Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • vesna

    Bravo Jadrane, a kako si nas razveselio! Ima puno istine o ljepoti i bogatstvu zrelosti zivota. Jedino mi je zao sto se necemo sresti ove godine, ali pred nama stoji jos puno, puno druzenja, samo da se dokopamo do slobode. Jedva cekam da izadje knjiga.
    Sjetila sam se jednog dogadjaja vezanog uz slicni naslov o Starih slovneskih hisah.
    Nasi sinovi su u Izraelu upoznali Klemena koji je, sa svojom pokojnom mamom dosao zivjeti u izrael vec dosta davno. Sobom su donijeli bogatu bibloteku, koja se vecim djelom nalazi u Veleposlanstvu repulbike Slovenije u Tel Avivu.
    Kad je zavrsio fakultet (ili fakultete), a posto je u medjuvremenu ostao sam, odlucio je vratiti se u Sloveniju. Sobom nije mogao ponijeti sve, tako da je neke stvari kao uspomenu, poklonio nasim sinovima, a nesto ostavio na cuvanje. I tako Borut sredjujuci knjige, dodje do knjige "Sto najlepsih starih slovenskih his".
    Na prvoj stanici je djecijim rukopisom bilo napisano: "Mamici za rojstni dan, Klemen"
    Knjiga je dobila posebno mjesto, nismo nikome nista rekli i kad nas je ove godine, poslije nekoliko proteklih posjetio Klemen vratili smo mu knjigu. Nije znao niti da postoji, vjerovatno ju je njegova mama sacuvala kao dragu uspomenu. Primio ju je sa zahvalnoscu, suznih ociju.

    avatar

    15.09.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Većinu vremena do kraja srednje škole provela sam u Sloveniji gdje su mi roditelji radili. I baš bi me razveselilo kad bi mi se netko javio na blogili mail. Samo teško, ljudi su se razišli kojekuda, izgubila sam kontakt i pojma nemam tko osim mene još šalabajza ovim virtualnim prostranstvima, znam da nas u mojoj generaciji i nema tako puno, pa je onda šansa da na nekoga slučajno naletim bitno manja. Da, i volim izabelu, danas su na radiu spominjali da se od nje može skuhati pekmez (hmmm). pozdrav veliki! :)

    avatar

    15.09.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Eto i ja kažem kako je dobro imat blog,nikad ne znaš koga ćeš srest.

    avatar

    16.09.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Ma ovo je Teran.

    avatar

    16.09.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • ahoj

    ahoj

    avatar

    16.09.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Ne kaže li se za Izabelu još i Tudum /u južnim krajevima/,
    ili je to nešto drugo?

    Prekrasno je susresti, i to , evo, preko bloga, nekoga iz školskih dana, djetinjstva, mladosti, ...
    Divne se tu onda uspomene rađaju i možda onda početak jednog pravog prijateljstva koje nije moglo zaživjeti onda. Moja nepopravljiva romantičarska duša želi da se baš to dogodi ...
    Lijepi vam pozdrav!

    avatar

    16.09.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...