Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • stojko

    I opet par dodataka:
    -Misel i Miso su osvojili 5. mjesto u Hrvatskoj, ako netko nije dobro shvatio!
    -ona ekipa Mipod ... gadi mi se. Sto se niste javili sudcima? Kad smo Davor i ja igrali na prvenstvu Zagreba sudac je krivo rekao rezultat tako sto je protivnicima pribrojao gol vise. Ja sam digao glavu i upozorio ga. Protivnici su u tom trenutku postigli gol! :( i onda je bilo kao sto je sudac rekao. Vikao sam na njega i trazio da ponisti gol, ali nista nije bilo od toga. A u takvim situacijam iskusniji Davor me smirivao i upozorio da nas sudac moze i iskljuciti.
    -Nije u ZGu bilo najvise parova! Znam da je u Splitu bio troznamenkasti broj (po rijecima prvaka Splita s kojima smo dan kasnije odigrali par prijateljskih u "M"-sjecas se)
    -Legenda ... sjecam se tamo je bilo jako hladno u prostoriji za stolni. Mogli bi smo jednom sastaviti popis svih turnira koje znamo i poredak na njima. Ja sam vecinu pozaboravljao :/ a nije ih bilo niti deset.

    avatar

    27.09.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • stojko

    Pobjeze, a nisam poslao jos ovo. Davora i mene si zanimljivo i dusi ugodno opisao. Al intrigira opis same igre samo jednom rjecju sto je vrlo tesko. Davor je refleks, a ja tehnika :) To nemoj brisati ni slucajno :)
    I jos ako netko slucajno cita i zeli se okusati s nama, veceras u 8 sati je sudar velike cetvorke u Mateu :) Gustam seeee :)

    avatar

    27.09.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • myway

    unijet cu ove promijene, nisam znao. a u M kad smo dosli su decki bas odlazili, a to mi je malo i zao sto bas ni jednu nisu htijeli odigrat.

    - velis, sto nismo javili sucima- pa sudac je stajao odmah pokraj! on je to i dozvolio, a nama skoro doslo da se fizicki obracunamo.(to je slika tog meča kad je počeo)

    -da, legenda, hladno..točno tako

    -drago mi je da se ti dopada opis vas dvojice, al nisam htio nista drugacije ni napisat nego tocno tako kako vas ja dozivljavam. tu vidim i smisao ovog bloga / stranice sto god bila; da svi vide kako ih ljudi dozivljavaju, s naglaskom na pozitivu, nije mi da nekom mane otkrivam ili rupe u obrani ;)

    avatar

    27.09.2007. (16:02)    -   -   -   -  

  • stojko

    8)
    Onaj covo na slici s Borom i Ivom, njihove dobi je Dario Orioli, slikar i glazbenik te dobar igrac stolnog. Sudjelovao je na turniru, ali nije imao dovoljno dobrog suigraca. Bio je isto dan poslije u M i pokazao raskos svog repertoara u igri 1 na 1.
    -Sto se rupa u obrani tice, moje si jucer ipak neke otkrio ;)

    avatar

    28.09.2007. (08:14)    -   -   -   -  

  • Nema predaje

    Pozdrav iz Jaske ekipi stolnog nogometa! Blog je odlican nadam se da cemo se prosiriti i dalje jer vidimo da nas je sve vise :) lijepo si opisao decke i njihove jace strane...da se nesto i nauciti iz toga :)
    Mozda mala zamjerka,nisi napisao nista o deckima iz Jaske s obzirom na to da smo bili prvi na turniru u karlovcu od 32 ekipe, cetvrti na turniru u Rijeci od kojih 50 ekipa,drugi na turniru u Sigetu i uzeli prva dva mijesta na turniru u Purgeraju...nismo ni mi za bacit bas:)) ....al sve su to slatke brige!
    Pozdrav ekipi i vidimo se 20.10.!....a sad...zurimo na vjezbanje!

    avatar

    10.10.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • DrArtist

    Bok dečki evo mene slikara muzičara i koliko toliko dobrog igrača stolnog. Jebi ga oni stolovi na turniru , nisam vidio lošije stolove ali kaj se može , onaj koji se brže prilagodi bolji je , meni baš nisu sjeli dobro a i suigrač mi je bio totalni početnik1 Evo vam moje stranice pa si malo poglečte www.drorioli.tk , pozdrav Ekipi

    avatar

    31.10.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...