Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • maaykAn

    Ne znam za vas al ja sam fasciniran s ovim što je gospodin Knežević napravija! Samo onaj tko je pokuša zna koliko je teško dobit sve te autentične informacije i objediniti ih u cijelinu. Malo je tzv. „velikih“ prominjaca koji se toliko ljubavi i nostalgije prisjećaju svog rodnog kraja te su spremni uciniti bilo sto da ga promoviraju te mu pomognu na bilo koji način. Pa kažu da se ne zna za nas! Možda drugi put u Klovićevim dvorima i spomenu Prominu! Veliko H V A L A gospodine Kneževiću! evala

    avatar

    26.09.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Ovaj post me iskreno obradovao.
    Srce mi zatreperi kad naiđem na trag, pisani ili bilo koji drugi kad se nađe osoba ili više njih koje čupaju ono što se može isčupati i sačuvati u baštini.
    Bez baštine, bez kulture, mi smo ništa ... a ostavili nam i, Bogu hvala što ima takvih osoba koje će sačuvati od zaborava našu kulturu !

    avatar

    26.09.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • Suncokretmali

    Svaka čast pojedincima u Promini što se trude da Promina ne pada u zaborav.Znam da im za to treba puno i volje i snage i energije.

    avatar

    27.09.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • DRNIS

    Odlukom međustranačkog vijeća Općine Promina, ove godine neće biti svečanog obilježavanja Dana Općine i blagdana sv. Mihovila u Oklaju. Izostat će i svečana sjednica Općinskog vijeća u znak pijeteta kornatskim gasiteljima. Blagdan sv.Mihovila u Oklaju u subotu 29. rujna bit će obilježen crkvenim pobožnostima u istoimenoj crkvi.

    avatar

    27.09.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Sumnjam da će itko u Promini primjetiti razliku između obilježavanja dana Općine Promina ove godine, i svih dosadašnjih godina.

    avatar

    27.09.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • Suncokretmali

    Uredniče svaka ti čast na odgovoru,ja 29. pamtim po jednom rođendanu a proslava u Oklaju
    sv.Mihovila zaista ne mogu svrstati u provode u pamćenju (janjetina,muzika,procesija,neradni dan -što????????????????),što je to što se ove godine neće provesti na taj dan a lani je?
    (ovo nema veze s vatrogascima-njima laka zemlja).

    avatar

    27.09.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...