Komentari

kabulskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • sarajevo

    Meni samo vjesalica izgleda zlokobno. Nekad i kic zna biti divan @

    avatar

    16.09.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • Dodo boy

    ovo je sranje

    avatar

    16.09.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • Lifestyle by Tatjana

    Joj, ma nije ovo kič..ovo je orjentalna egzotika a nju volim...

    avatar

    16.09.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Ja vjerujem u te uklete kuće i takve stvari. Prije nisam, ali onda mi je prijateljica umrla, odjednom, samo se srušila i umrla. Nije bila bolesna, nije je ništa boljelo, a autopsijom nisu ništa otkrili, uzrok smrti su joj napisali nepoznat...E sad se vjerovatno pitaš kakve veze imaju duhovi sa njenom smrću...Ovako, dvije godine prije nego je umrla njeni su kupili jednu jako lijepu kuću i oni su se preselili. Jednom prilikom kad sam bila kod nje, susjeda je govorila o prošlom vlasniku čiji se sin jedinac objesio u dvorištu te kuće, a prvi vlasnik koji je kuću i napravio također je imao samo jednu kćerku koja je u ratu poginula. Kada je ta susjeda to govorila, mi smo joj se smijali i nismo je uzimali za ozbiljno (žena je tada bila stara preko 70 godina), rekla je da je kuća napravljena na groblju i da je zato ukleta ali smatrali smo da je ona obična luda baba....Nakon što mi je prijateljica tako iznenada umrla (otišla je po kruh i srušila se na izlazu iz pekare, dok je hitna došla, ona je umrla...samo da još napomenem da je imala 20 godina, nije pušila, nije se drogirala, nije imala srčanu manu...pazila je maksimalno da zdravo živi....
    Nemoj sad smatrati da te strašim ili nešto takvo, ali samo ti govorim svoje iskustvo. Inače meni kuća izgleda predivno, ja volim taj stil. Jako lijepo. Izvini još jednom ako sam zlokobno zvučala ali postala sam oprezna kad su te stvari u pitanju.

    avatar

    16.09.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • savršeno nesavršena

    niko ko ima malo zdrave pameti nebi povjerovao praznovjernim afganistancima (ovo je bilo za kom.cure čija je prijateljica umrla pod nerazjašnjenim okolnostima) a ono..nadajte se da imate dobrog duha caspera :))) nadam se da ćeš ubrzo napisati štagod o putovanju :)

    avatar

    16.09.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Monroe

    mozda sam luda, ali meni se definitvno svidja stil te kuce.
    pomalo nalik na gotiku.
    jest da je kvaka malo..grrr, ali lijepo je.
    pozdrav:)

    avatar

    16.09.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    I mi se nadamo da je duh dobar. nama za sada ne smeta, a susjedi tvrde da ako uznemiris dobrog duha on postaje zlocest. Ipak Ehsan isistira ili na ovci ili na muli, pa smo nekako ipak odlucili da cemo raditi i taj egzorcizam. Nadam se da ce fotke biti zanimljive.

    Inace, vidim da mnoge zanima zasto su cijene kuca tako grozne. Odgovor je UN. Otkako su oni poceli iznajmljivati kuce po nerealnim cijenama u elitnom dijelu grada, cijene kuca su skoicela za sve nas, pa i za afganistance. Kada znas da je proosjecna placa oko 60 dolara, a rentanje rusvene kuce od dvije sobe 300 dolara...

    Mi dijelimo troskove sa kolegom, pa je u redu. On ima prizemlje, a mi prvi sprat.

    Sto se tice broja stranaca u Kabulu (ovo je odgovor za pklatove), u Kabulu koji ima 4 miliona stanovnika zivi oko 2000 stranaca.

    za noura i sarajevo: nama su se vise svidjale blatne kuce, ali ni jednu ne bismo mogli srediti do zime. Morali smo birati: kic ili smrzavanje. Sta smo odabrali, lako je zakljuciti.

    I za kraj, ne treba se zrtvovati ocu nego ovcu. Na klanje oceva se ni ovdje ne gleda blagonaklono.

    avatar

    17.09.2007. (06:06)    -   -   -   -  

  • nevenka

    možda se mlađi među nama ne sjećaju, ali ja sam 1991. u Zagrebu kad su došli takozvani "sladoledari" - mislim da su bili evropski promatrači- prije nego je došao UN- također preživjela nagli skok cijena stanova za iznajmljivanje, pa me tako za jednosobni stan gazdarica preko noći umjesto 250 DM tražila 500 DM, jer su toliko davali promatrači.

    avatar

    17.09.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    I ja bi jednu takvu...ukletu ;))I

    avatar

    17.09.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • Afrikanac

    Ha, barem rješenje nije pretjerano zahtjevno :-))))

    avatar

    17.09.2007. (12:31)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Zovneš džinija na kavu i tražiš da ti gata.

    avatar

    17.09.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ne znam, meni to zvuci jako spooky. nije lose zaklat ovcu pa podijeliti susjedima...za dobrosusjedske odnose :)))
    ali kuca vam je divota, upravo mi je nevjerojatno da ste uspjeli naci takvu kucu. razlog su naravno moje predrasude o kabulu - oronulom i siromasnom gradu.
    ps ovisni smo o bolanijima :). muz kaze da bismo morali otvoriti trgovinu s time :). moze li recept za bolani s tikvicama i jos pokoji egzoticni ???

    avatar

    17.09.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • pjesak u gaćama

    Ima sarajevo pravo, ova vjesalica izgleda opako opako.
    Ja bi nju zamjenio ze nesto slađe.

    Kuca izgleda sasvim ok, bar izvana.
    Sto se tice kića, pa bar ti nije unutrašnjost dosadana.

    avatar

    18.09.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • monita(ljepotica...bez zvijeri, s mužem)

    nadam se da je u ovoj novoj kući wc ok;)))malo mi izgleda kao kombinacija kiča i sedamdesetih;)))ali simpa je. i duh daje jednu novu dimenziju. jel muški ili ženski?

    avatar

    18.09.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Kuća je prekrasna iako je građena na groblju. Što bih ja na tvom mjestu načinila? Pozvala bi Mulu i zaklala ovcu, ljudi koji tamo žive znaju o čemu pričaju, praznovjerje je jedno, ali šalu na stranu, sa raznim rakšasima nije se za igrati. Udobrovoljiti ih pod svaku cijenu lukav je potez dugoročno :)))

    avatar

    22.09.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • dora

    Duhovi...moš mislit, ne vjerujem ti ja u te stvari, bez uvrede........istina, samo vješalica izgleda sablasno, kuća je općenito baš simpa..ajd svrati meni na blog....sablasnije izgleda od ove priče...lol..

    avatar

    23.09.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...