Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Kylie blog hr

    samo ću reći da su fanovi jedini koji je brane i ne mogu priznati da je nastup bio loš a i fanovi su ti koji glasaju u tim anketama za nju
    i nebi rekao da je justin muška verzija britney, barem ne više. nije da ga slušam ali...britney je postala prejadna

    avatar

    21.09.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • Ohimesama

    zasto toliko branis britney?
    gdje nestaje objektivnost kad je posrijedi britney?

    avatar

    21.09.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    ^dobro pitanje

    avatar

    21.09.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • AmerieFAN

    Nikako mi se ne sviđa ovaj singl niti imam interesa slušat Britney koju ljudi pogrdno nazivaju Shitney.

    avatar

    21.09.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    slažem se, jad je britney u pitanju ti nisi objektivan
    a mene sve to skupa nervira. onaj glupi parez hilton kaže da joj je singl flop, na 75. mjestu je dok je alicie keys na 15. kretenčina bolensa ne ide za tim da je alicia pustila svoj u prodaju, a da je britney na 75. samo na temelju airplaya.

    avatar

    21.09.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • day

    na jednom vodećom blogu koji bilježi tisuce posijetitelja i koji kao glazbeni blog ne posjećuju samo britneyini fanovi nastup iste je daleko vodio kao najbolji nastup te večeri u zadanoj anketi.

    ne brani se tu britney nego se gleda neka objektivnost, da je takav nastup kojim slučajem izvela nelly furtado koja trenutno ultra popularna nastup bi pokupio odlične kritike i pričalo bi se o tome kako je razvalila mtv nagrade svojim nastupom, no pošto je to bila britney , da je nastup bio vrhunski dogodila bi joj se ista stvar, stoga mislim da je dosta bilo toga da se njen nastup omalovažava zato što je to britney. jer statistike ne lažu.

    inače pjesma gimme more i dalje dobiva mnogo radio emitiranja na radiu, pa mislim da je tu posrijedi ipak dobra pop pjesma.
    billboard je dao 4 od 5 zvijzdica za pjesmu, kao i mnogi drugi važniji glazbeni kritičari.
    stvarno nisam naletio ni na jednu negativnu kritiku na ovu pjesmu.
    a drugo je to što neki ne znalci pišu gluposti po internetu na temelju osobnog mišljena a da prije toga nisu ni provijerili korektnost toga što pišu.
    bilo bi bolje da ne rade takav posao ako će pisati izmišljotine, a ne koristiti izvore koje su pouzdani.

    avatar

    21.09.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    ma day slažem se, donekle. da je nelly f. to napravila sve bi bilo ok. ali to je britney, svi su ko ludi čekali da napokon nastupi nakon toliko godina s novom pjesmom + što je to vma gdje otvarajući nastup mora biti spektakularan + šta su mediji stvorili neka ogromna očekivanja ( a njih treba kriviti upravo zbog toga). njen nastup je dalkeo od ok, preloš, a pogotovo zbog činjenica koje sma naveo. ali mediji pretjeruju, još uvijek o otome pišu i mislim da je to, naćalost, najveća vijest u cijelom mjesecu. pisma je glupa, ali nije ni smisoa nje da bude "pametna", sasvim je ok, lako se hvata, plesna je, sve u svemu sasvim solidno.

    avatar

    21.09.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    @ day - to nema veze što je objavljeno na vodećem blogu koji ne posjećuju samo britney fanovi, kad neki britney fan sazna za anketu velikom brzinom se po njezinim forumima/stranicama proširi link za glasanje a ona ima dosta veliku fan bazu

    avatar

    21.09.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    trema je uhvatila, bolje da nije nastupala. pjesma mi se svidja, bezveze su dizali prasinu oko najavljivanja nastupa al moralo se, to je ipak britney. a nije trebala otkrivat stomacinu. jedva cekam da cujem novi album

    avatar

    22.09.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • it_girl

    ne zanimaju me skandali,meni se pjesma sviđa!ona sa jednom pjesmom prodrma svijet dok je nelly trebao timbland i cijeli album..i opet nikad nece bit zvijezda ko britney!

    avatar

    22.09.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • day

    svejedno pjesma rastura po airplayu i to je jedino bitno za pjesmu sada.
    a radio nije stao sa mitiranjima pjesme nakon tako nazvanog lošeg nastupa.
    meni je nastup ok bio i to je moje osobno mišljenje a objektivno gledano prevelika su bila očekivanja i želja da se britney dočeka na nož.
    mogla je bolje al to nije bitno više, nastup je imao dobru koreografiju, i dobar ritam, a ne može bit ništa spektakularnije od same britney, pa je to sam po sebi dovljno bilo da digne prašinu.

    većini se pjesma ipak sviđa, i to velikoj većini što je najbitnije, još kad pjesma bude na i tunes , mislim da će raznijet svu konkurenciju i bllboard.

    avatar

    22.09.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Eto, day je očito jedini shvatio poantu mog posta i dao suvisle komentare, a što uopće nema veze s tim volim li ja Britney ili ne.
    Zapravo imam osjećaj kao da se nekome nije svidio taj nastup i onda je on napravio reportažu o tome, a ostali mediji po svijetu jednostavno su ju preveli na svoj jezik.
    Jer, napisao sam već, ne samo fanovi, nego prisutni tamo rekli su da im je bila dobra, uključujući Westa, 50 centa i druge.
    Činjenica je da se u njenom nastupu tražila pogreška/propust/mana već prije samog natupa i svi (mediji, a ne sama Britney!)) su stvorili ogromna očekivanja i pritisak ne bi li užitak kritiziranja i sranja po istom nastupu bio veći. I zapravo mi je drago što im je Britney pružila ne jednu, ne dvije, nego nekoliko mana svog nastupa! I ipak pojela konkurenciju samo tako. Zašto? Zašto što je Britney Spears!

    avatar

    22.09.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Kylie blog hr

    ma neću više ništa ali ne mogu vjerovat kako netko može reći da je nastup bio dobar, taj treba ić na pregled
    i naravno da će prisutni reć da je bio ok, iz pristojnosti

    avatar

    22.09.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...