Komentari

nanny000.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • EuM

    Prihvatiti Krista, njegovo učenje, njegovu blizinu...moliti svjestan svoje nesavršenosti i darova koje stječemo u ljubavi njegovoj. Post ti je, ljudski gledano, odlično postavljen, ali priznaje pojavu straha kojeg nema u Kristovoj blizini..., priznaje ljudsku moć koje zapravo nema, priznaje meditaciju koja može biti put zavođenja i prevare,...Polovinu rečenog u postu dalo bi se prihvatiti u božjoj blizini, ostalo je odlična intelektualna akrobacija...i, ne zamjeri, to je samo moje mišljenje na koje me potiče radosna vijest evanđelja,...pozdrav i Božji blagoslov!

    avatar

    18.09.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • Nanny000

    ..ja postujem tvoje misljenje...ovo su razmisljanja...moj nacin vracanje k izvoru...ne trazim da ih nitko uzima kao recep...ako nekoga potaknu na razmisljanje...usrecit ce me...

    avatar

    18.09.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • diana11

    u prolazu osmijeh ostavljam

    avatar

    19.09.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • Gervasius Twinklmkinkson

    Što kada spoznamo da su zakoni života primarno složeni u svrhu očuvanja i evoluiranja cjeline, a tek sekundarno nas samih. Tko ima istinske snage podrediti sebe osnovnoj supstanci života, koja je postojala davno ranije nego je došlo do materijalne manifestacije u oblicima koji su nam trenutno poznati. Ta spoznaja uzrokuje vrlo snažan konflikt sa kojim se nije lako nositi, mada oduvijek je postojao samo jedan ispravan put, tebi i meni dobro poznat :)

    avatar

    19.09.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • Qigcit Iqtif

    zlatna kruna blizu kraj. refurbished laptops notebooks

    avatar

    29.09.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...