Komentari

fullmonty.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Diabolis

    san u snu... tesko je znati tko sta misli, kao sto mi je tesko znati da li me poznajes, anonimnost je precjenjena, ali meni oduvjek draga... rjeci su precjenjene nekad, vecinu vremena, mislim... jedan shvaceni uzdah bola ili jedan usklik srece vise znaci nego godine pricanja i pisanja u neshvacenosti...

    avatar

    19.09.2007. (05:29)    -   -   -   -  

  • .fAiRyTaLe GoNe BaD.

    ponekad pokusavajuci izraziti sebe i uljepasti relnost izgubimo se u pretjrenim metaforama. i tada ona : manje je vise: poprima pravo znacenje.

    avatar

    19.09.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • ed hunter

    stotinu puta sam probao nešto smisleno napisati, ukratko, najbolje bih to opisao naslovom tvog bloga. poezija nisu samo rime i metafore, pjesma mora stvoriti neku atmosferu a gavran je definitivno pjesma koja ima atmosferu.
    pozdrav

    avatar

    22.09.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • Diabolis

    sunce je predaleko, sada...

    avatar

    23.09.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Miss Brightside.

    *ed hunter - tko je rekao da gavran nema atmosferu ili da nema apsolutno nikakvu vrijednost? ja sam rekla da meni nema vrijednost jer nije iskrena. dok smo čitali na hrvatskome tu pjesmu, svi smo pomno pratili što će se dogoditi i suosjećali s pjesnikom, a onda kad smo saznali da je to sve fikcija koja je pomno isplanirana samo da bi privukla čitatelje, bili smo i više nego razočarani. ako nešto pišem, to nije samo da bi to netko pročitao i da bi se ja proslavila (ili obogatila) zbog toga. shvaćaš?

    avatar

    24.09.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...