Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • gogoo

    Na Čevo (564 m) sam došao iz sela Krušljevec i preko Podevčeva i zatim nastavio do Grebengrada tražeći skrivene žigove pomoču opisa u obilaznici. A ljudi putem ljubazni, zovu u klet na na kušanje vina. Za ove restorane sam čuo, ali i u običnoj birtiji u Mađarevu nije bilo loše, a za veću grupu zmazanih i pogodnije. Po kiši i blatu je zbilja gadno tuda, znam.

    avatar

    26.09.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Vidim uz planinarstvo volis i klopu,pogledala sam te na coolinarki.

    avatar

    26.09.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - gogoo: oho, pa gdje to postoje žigovi u opisima obilaznica? meni to hitno treba ako ima nekih popis žigova... što se kušanja vina tiče, ja pijuckam jedino bijelo vino i to volim slatka, polusuha vina... taj kraj Hrce nije baš mjesto gdje ću uživati u vinima, hehe... ja volim tokajce i to ;)) e u sljedećem postu kad budem opisivala nedjelju ću pisati o restoranu kojeg je preporučio dr. Poljak, prvi put da smo išli tamo gdje on preporučuje... zapravo dosta rijetko to radi pa nas je baš zanimalo što je to tamo kad ih je tako jako izreklamirao u dijelu knjige Žumberak :))
    - Zvrk: hehe da da, volim i klopu... i kako ti se sviđaju recepti? jesi i ti na coolinarki?

    avatar

    26.09.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • jana

    Šteta što nisi produžila još 5 min dalje po stazi (znači prema Beli, odnosno Grebengradu -Lubenjaku), bila bi došla do "balkona" još JEDNOG prekrasnog pogleda s Čeva :).

    avatar

    27.09.2007. (08:08)    -   -   -   -  

  • masni palac

    e tu su moji korjeni, predivan kraj......pozdraf ti ostavljam.......

    avatar

    27.09.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - jana: eh nisam znala da ima još dalje puta, a ni ti Varaždinci to očito nisu znali, jer nisu išli dalje! dobar termin "balkon" za takve vidikovce baš mi se sviđa, preuzimam ga, ako nemaš ništa protiv, hehe... Čevo je simpa, je, fakat...
    - masni palac: hehe pa ti malo-malo pa si "iz tog kraja"... ajd sad priznaj točno odakle si! :))

    avatar

    27.09.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • gogoo

    To smo išli po mini obilaznici Čevo - Grebengrad, ne znam da li se još održava, a žigovi su sakriveni i možeš ih naći samo uz opis, (k'o gusari) i balkon je tu, kao i Lubenjak, napušteno selo Cecelja (bila je jedna Cecelja s nama) i još par KT. Bilo je i gljiva. Zagorje naše leži. Te šume tak zelene drage su gore znak, tičeki sunce i sjene, zoveju nas na zrak...

    avatar

    27.09.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    bila sam na čevu dvaput, prvi put na obilaznici koju gogo spominje ( i put je bio jako zarastao ), a drugi put zbog hpo-a. i ja spadam u neku kategoriju žigomana. :-))

    avatar

    28.09.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Veslačice: zanimljiv naziv bloga hehe.. hvala na pohvali i pozdrav svim veslačicama i veslačima! :))
    - gogoo: vi'š zanimljivo to s potragom, tko bi rekao da se i takve planinarske igre bez granica održavaju, odmah bih sudjelovala... onak' očajna za žigom bila bih odličan privjesak svakom timu! :)) gljiva tamo ima, ali ja ih ne znam ni naći ni prepoznati ni ubrati ni... ne znam, ne bih se usudila, hehe... al' što volim gljive, uuu! :))
    - šumarKA: otvaramo fanklub žikomana :))

    avatar

    28.09.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • nochnick

    a kaj fali vidiku sa livade ispod Lubenjaka koji seže preko Drave u Mađarsku ?
    za Čevo nemam kaj ni dodati ni oduzeti

    avatar

    25.02.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    vidi se s Ceva zapravo u Madjarsku a morti i neko brdo vu Gradiscu. Moj deda je bil z Beletinca, ono kad ides dalje prema Turcinu, a bokibogmes su imali nekaj i vu Podevcevu, zapravo su mi ziher ti geni, uz one Kolanjske s Paga (grickas paski sir, a? Da znas kakav dela moj rodjak, mmm, isti ko kaj je moj drugi deda delal...) dali to da volim videt KAMENO brdo (bar vrh), fuj suma ;-) . Sahara, ljubavi moja....

    avatar

    03.08.2008. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...