Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ANCHI, i to je život !

    Nisam baš bila vjerna slušateljica Robića.
    tužno je što ga nema a još tužnija gramljivost nasljednika koji se još uvijek
    svade na sudu oko podjele autorskih prava.
    To je žalosno.

    avatar

    17.09.2007. (03:10)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Malekoviću pozdrav! Pero, majke ti mile, valjda se šališ, neću o čovjeku jer je mrtav, ali taj čovjek nije imao blage veze sa strukom, posredno i neposredno otjerao je iz muzeja one ljude što su vrijedili, zauzimao se za onu nakazu od Marulićevog spomenika i napravio neprocjenjive štete u muzeju koji je do tad usitinu bio svjetska instutucija....vrlo dobro sam upućen u zbivanja koja su se tamo zbivala krajem devedesetih, no kao što rekoh nećemo o pokojnicima...

    A što se muzeja grada tiče,slažem se riječ je o najboljem zagrebačkom muzeju koji iznimno dobro prati trendove muzeologije vani i koristi sve prednosti multimedijalnog izlaganja, svjetski definitivno.

    Ivo cijenim jer je bio legenda i pionir, ali njegov pangermanski stil šlager pevača nije baš nešto što bih slušao, malo mi je to unjkasto, ali dobro sviđao se našim bakama. Mene je recimo ovih dan dirnula vijest o smrti Safeta Isovića asa bosanske sevdalinke. Sevdah krijepi dušu...

    avatar

    17.09.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • pegica

    Jutreko..ponekad sam ga slušala al več davno...jutranji pozdrav od slovenke:))

    avatar

    18.09.2007. (05:53)    -   -   -   -  

  • odmak

    Kad sam19... neću reći koje stigla u Njemačku u jednom izlogu srebrenine ugledam u srebrenom okviru nečiju sliku. Učinio mi se poznat i stvarno Mister Morgen- Ivo Robić. Oborila me nostalgija i zamalo sam se odmah vratila natrag.
    To nije imalo veze s onim što je pjevao. To je valjda jasno.

    avatar

    19.09.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Eh, davnih 70-tih bio sam, stjecajem okolnosti (noći i veselijeg društva) gostom Ive Robića u Ičićima. Uzuzetan čovjek i umjetnik.

    avatar

    19.09.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...