Komentari

makbe.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • leticia

    Nisam upoznata s tim,a ako je sve tako kako kažeš,potpuno si u pravu.

    avatar

    19.09.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    U pravu si. Tvoja tema govori o istom problemu kao i moja na kojoj si se javila. Govori o formalizmu i zloupotrebi pravila. Ali mene tu nešto čudi. Na mom blogu braniš pravo crkve na krutom i isključivom forsiranju na pravilima.... a ovdje ti pravila smetaju. Smatraš da ne treba komplicirati kad su viši ciljevi u pitanju. Jedino što me čudi.... to je tvoj različit stav oko istog pitanja... na dvije tako slične teme.
    No razumijem o čemu se radi. O tome govori moja tema koju sam upravo objesila na blogu. ;)
    Misliš lijepo..... koristiš razum i dušu. Nemoj dozvoliti da ti osjećaj pripadanja bilo kome oduzme pravo na poštene zaključke.

    avatar

    23.09.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • mvko

    Velika je razlika ( nepremostiva) između ljudskih administrativnih propisa, gdje će tko i što raditi i Božjih zakona i zapovijedi utemeljenih u sv. Pismu. Ljudski propisi se mogu mijenjati i popravljati i kritizirati, ako nisu svrsishodni, a Božje zapovijedi su vječne i nepromjenjive. Njih ili prihvaćamo ili ne prihvaćamo. To je odluka svakog pojedinca. Tu nema popuštanja niti kompromisa. Zato je i moj stav bio različit.
    Što se tiče osjećaja pripadnosti, to nije baš neki osjećaj nego moja odluka koju sam donijela nakon dugo godina razmišljanja i proučavanja. Crkva se sastoji od dva dijela: božanskog nepokvarljivog i ljudskog koji je pokvarljiv. I ovaj drugi dio ću i te kako kritizirati u želji da se neke stvari promijene i poboljšaju.

    Lijepi pozdrav

    avatar

    24.09.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

    Samo pozdrav ostavljam i BB.

    avatar

    27.09.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...