Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • maslačkica

    H. ti si jedno more pozitive i neposustajanja! Da nije grijeh, zavidjela bih ti na tim darovima:)
    Neću reći da prolazim Maslinsku goru, pa ni predokus iste, ali koliko sam ovih dana bliže Isusu, koliko, uistinu...Ipak, voljela bi da se ovi dani duhovne suhoće, kada se osjecam ostavljena u svojoj patnji, ipak pretvore u nepresusan izvor nade, a nadasve Božje blizine.
    Očima koje su plakale, pogled je bistriji, samo mi smo ti koji odlučujemo hoćemo li suzama dati da nam zamute pogled ili da mu podare novi sjaj. Treba me tu i tamo podsjetiti;)

    avatar

    20.09.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • disturbedangel

    Hey...
    Ja sam nova ovdje...
    Sviđa mi se tvoj blog...
    Navrati do mene...
    Nadam se da se čitamo...
    Pozz...
    Btb...

    avatar

    21.09.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • to nisam ja...

    ne vjerujemo li svi u drugi život i ne trpimo li svi upravo jer vjerujemo u bolji život nakon života? a i što znači odustati? možda je to samo nečiji izbor. koji naravno donosi svoje posljedice.

    avatar

    21.09.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • leticia

    Tamna noć duše u svakodnevnom životu...
    Ali postoji i tamna noće duše koja raste prema Gospodinu.Često puta u početku tog puta Gospodin hrani dušu kao što majka hrani mlijekom dijete,nježno,držeći ga u naručju i milujući.Kako duša napreduje,Gospodin je pomalo lišava tog svog zagrljaja jer je upravo to potrebno za sljedeće korake.Duša tako napreduje jer je prepuštena goloj vjeri,bez ikakve utjehe.Ulazi u tjeskobu,osjeća se čak i napuštenom od Boga,ne ćuti više Njegovu prisutnost i jako je boli ta samoća.Ne zna kud bi dalje sa sobom,koji je sljedeći korak.Ona ne osjeća svoj napredak ni malo,osjeća samo trpljenje i tamu.Duša se tada počinje osjećati nevrijednom Njegove ljubavi,i misli da je On napustio zbog toga što je bijedna.Pati i čezne,nalazeć se u toj tami.Kad izdrži to stanje izlazi pročišćena i Gospodin joj opet prilazi na različite načine.Svakoj duši On pristupa različito,kako je za nju najbolje.Noć je tamnija što je duša pozvana na veće sjedinjenje s Bogom.

    avatar

    21.09.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Lijepo napisano ...
    i svi smo mi prolazili ili prolazimo kroz tu tamnu noć, a da možda nismo svjesni što je to ...
    Samo na kraju kada se tako prođe dio teškog puta /Cijeli raspon groznih osjećaja, ... , pa do potpune tuposti i sumnje u sve/obuzme nas silna zahvalnost i milina prema Bogu jer bez Njega kroz sve to čovjek sam ne bi mogao ... Krenimo na put sa Njim dalje, ne odustajući i ustrajući ...

    avatar

    21.09.2007. (19:38)    -   -   -   -  

  • ...jedna duša slomljena...

    Možda malo i prečesto dolaze tamne noći... al moramo imati vjeru i sve ćemo izdržati

    avatar

    22.09.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • meani

    I sama sam, kao što znaš, doživljavala tamne noći duše i još ih doživljavam. Istina je da treba izdržati. Drugog izlaza nema. Samo ponavljati sebi u glavu: On je tu iako se čini da nije.

    avatar

    24.09.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • annye46

    ...hej srećo...
    ...da u najtežim trenutcimaISus će biti uz nas ako vjerujemo u njega..treba imati snage i krenuti dalje..tako ćemo učvrstiti sebe i karakter....

    pusa pa pa

    avatar

    24.09.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    e jesi član neke molitvene zajednice?

    avatar

    25.09.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    predivan post. previše mi je poznata ta tjeskoba koja me hvata prije nekih važnijih ispita i događaja općenito. ali upravo tako, nema predaje.

    avatar

    26.09.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • influencija

    Mislim da nije u redu od tebe tako izvadit iz konteksta pojam tamne noći i koristit ga za stvari koje sv. Ivan od Križa nije imao na umu. Naravno da postoje teški trenutci u životu kad nam je teško, kad patnja izgleda prevelika, kad nas križ pritišće, ali sv. Ivan od Križa govori o cijelom životu, cijelom smislu i putu do Boga koji je, ako se usporedi sa tjeskobom prije ispita srozan, banaliziran i obezvrijeđen.

    avatar

    25.10.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • KINEBIS

    MOLIM TE POSJETI BLOG ATEIZAM.BLOG.HR. TAJ BLOG PIŠE SAMA SOTONA I KAO SVAKA SOTONA PIŠE SAMO LAŽI.

    avatar

    26.10.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...