Komentari

tzgaj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • malena_1309

    Ajme, Jasnice, ovo je sve tako prekrasno! Rastapam se čitajući (i još više gledajući)! Preslatki ste mi :) Puno pusa šaljem! :*

    avatar

    23.09.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Trisha

    Hellou!
    Prvo moram čestitati novopečenim bračnim parovima, tebi sam Jasnice već čestitala, a sad koristim priliku da to učinim opet, i da čestitam i vašoj prezidente! sve najbolje vam želim i sigurnu i dugu plovidbu bračnim lukama! ;) krasne ste obje bile! (mislim, nisu ni dečki bili loši, al kužimo se ;) ) šaljem vam puse!
    A drugo, moram i tu napisat (ako Jasnica nije već raširila vijest, ipak je na HM :D), pozvani ste na druženje k nama, sad, u 10.mjesecu, i naravno, ima da se odazovete i skupa s nama proslavite naš 25.rođendan i dodjelu još jedne u nizu plaketa :) a za detalje, kontaktirajte Jasnicu, a i Hrvoju sam sve rekla, pa eto, nadamo se da se vidimo! (naravno, poslije koncerta je fešta ;) )
    poooooozdrav svima!sorry šta sam se raspisala (buduća profesionalna deformacia :)) )
    kissi kissi

    avatar

    24.09.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • Ivana

    baš sam neki predsjednok-svaljujem svoje dužnosti na druge..u ovom slučaju je Trisha bila moj mali glasnogovornik...no, sad kad je to rečeno, ja samo želim čestitati mladencima i složit se s Trishom da su mladenke bile prekrasne!!!Puno sreće novopečenim bračnim parovima u zajedničkom životu!!!

    avatar

    25.09.2007. (07:14)    -   -   -   -  

  • Anna

    Napokooon post! Ja bih samo kratko izvjestila gospodju Jasnicu da ima jedan mail na ovoj hotmail adresi, ne znam koliko ju vise koristi, al' ja stvarno nisam nasla niti jednu drugu. :) I naravno, pozdrav svim Gajevcima iz Madjarske.

    avatar

    01.10.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...