga je ne boli i normalno hoda otkad smo u utorak skinuli longetu. Napravila je od buhe slona, a ja sam znala da joj je trebalo samo malo leda i jedan dan mirovanja. Danas ju je Stila prijavio zadnji tren :)
    @Agua - ma individualci su uvijek dobrodošli, razbijaju prosječnost, ali ne na ovakav način. Iako je meni u toj situaciji - najviše žao djeteta.
    A o ovom danas u Haagu - nemam riječi, u stvari nije me previše ni iznenadilo. Malo toga me više može iznenaditi u vezi s tom temom ;(

    avatar

    27.09.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...