Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Seki

    Ja sam mislio da ti je terapija gotova no izgleda da nije?
    Zelim ti reci da mi je zao sto si obolio ali ujedno vidim na djelu koju volju za ozdravljenjem imas koja je snazno protkana vjerom u Boga.Divim se tvojoj zeni koja te pratila kroz gladovanje i cijelu bolest,kao i tvojoj djeci koji su svima koji su citali blog pokazali sto je prava obitelj.Svaka cast.Upucujem moje iskrene molitve dragom Bogu za tvoje potpuno ozdravljenje svaki dan.
    P.S.Oci ti imaju isti sjaj i prije i poslije terapije(vidio na slikama),pravo ogledalo duse.
    Pozdrav i sve najbolje.

    avatar

    15.09.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • lepina

    Seki hvala Ti na podrsci,puno pozdrava Tebi i tvojoj obitelji.

    avatar

    15.09.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • *JahJah*

    koristim 091 al trebam non stop premještat kartice pa me to naživcira i troši se brzo baterija...al sve je u redu...a jučer mi je bila baterija prazna....a kod tomisleve je bio panječ pa nisam stigla napunit...mater mi je rekla da si mi poslo poruku pa sam išla odmah napunit....hvala tata!!!!
    Pozdravi i zagrli male tetkine nećake...pozdrav!

    avatar

    18.09.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • Anja

    Ni sama ne znam kako sam izgurala ovih pet zadnjih dana . Uz lupanje srca, počelo mi je nestajati daha. Na svaki napor, pa i na tri metra laganog hoda uspušem se kao sipa tako da uglavnom ležim, popijem gutalj soka ili čaja i za deset minuta ga povratim. Neki dan užasno su me boljeli kukovi i svi zglobovi od struka na niže . U subotu sam završila na hitnoj i doktorica mi je rekla da sam dovela organizam u stanje šoka jer sam prebrzo krenula sa detoksikacijom, te da sam trebala duži period jesti laganu hranu i biti bez cigareta i kave, a ne početi ovako drastično. Svaku večer mislim kako ću sutradan odustati, i svako novo jutro uvjeravam sama sebe da mogu izdržati još ovaj dan i onda ću prekinuti. Nisam se vagala zadnja četiri dana i isto toliko nisam izišla iz kuće, budući da živim na drugom katu i zadnji put sam jedva savladala stepenice. Počela sam terapiju sa nešto ispod 55 kg , zadnje vaganje imala sam oko 51. Ne osijećam glad i što se toga tiče mogla bih ovako poprilično dugo. Zbog mučnina i povraćanja dva dana uzimala sam samo 2 dl vode s par kapi limuna. Uglavnom jučer i danas prisilila sam se i popla jednu dozu čaja za bubrege i oko 1dl soka od jabuke. Pokušala sam uzeti žličicu soka i malo čaja, al čim stavim u usta, povratim. Očito s mojim organizmom nije baš sve kako treba, ljudi obično u prvim danima pršte od energije, a pogledajte mene. Nisam kukavica. Danas mi je deseti dan i strašno sam umorna, ipak za razliku od prošlih dana u stanju sam sjesti za kompjutor i napisati ovaj komentar. Divim se vama i svima koji su izdržali ovaj post i molim dragog Boga da mi da snagu ili da nastavim ili da odustanem. Neću vas više gnjaviti. Hvala na svim savjetima i potpori. Javit ću vam se ukoliko ikad uspijem provesti ovu terapiju. Bog dao svo zdravlje i sreću vama i vašoj obitelji, jer vi to itekako zaslužujete.

    avatar

    19.09.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • lepina

    Vi ste to izdrzali fantasticno.To vam je bila proba a sledeci put ce te uspjeti sigurno.U medjuvremenu odite kod endokrinologa na kontrolu i kod interniste,da razrijesite problem oko tih lupanja srca.Zelim Vam puno zdravlja i Bozijeg blagoslova..

    avatar

    19.09.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • gemištaljka

    Iskreno hvala na podrci koju mi pružate, puno mi znači.
    Našla sam na internetu još jedno svjedočanstvo čovjeka sa područja Dubrovnika koji je čak 6 puta proveo kuru do savršenih rezultata, i to mi je dalo još više vjere da je sve moguće uz Božju pomoć.
    Srdačan pozdrav!
    Danijela

    avatar

    03.10.2007. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...