Komentari

dustycorner.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Malena

    I ja imam neke vrste ljudi koje izbjegavam, a to su teški štreberi kojima je bitna samo njihova ocjena. Recimo, vidim da si spomenula prepisivače, i ne vidim razloga po ćemu su oni toooliko loši, osim ako su neki koji prepišu, a niti ne ponude ono što oni znaju. Ili ako su nakon toga bezobrazni. Mislim, faks je težak i zašto si nebismo pomagali? Sebične ljude izbjegavam onako totalno, gade mi se. Ja sam uvijek spremna pomoći, pa mi je onda bezveze dok se netko drži ko mutav.
    Ja odmah na prvi pogled vidim s kim bih si mogla biti dobra, a s kim ne. A tražim jednostavne normalne ljude, otvorene, za akciju, ali i za normalnu spiku. Ništa više. Sve što širi negativnu energiju zaooobilazim. :-)
    Što se tiće borenja za ocjenu... svako se ima pravo boriti za svoju ocjenu, na bilokoji način, jer tebi se možda neka stvar čini pravednom, a drugome nepravednom, pa onda ga pusti na miru. Mislim, netreba se mješati u tuđe stvari. Njegova stvar sad jel on vikao na profača il ne. Ja osobno dok skužim da je netko u krivu, ja ću mu to bez susprezanja reć. Prvo na lijep način, a ako se pravi gluh onda i na grub. Jebiga, svi idemo za svojom srećom, al treba se naučit bit fer prema ljudima s kojima si u istom sranju. Ak se neznaš sam boriti - tko ti je kriv...
    Eto, to je moje mišljenje. Općenito ne volim prepucavanja oko takvih stvari. Živi svoj život i pusti drugoga da živi svoj.

    avatar

    13.09.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...