Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borgman

    Ovo sa meteorom najbolje drži vodu. Objašnjava radijacijsku bolest, i ključanje vode, kao i fosforoscentnu tvar... to je TO! Kava?

    avatar

    22.09.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    I ja bi se složila s tim. Budemo vidjeli kako će se stvari dalje odvijat pa ćemo znat što je bilo i bez da išta kažu. Za kavu danas ćemo vidjeti, tj. ja ću vidit koliko ću bit s majkom.

    avatar

    22.09.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • squaw

    zanimljiv blog....pozd

    avatar

    23.09.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • It wasnt me

    Jako dobar izvor. Zanimljiva blockovska podjela unutar military establishmenta (osobno volim nove modele prikaza vođenja US Armya a ovo upravo novo meni pa...).
    Nešto je palo. To ziher. Radiacija na mjestu pada može biti i racionalno objašnjena ali nekako racio u zadnje vrijeme ne radi na razini. Ako to što palo u biti sa Majke Zemlje onda imamo scenarij za još jedan Ben Affleck movie. Tko ima muda rušiti nešto ako ne Iranci?? Možda nedavan pokus u Kini samo cover up od Iranske garde i kinseskih biznis-generala. Ako da definitivno su ludi i ne doživljavaju previše ameriku (sve dok debil bude na vlasti). Ipak nekako svaki veliki rat nije se dogodio a da ameri nisu držali za jaja obje strane i tako u biti doveli do sranja. Onda još izmisle i naziv i eto. Nova DIEt Coke od tete korporacije.

    avatar

    23.09.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...