Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • xiola bleu

    Jaja su super!

    avatar

    20.09.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • Day

    Marko pokvaren ka uvik. Nego ko zna di je on s jajem. Čula sam od Vlahe da je neposredno prije kupovine onog imanja u Konavlima išao kod procjenitelja u Beč. Svi su se čudili jer nikada ta familija nije nakita imala, ni zlata.
    Bojim se da će zbirka i dalje biti manjkava. A ništa ostaju ti sjećanja.

    avatar

    20.09.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • edo

    Eh, varalica jedanput - varalica za cijeli život. Isto vrijedi i za poštene naivčine. Bez brige, gleda Onaj gore s nebesa i dijeli, svima prema zasluzi.
    Nego fučkaš jaja, čuo sam da su Ameri opet pronašli nekakav koktel lijekova, navodno jako uspješan protiv karcinoma testisa.

    avatar

    20.09.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Nije to ništa. Za ljeto je u Dubrovniku utanačena izložba Picassa. Vidjet će te kakva sam okapanja imao oko jedne skice koju je moja tetka .....u stvari, o tom ćemo kad dodje vrijeme... ;)

    avatar

    20.09.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Oni molovi ne idu skupa???? Inace, znam svirat klavirsku harmoniku, splet partizanskih i Ruske noci.

    avatar

    20.09.2007. (15:19)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    sve mi se čini da će taj ciklus završiti kao kod Bundyjevih s Mona Lisom u prtljažniku ukradenog automobila ;-) sa riječima: "Prokleti francuzi, jel` moš` ti vjerovat da tvrde da je njihova?!"

    avatar

    20.09.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Svake druge godine se Uskrs provodio kod dide u maloj kućici na rubu Grada. Nisam bila sretna kad smo morali ići jer su taman počinjali školski praznici, pa sam htjela ostati sa svojim prijateljima, a i put je uvijek bio nesnosno dug. Jeli bi usput sendviče s kajganom i paprikama i pili Dvojni C dok nas je šofer valjao po zavojima magistrale. Nikad stići... Ali kad bih izašla iz busa i ugledala svu onu ljepotu kod dide, srce mi je zaigralo i odmah sam tražila svoje daleke južne prijatelje koji pričaju čudnim naglaskom. Pet dana prošlo bi u valjanju i urlanju, a uskršnja jaja koja bih dobila tucanjem skupljala sam i nosila doma pokazivati prijateljima. A bilo je među njima svega, jer neki su varali pa su tucali i nekim jajima koja nisu prava. Takve sam kažnjavala otimajući ih, jer pravde mora biti. Kutija puna tih šarenih čudesa stajala je na tavanu do prošlog ljeta. Majka je dobila živčani slom pa je u generalki pobacala sve s tavana i iz garaže čemu nije vidjela uporabnu vrijednost. Srećom je poštedjela kutiju s golemom kolekcijom šarenih plastičnih nalivpera. Hvalabogu.

    avatar

    20.09.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    A Božić :-)). Ne smiješ zaboraviti :-)).

    avatar

    20.09.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • Manistra

    svako jutro jedno jaje.

    avatar

    20.09.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • Milou

    Marko, ovuliraj i vrati Heri jaje! (Ne'am pojma tko je Marko, ali ako je protiv tebe, tada je i protiv mene, Hero, pa mi savijest nalaže da stanem uz rame s prijateljem.)

    avatar

    20.09.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Uvrijeđen sam činjenicom da NEKI OVDJE (!&%!!!u#"#"#) ne čitaju ništa nego naslov. Pa se onda dogodi da NEKI OVDJE (%$"&"#$!!) KOJI SE NAZIVAJU ČAK I MOJIM PRIJATELJIMA (siC!!) čak i ne znaju tko je Marko iz čega je razvidno da bravurozni tekst nisu niti pročitali.

    S druge strane, imamo i one koji svojim vrhunskim komentarima (vidi Manistra: svako jutro jedno jaje) pokazuju da su dubinski proniknuli u post i na istoga dali svoj dubinski osvrt :)

    Hvala vam drugovi. A sad.....po dionice ;))

    avatar

    21.09.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • satie

    Koji si ti "luđak" :))) Mrzila sam ta drvena jaja samo iz razloga jer su bila tako neuvjerljivo stvarna i vidiljivo drvena i nisam mogla s njima varati :))))

    avatar

    23.09.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • slaven178

    a sta da ja kazem o jajima ;-)))) super su

    avatar

    24.09.2007. (05:44)    -   -   -   -  

  • satie

    Jest, sin mu je. Zbirku je izdala Matica hrvatska, ja je kupila na Stradunu kod one bakice kraj Široke. Meni je izvrsna.

    avatar

    25.09.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • Porto

    meni je od svih jaja najdraže jaje harambaša! :))

    avatar

    25.09.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • satie

    Znam ga i sama i drag mi je i ne gledam na njega na način na koji si opisao jer unatoč svojoj ekscentričnosti, smatram ga na neki način iznimnom i vrlo pametnom osobom s dobrim umjetničkim senzibilitetom, inače nije on šizofreničar u klasičnom smislu, već mislim da je bipolaran ili tome nešto slično, zaboravih...Zbirka mu je ilustrirana njegovi kiparskim radovim i svakako je prelistaj jer ima tako dobrih pjesama.

    avatar

    25.09.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...