Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • RaZoćArAn U ljUbAvi

    Iskreni post, a to je najvažnije...I ne zaboravi da Bog će uvijek svakom dati samo treba istinski vjerovati...

    avatar

    24.09.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne mogu si predočiti kako se osjećaš jer mi se nikada nije ništa slično dogodilo u tolikoj mjeri, ali bih obratila pažnju na onaj dio kako svaka stvar koja te tišti izaziva neku izraslinu na tijelu. To mi zvuči malo jezivo, no lako je moguće da je upravo tako. Stoga sam se zapitala o samoj sebi. Istina, najčešće sam vesela, optimistična i raspoložena, ali me često i tada zna iznutra mučiti hrpa stvari. Kako prepoznati kada je to normalno, a kada štetno? Ne znam.. u zadnjih nekoliko godina sam, gotovo potpuno, prestala drugima pričati što me muči, držim za sebe, kažem ako baš moram i to ne sve i to je to... Jer sam uvidjela da ljude to previše ne zanima, ono, poslušaju te i zaborave, lutaju okolo pogledom kad im pričaš i sl. Stoga se više ne povjeravam ni približno kao prije i nije mi lako zbog toga. Je li to taj konstantan osjećaj o kojemu ti pričaš ili nešto možda još teže?

    avatar

    24.09.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Draga moja, iznenađena sam, imala sam dojam da si vesela i skoro hiperaktivna....i, naprosto ne znam šta da ti kažem.........pošto sam u preuranjenom klimaksu, povremeno me hvataju lagane depresije, to će valjda proći ko i klimaks.....poznat mi je osjećaj kad samo želiš pokriti se po glavi, stisnuti koljena uz bradu i da me svi ostave na miru.....obično mi ne uspijeva, ali, mislim da je baš dobro da me netko trgne iz tog raspoloženja.....e, sad sam se ja izjadala tebi, a to je zadnje što ti treba! Zato ti šaljem more pusica i planinu smijeha....da mi budeš vesela i sretna!

    avatar

    24.09.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Ma daj, majkić. Ništa nije smiješno. Ali nije ni tako rijetko. Ritam života, neizvjesnot, prošlost (možda i nasljedna crta) sve to utječe. O čovjeku najviše ovisi koliko će tom zlu dati da se razmaše. Ako ga se ne može uništiti valja ga potisnuti. Onim lijepim i dobrim. A toga imaš.Prije svega dijete. To je ono nas treba pokretati. I tvoj "dobrica". Hrani ga, tetoši ga. Daj mu da se razmaše i "zloćka" stjera u kut gdje će preplašen čučati i šutjeti. Neka njega bude strah. Neka se usere od same pomisli da želi izviri jer ga čeka "dobrica". Ti to možeš i suguran sam da je "dobrica" kud i kamo veći i jači. Samo ga trebaš pustiti da dođe do izražaja. Kissić...

    avatar

    25.09.2007. (09:59)    -   -   -   -  

  • Euro

    malo cudno za osobu koja voli humor i salu..
    ali kad vidis da ce te uhvatiti takvo stanje odbij brigu na veselje.

    avatar

    25.09.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Da.. razmišljala sam o stanju u kojem se nalaziš i odmah se sjetila načina na koji smo se upoznale na blogu, kada si mi tako iskreno u komentaru napisala o zlu koje te snašlo u mladosti. To je preodvratno, pretužno, za zadaviti tog čovjeka golim rukama, s jedne strane si ne mogu pojmiti kako se osjećaš, a s druge si pokušavam predočiti i želim si predočiti jer znam da nije nimalo lako, zapravo, da je udaljeno miljama od lakog. Nesumnjivo to je jedan od najvećih uzroka tvojim sadašnjim osjećajima, a u meni izaziva ljutnju to što ti sve te negativne osjećaje usmjeravaš prema sebi samoj, u vidu kritike, nesamopouzdanja, samokrivljavanja, nevjere u sebe, a nisi to zaslužila i baš si obrnuta od onoga kako sama sebe vidiš. Mislim, ja te znam preko bloga, ali i blog je nešto i doista, ali doista u tebi vidim oličenje samo onog dobrog, strpljivog, zabavnog, baš ono, mama i žena za pamćenje. I užasno me rastuži kada vidim da je netko uništio tu tvoju sliku o sebi i učinio da padneš u depresiju.
    Kako i piše u ovom malom vodiču, iluzorno je reći ti 'budi snažna, bori se' jer naravno da bi se borila protiv toga da možeš i naravno da ne želiš osjećati što osjećaš. No to nije tako jednostavno, a mislim da tebi treba razumijevanje i podrška osobe koja će ti davati do znanja koliko vrijediš. Tek kad samu sebe uvjeriš u to, borba i pobjeda nad depresijom će doći sama od sebe.
    Ja ti još jednom ponavljam koliko si divna, posebna blogerica, iskrena i baš nekako... umiljato vesela (čak i kad se tužiš da si depresivna), a tu pozitivu ne možeš odglumiti jer ona prava ti kad-tad izađe na vidjelo. Ja ti se, kao ženi, divim, imaj to na umu. :o)

    avatar

    25.09.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Draga moja prijateljice, želim ti samo reći da ja tebe volim takvu kakva jesi i baš zato što si takva kakva jesi!!

    avatar

    25.09.2007. (11:25)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    Volimo jedni druge, dragi moji, jer ljubav dolazi od Boga. Svaki koji voli, od Boga je rođen i poznaje Boga. Tko ne voli, nije upoznao Boga jer Bog je ljubav...Boga nitko nikada nije vidio, ali ako volimo jedni druge, Bog živi u nama i njegova je ljubav u nama potpuna...Bog je ljubav; tko živi u ljubavi, živi u Bogu i Bog živi u njemu...U ljubavi nema straha jer savršena ljubav izgoni svaki strah. Bojimo li se, to je zbog straha od kazne, što pokazuje da njegova ljubav u nama nije savršena.(Prva Ivanova poslanica)

    avatar

    25.09.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • MIRA

    SLUČAJNO SAM OTVORILA OVE STRANICE I POŠTO SE MOJ MUŽ BORI S DEPRESIJOM
    A VIDIM DA SE SVI ČUDE KAKO VESELA OSOBA MOŽE PASTI U DEPRESIJU ŽELIM TI REČI
    DA TO NEMA NIKAKVE VEZE. MOJ MUŽ JE VESELA OSOBA KOJA ILI PJEVA ILI PRIČA VICEVE TJ. NON STOP NASMIJAN NE SVAĐA SE NIŠTA GA PRETJERANO NE BRINE A IMAO JE TEŽAK OBLIK DEPRESIJE KOJI JE USPIO IZLIJEČITI NAKON 3 MJESECA (VELAFAXOM) I NAKON 3 GODINE SAD SE OPET VRATIO. NAJBITNIJE TI JE DA PIJEŠ LIJEKOVE, TJERAJ SE DA IDEŠ U DRUŠTVO I KAD TE UHVATI TJESKOBA SILI SE RADITI BILO ŠTO DA NEMISLIŠ O TOME .
    ŽELIM TI PUNO USPJEHA MIRA

    avatar

    04.11.2007. (07:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...