Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Sefica

  Mozda ih je 60-ih bilo vise, ali mislim da se to tada krilo vise nego sada, jer upravo sada zrtve pedofila mogu javno reci da su zlostavljane, za razliku od 60-ih kada se to krilo i smatralo da se triba tajit zbog ugleda i sl.

  avatar

  14.09.2007. (15:54)    -   -   -   -  

 • trill

  Da, ispalo je da pedofili vremaju samo na internetu. Statistike kazuju da preko 90 % posto djece bude zlostavljano iz kruga šire obitelji, obiteljskih poznanika i prijatelja. Dijete obično jako dobro poznaje svog zlostavljača.
  Ne znam čemu djeci braniti chatanje, bloganje i internet općenito. Samo ih treba upozoriti da svoje osobne podatke ne daju tako lako. Primjetila sam i dosta blogova, ajmo reći mlađe generacije, koji u boksovima sa strane imaju svoje puno ime i prezime kao i broj moba. Nisam izdržala i u komentarima sam par puta upozorila da se to ne radi i zašto.

  avatar

  14.09.2007. (15:58)    -   -   -   -  

 • Kinky Kolumnistica

  Ovu koja te svrstala u vršnjake svoje djece zanemari, ustvari, uzmi to kao kompliment jer ju asociraš na mladost i svježinu :o)) A roditeljske kazne uskratom Interneta su besvrsihodne, bolje da s djecom razgovaraju, nego što im kojekakvim kaznama pokušavaju nešto utuviti u glavu. A što, to ni sam Bog ne zna. Još manje nezainteresirani roditelji :-/

  avatar

  14.09.2007. (16:47)    -   -   -   -  

 • sanja_45

  humor mi je najprikladniji način da ti dam odgovor na ovaj tvoj post, pa i slavnoj mami koja ti je samo odala veliko priznanje..:)..stvarno ti se Blog sporo otvara, i ne moraš zbog toga brisati ništa, nitko to od tebe nije tražio...:)))..Zekam te za usporeno otvaranje. Previše su se svi raspisali oko pedofilije i u svemu je sada vide, a najmanje tamo gdje je ima i gdje će je uvijek biti..tamo je nitko, ako je i vidi, ne želi je vidjeti.::)..Guba mi je ova tvoja nova fotka..:))..Moja su djeca velika, ne mogu im zabraniti nikako Net...niti surfanje po njemu, mda bih rado, radi nekih računa koji nisu mali..:)..

  avatar

  14.09.2007. (18:38)    -   -   -   -  

 • caricavrta

  opet se vraćamo na isto: dobar odgoj je osnova svega

  avatar

  14.09.2007. (19:04)    -   -   -   -  

 • Mladi Bogart

  Histerija vlada izmeđuostalog: jer su ljudi često jako žestoki kad su zavidni (dakle pedofili u redovima antipedofila), jer je bolje opalit po grijesima koje sami na prakticiramo (djelom) te zato jer će društva, kako je krenulo, uskoro objaviti da su svi ispod 25 djeca (makar dječji doplaci i ne bili tako veliki), pa će seks s 24-godišnjak(injom)(om) biti prava naslada, prava slast iskustva zanranjenog.

  avatar

  24.09.2007. (16:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...