Komentari

lifestyletatjana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • vivace1

    Žalosno je to da se prije takvih radova ne obave sva potrebna istraživanja područja. To bi vjerojatno previše koštalo, ko j... stanare, bitna je zarada. Užas.

    avatar

    26.09.2007. (01:48)    -   -   -   -  

  • gugo

    ...Mostarska posla ili kako bi to pokojni Jole Musa rekao "znam ja nas jeb..ti nas"..:),.mada je danas sve to još gore,sve nam je kvazi,od građevinskih tvrtki do geologa ,gradskog poglavarstva inspekcija,nadzornih organa....sve i svi idu ka jednom cilju novac,mu misha:))

    avatar

    29.09.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • pracovjek

    Samo bih htio zamoliti zabrinute Mostarce da napokon odluče stati pred mikrofone i kamere državne radio-televizije. Tada bi njihova priča napokon postala općepoznata i mislim da bi to iniciralo kakvo-takvo rješavanje slučaja. Već tjednima ih molimo da daju izjave, ali nitko se nije odvažio da to i učini. Ono što može objaviti Dnevni list, ionako manje-više lokalnog karaktera, ne mogu objaviti državna televizija ili državni radio (zbog tehničkih zahtjeva elektronskih medija). Molim ih, dakle, da stanu pred kameru... Za njihovo dobro.

    pračovjek

    avatar

    30.09.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • Lifestyle by Tatjana

    Hah,mora da se šališ...Stara je priča o Mostarcima i njihovom lelujanju niz Neretvu. Uvijek se očekuje da će se problemi riješiti sami od sebe, da će to netko drugi učiniti, samo "Nemoj, maaaajke ti, mene".
    ;)

    avatar

    30.09.2007. (14:25)    -   -   -   -  

  • Lifestyle by Tatjana

    Update:
    http://www.bljesak.info/modules.php?name=News&file=article&sid=5198 0

    avatar

    03.10.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...