Komentari

levat.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jimbo

    često znam sanjat odogovaranje latinskog u gimnaziji....

    avatar

    21.09.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • yazza

    hahahaha :)))) razbi me s matijevickom - ne da sam se prepoznala u tom textu :)))) ja josh imam zadebljanje ja prstu od onih njenih diktata, a i chesto je dajem za primjer. ono u fazonu, kad mi se neko zhali a ja kazhem "ma nije to nishta, niste vi imali matijevicku!!" pa razvezhem prichu, a ljudi me gledaju ono o chem ova... uh! a i u dimitrovgradu u gimnaziji smo imali jednu - matijevicka 2. zvala se zora, i sjebala me josh na prvom chasu - pitala me shta radi drina - otkud ja znam shta radi drina..."meandrira"... uh... matijevicka i jala... kud me podsjeti, necu moc zaspat...

    avatar

    21.09.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • Black Sun

    @ sto rece jimbo, sjecas se Latincice?Na svu srecu,nije nama predavala - a cuo sam dovoljno horor prica sto se nje tice. Kasnije je dosao Ludi Alija a poslije njega.... 3-ca godina i bez latinskog :).

    avatar

    22.09.2007. (07:10)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    svi smo imali noćne more sa školom, pa se i ne čudim tvojima... :)

    avatar

    22.09.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • yazza

    hahahahahaha dje me vracash u daleku proshlost!!!!! :-DDDD oj, taman sam je bila zaboravila! mene latinchica ostavila na ispit u drugoj godini, mada sam bila kao najbolja iz francuskog u razredu. jesam se svadjala s njom da mi pishe bar neku hebenu dvojku, a ona zhena zapela da joj dodjem na ispit! rat uveliko a ja joj dolazim specijalno za njen hebeni francuski da mi pishe peticu, hebala je i petica!!! nikad je zaboravit s onim njenim "ali jasmina, tome se od tebe nisam nadala tc tc tc..."... kud me nadje!!! inache jadranka nam je predavala latinski i nju sam obozhavala, voljela bih znati shta je s tom zhenom. i latinski mi je bio super :) dok nije doshao onaj konj :-D i njemu sam morala na polaganje, kreten jedan kretenski! :-DDD ajd sad pishi malo o lijepim stvarima :))))

    avatar

    23.09.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...