Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Student iz Zagreba

    U potpunosti se slažem. Ovaj ZG prosvjed je i bio manje ambiciozam, pa onda nije čudno da je došlo manje ljudi, ali sasvim je sigurno da će sve što se događa u ZG dobiti više pozornost od bilo kojeg drugog mjesa. Novinari su lijene zvijeri, prate samo ono što im je blizu i ne vole stavljati priloge kolega dopisnika.

    avatar

    20.09.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • sricha

    dobro si to primjetio, na svim portalima objavljivalo se o šačici studenta iz Zagreba kako se bore za svoja prava (što nikako nije loše) a ovo što se događa u Zadru, o čemu pričamo već danima kao da nikoga ne zanima, danas sam provela pola dana na faxu da saznam što će konkretno biti sa studentima druge godine po bolonjskom procesu i nitko mi nije "uspio" suvislo odgovoriti jer nitko nema pojma, sustav funkcionira po principu rekla-kazala

    uglavnom, nadam se da će se nešto promijeniti i da zADAR NEĆE SPOMINJATI SAMO KADA ELITNE GLAVONJE DOĐU presjeći vrpcu novouređenog nečega nego da će se o Zadru i zadarskim studentima odnositi i kao studentima NEBRĐANIMA.

    avatar

    20.09.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    E srićo da bog da mi to dočekamo.

    avatar

    21.09.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • Lost

    kvalitetna primjedba kolege, u potpunosti razumijem i slažem se s time o čemu govorite.
    nevjerojatno je koliki utjecaj centralizacija i politikanstvo imaju na, navodno, "autonomno" sveučilište i kako se posljedice toga lome preko leđa studenata.
    slika je stvarno umanjena kopija cijelog našeg društva koje se kroz godine naviklo na sve manje i manje mrvica koje mu se baca i naziva nekakvom demokracijom s tendencijom poboljšanja općeg stanja

    ali, smatram da je još gore što većina studenata (i građana općenito) uopće ne uviđa gdje leže korijeni problema, a onaj manji broj koji uviđa i na to pokušava ukazati uvijek biva obilježen kao nekakav problematični marginalac. to je najgore, što je većina uspješno oslijepljena i naučena da optužuje one koji još uvijek vide (i ne mogu vjerovati kakve razmjere je šarenoartikalska apatija poprimila).

    zato treba na sve načine i na svim mjestima ukazati na probleme jer
    "Ako nećemo mi - tko će? Ako nećemo sada - kada ćemo?!"

    avatar

    21.09.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...