Komentari

inovator.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Leni

    Zhuja zakon br. 134: Ne zaboravi sidro za pivo :))

    avatar

    25.09.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • novac

    odličan blog. samo naprijed. ja ću valjda uskoro srediti onaj tvoj tekst. Daj mi probaj neku slikicu (u boji) zanimljivu smisliti dimenzija 186x105 da ide uz tekst.

    avatar

    25.09.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • Rajčice, jeftino

    Pozdrav. Nadam se da ce se javiti ljudi i da ce se realizirati neke od tvojih ideja. Ja sam jednom osmislio izum za smirivanje vjetra na mostovima, svi su mi rekli da je glupost a tjedan dana kasnije procitam u novinama kako je neki hrvat dobio nagradu za slican izum. Onda im to vise nije bila glupost :)

    avatar

    25.09.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • inovator

    Ovo bi mogao biti početak jednog hvale vrijednog projekta. 100% sam uz sve projekte, samo da se ide naprijed.
    Eh, Rajčice , kad sam prije 10-tak godina zimi igrao super nintendo do kasno u noć, u hladnoj sobi bez grijalice dobro bi mi došla deka sa rukavima i rukavicama onim reperskim da mogu pokriti se do nosa, a provući ruke i držati joystick. Ali tko je smio novu deku probužati? Onako golih ramena nadrhćao se jadan.
    Kad prije par mjeseci čitam , čini mi se u Jutarnjem listu, da neki lik to patentirao pa mu predviđaju zaradu od par milijuna eura godišnje. Drago mi je zbog njega i generacija koje dolaze i koje će uživati u blagodatima te deke, ali da budem iskren došlo mi je da se pojedem od muke prvih par minuta. Vlasniče jednog bloga, 1:0 za tebe.
    Ipak, kad sve sagledam mislim da je opće dobro i napredak važniji od individualne koristi.
    Ja osobno imam 2-3 ideje za koje vjerujem da će mi donijeti veliku svotu novca pa kad ih realiziram neću žaliti ni za čim. Uz dopuštenje autora ovog bloga rado ću ih podijeliti sa svima i prezentirati do detalja jer mi za neke od njih treba novčana pomoć, a neka u specijaliziranim znanjima i ljudstvu. Ako me netko preduhitri i realizira ih umjesto mene, svaka čast, tko prvi njemu djevojka. Ja osobno smatram da ću uspješno do mog cilja i nagrade, bez obzira prošao ciljem prvi ili tisuću i prvi.

    avatar

    25.09.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...