Komentari

gnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vovin [Five Miles Out]

    Zapeo sam na Wizard and Glass... trebao bih nastaviti, zar ne? Kaj je najgore, Wizard & Glass mi djeluje kao knjiga koju bih ja inače i pročitao, jer volim vesterne i sucker sam za romanse, ali sad bih se radije bavio Rolandom na njegovom questu za Dark Tower, tamo gdje smo ga pustili prije nego je krenuo monologati.

    U svakom slučaju, knjiga mi je (uz par ostalih) konstantno kraj uzgavlja, negdje na dvjestonekoj strani. Must continue.

    avatar

    21.09.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  • Glupinickname

    Problem sa flashbackom u "Wizard & Glass" je u tome kaj je potpuno očito i nepotrebno rastegnut. Likovi 200 stranica doslovno odbijaju bilo kaj napravit. Rolandovi frendovi od njega traže da nekaj poduzme u vezi pobunjenika na što on odgovara "Čekajte! Čekajte! Nije još vrijeme." Negativci isto tak skupljaju prašinu iako bog zna da neki od njih žele odma napasti Rolandovu ekipu. Na koncu, tu je i čitava romansa između Rolanda i Kaksezove, koja se svodi na jedno velko "Ja se bi fukala s tobom... Al ne bi. Al ipak bi. Al nisam sigurna."

    Moj savjet? Preskoči taj dio i odi odma natrag na sadašnjost. Nakon zagonetanja sa Blaineom, čitava srednja trećina "Wizard & Glass" je antiklimaks.

    avatar

    22.09.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Vovin [Five Miles Out]

    Podsjeća me na prizivanje Jakea, koje mi je bilo najdosadniji dio Wastelandsa. Smatrao sam da se to moglo puno brže riješiti i nastaviti sa inače zanimljivom radnjom. King se nije slagao sa mnom.

    Na kraju ću vjerojatno to i napraviti. Vidjet ću - pokušat ću prvo još malo čitati ovako, a ako nejde... fukkit.

    avatar

    22.09.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Nigdje Posebno, Zemlja

    Yep, Wizard and the Glass je mogao biti kraći. Ali je zgodan zbog Rolandove povijesti. Kao i nekih Kingovih - kako mogu ovog lika još više sjebati - fora.

    avatar

    23.09.2007. (11:44)    -   -   -   -  

  • Maqluh Caedpat

    ali Intermediate, sto je vrlo doista grozan. Nema jastuci refurbished laptops on sale

    avatar

    27.09.2009. (08:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...