Komentari

aimemeni.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Vrag nosi Manolo

    Ne razumijem ovo "Kliše: Sex i grad?"!!!
    Pa bar sam mislila da ti nećeš biti iznenađena - ti i znaš veliki dio toga; al ipak bi bilo jednostavnije to slobodno napisati.

    avatar

    14.09.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    Ja glasam za ime "sexy dnevnik jedne čedne cure..." :-)

    avatar

    14.09.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Naziv ti ja zapravo baš prikladan :))) Može!
    Al' ipak sam mislila na naziv tipa onaj ~ berix.blog.hr ~ taj mi sad još fali.
    Pa di si nam ti čovječe!? Ajd K@tu pod ručicu pa navratite do mene sad koji dan - sutra, prekosutra??
    Pa ću vas ugnjavit sa (necenzuriranim) slikama mojeg kumčeta ;)))

    avatar

    14.09.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • K@te

    Drago mi je da ćemo se večeras vidjeti. Nadam se.
    Dvije riječi o tome zašto se ne stignem dopisivati posljednjih tjedana: u tjednu nakon što smo se vratili s godišnjeg došli su nam tvoji pohvaljeni dečki iz firme Modern line montirati vrata i prozore. Točnije, na vozilu od onih koji su došli montirati nije pisalo Modern-line, nego HD mont ili nešto takvo jer se radi o kooperantima. Nakon dva dana završili su posao i mi ostali sretni, no sljedeći dan je šef od ekipe koja radi druge radove u našoj kući rekao da će nam kroz tako napravljene prozore padati kiša u kuću, što se i obistinilo već u više navrata kad su bile veće kiše. Pa smo ih odmah sljedeći dan zvali da dođu skinuti grilje da ova ekipa građevinara napravi neki dio posla koji će pomoći da nam ubuduće kiša ne pada u kuću. Pa su nam ostavili grilje u kući "jer ih oni nemaju kamo spremiti" (iako sam im rekla da ih ne ostavljaju jer smo prenatrpani i preraseljeni u jeku raznih drugih radova). U stvari sam dozvolila da ih stave samo u spavaću sobu. Tako da dok mi nema mužića (a u stvari i kad se on vrati vikendom), društvo mi u spavaćoj sobi radi 8 krila grilja (6 velikih za balkonska vrata i 2 prozorske). Osim toga, ostavili su 6 grilja u kupaoni (koja je bila prazna prostorija i u koju ćemo sad staviti pločice i sanitarije, ali prije toga će u njoj raditi i već su u međuvremenu radili vodoinstalateri, električari, monteri centralnog grijanja i zidari koji su jučer betonirali pod). Naravno da nisam dozvolila da grilje ostave unutra, no morala sam na posao i kad sam se kasno navečer vratila, vidim da su mi ostavili grilje u toj kupaoni. Za poludit! Par dana nakon toga su bili došli vodionstalateri koji su morali u kupaoni kopati po zidovima kako bi premjestili neke postojeće cijevi. Naravno da su im grilje smetale jer su ih ovi ostavili u kupaoni (u kojoj im nisam dala da ih ostave - znam da sam dosadna), pa su ih vodoinstalateri maknuli na hodnik. Radili su to sami, iako za to nisu plaćeni, a grilje su teške. Naime, osim njih u tom trenutku u kući je bila samo moja sedamdesetogodišnja starica majka. U hodniku su ih naslonili pod prozor, gdje jedino i ima mjesta. Međutim, sljedeći dan su se s odmora vraćali zidari koji su trebali žbukati taj prozor (kome ne mogu pristupiti izvana iz jednostavnog razloga jer je na katu, a koga moraju žbukati radi propusta Modern linea) pa sam ja sama micala grilje kako im ne bi smetale. Polegla sam ih malo dalje na pod u hodniku. Sama, naravno, jer je mužić u inozemstvu. Na tom mjestu gdje grilje sada leže smetaju onome tko žbuka prozor, kao i ekipi koja će raditi i radila je u kupaonici. A ja ću morati ići na posao i neću moći biti doma pratiti kome što smeta i predlagati kamo se to može premjestiti pa će vrlo vjerojatno stvari biti premještene tamo gdje smetaju meni ili nekom drugom majstoru i/ili će nešto uprljati i/ili će nešto oštetiti (oguliti zid ili parkete).
    Htjela sam da to sve završi dok sam na godišnjem, da se mama čim manje gnjavi s tim, ali šipak! U stvari je dobro da mama koja je penzić živi s nama tako da kad je prolom oblaka, a ja moram na posao (jer ne mogu javiti da otkazujem ispite zato što mi kiša kroz nove skupo plaćene prozore pada u kuću), mama ostaje mijenjati pelene prozorima kako kiša ne bi padala po zidovima (od tih prostorija u koje pada, dvije su friško pofarbane ovog proljeća, u jednoj su tada postavljeni novi parketi, a u drugoj prelakirani stari).
    Onda smo ih naknadno morali zvati da presele jedna od trojih vanjskih vratiju na mjesto na kome bi u stvari trebala biti. Pritom su razbili 2 mramora koja stoje s vanjske strane uza zid kraj tih vratiju, a prilikom montaže su bili razbili mramor koji je prag tim vratima. I ne, nisu donijeli neku stvar koju moraju staviti pod prag na drugim ulaznim vratima, a zvala sam da ih podsjetim da je donesu kad već dolaze zbog tih drugih ulaznih vratiju. Zbog toga nam taj prag već od samog početka visi u zraku i ako se stane na njega, daje vrlo ružan zvuk kao da nas upozorava da ćemo ga slomiti. Osim toga, vanjska vrata (ukupno imao troja) koja su izvana tamno smeđa, imaju bijele gumice i spojeve?!
    Između ostalih tegoba vezanih za prozore, izvadila sam zavjesu iz prljave robe i vratila je na balkonska vrata spavaće sobe jer mi je malo glupo da me radnici koji popravljaju balkon gledaju kako spavam kroz stakla dimenzija 140x220 cm (da, naravno, svi prozori i balkonska vrata su nam već 2 tjedna bez grilja, što je jako fora za provalnike kad je u pitanju prizemlje).
    Eto, zato sam kod Furije bila napisala da je moj život lagan jer su ovo u stvari sitnice u usporedbi s brigom za novorođenče, ali da me te "sitnice" smetaju, smetaju me jako.

    avatar

    16.09.2007. (18:34)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Apsolutno te razumijem :( I mi iammo problem s kooperamtima koji su nam montirali kupaonski prozor u Rijeci. Naime, montirn je na nacin da je zapravo ispod nivoa vanjskog dijela prozorskog okna i isto postoji mogucnost prolaska kiše u stan. Mi smo se naravno odmah žalili ženski koja radi u ML-u i koja nam je mjerial prozore. Ni ona ne razumije kako se to moglo desiti. Ne znam kako se zove firma kooperanata.
    Mi smo za Kras kupili i savšeno su namontirani hrpa prozora i vrata!!!! Ne znam koliko balkonskih (onih domenzoja cca 2 m) pa prozori, ma čuda i sve je bilo odrađeno SAVRŠENO. Ali su to radili djelatnici ML-a, a ne nikakvi kooperanti!
    Pa znaš kad sam ja preporučila da je bilo sve OK. Jer sami prozori su nama napravljeni vrhunski ... a i ovaj prozor ali jb'ga ... ovo je sve zasrano :(((

    avatar

    16.09.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Moji novi postovi su mailovi tebi ;)) Imaš baš jedan šočan :D
    Istina je da će ih biti manje jer sam ušla u fazu učenja, pa ....
    Mogla bih pisati nešto poput "Obveznost sadržaja smjernice ...... mora biti nedvojbeno osigurana domaćim pravom...." a mislim da to nije nikome posebno zanimljivo.
    Ali mogla bih nabaciti i "perverzno" pitanje - Da ste vi cure pred mengu jako napaljene i da li se tada, ako vam nema partnera, samozadovoljavate??

    avatar

    18.09.2007. (15:29)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Nikad se ne samozadovoljavaš?? I nikad nisi?? Npr. kad ti nema Superhusband-a ili kad je ono radio daleko, daleko pa ga dugo nije bilo!?

    avatar

    18.09.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Da, pa to sam si i mislila - ti, zapravo, dosta "robuješ" dojmu kojeg ostavljaš iako znaš da te to možda i "ubija".

    avatar

    19.09.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  • Vrag nosi Manolo

    Ispalo je malo nezgodno - naravno da je ovo ipak malo preintimno, kao što vidiš ni ja se nisam u vezi toga ništa javno izjasnila. Ono sam mislila o tebi generalno, pa samim time normalno da nećeš takvo nešto napisati javno.... Da živimo u NY onda bi i mi mogle biti drugačije - ovako, okolina te ipak oblikuje (iako volimo živjeti u iluziji da ne).

    avatar

    19.09.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...