Komentari

ljevakinja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ivona-tvoja žena

    ej ženo moja! drago mi je da si ponovo napisala post jer tak imam šta čitat,sam ti tak nastavi!
    u vezi maturalca,meni je također osto u lijepom sijećanju,i stavrno je Prag lijep grad,iako nam se nije baš tam išlo,ispalo je super! al svagdje je lijepo kad je dobro društvo,zar ne?
    aj pa mi uživaj,ženo i vidimo se sutra

    avatar

    17.09.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • angels :)

    eej...lijepo što si se vratila... što se tiče razmisljanja...ja sam rekla na početku ljeta da neću razmisljat do 10-og mjeseca kad fax počinje...i ide mi....hehe....kisss

    avatar

    17.09.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    hej:D u zadnje vrijeme mi svi vraćate osmijeh na lice... hvala i tebi:D zaista mi e drago što si se vratila.... naokon mogu pročitati nešto što ima smilsla...(ako ne kužiš prošetaj mojim linkovima:P)
    ugl... da... znam kako ti je, i ja se često, kako drugi kažu, zatvorim u sebe... i isto tako nije stvar povjerenja već... ma kužiš me:D
    ostavljam ti veliku pusu... i pozdrav... i hug:D
    pa-pa

    avatar

    18.09.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • Hugo

    Ciao Tinkec, kužim te ja vrlo dobro, ovaj period gdje kalendarski počinje jesen, mi je nekak najgori. Uvijek me uhvati neka nostaligija, sjetim se ljeta, kak mi je bilo super, pa razmišljam što me sve čeka do kraja godine (koji će doći dok kažeš keks) i tak... Drago mi je da si se vratila pisanju, mene ono često opušta, smiruje...stavim si neku pjesmu, pišem, pijem kavu i baš mi je fino.
    Eto, želim ti da ova školska godina dobro i brzo prođe i da se upišeš na faks bez problema...mada još ima vremena do tad.
    Što se pomoći tiče, mislim da je to zato što mi ipak najbolje poznajemo sami sebe i znamo što je za nas u kojem trenutku najbolje, koliko god ti bila s nekim dobra, ne može te znati ono 100% kužiš, tak bar ja razmišljam.
    Pozdrav

    avatar

    20.09.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...