Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • [psycho].[NaTii]°

    hahahahahahahahahahhahahahahahhahahaahahahahahaahahahaha...
    ajme frende moj...
    mačak je jak...
    xD...

    avatar

    13.09.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • strocker

    Zašto žene trljaju oči ujutro kad se probude? Jerbo nemaju jaja. Ovo sa celuliton je stvarno istina :-))

    avatar

    14.09.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • trill

    Čitan si naglas, kod mene doma :) Tek da znaš da se begizmi nadaleko i naglasno čuju :)))

    avatar

    14.09.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • strocker

    Krvi ti iz nosa, nisan zna da po Indiji ima toliko obotnic, sipa, liganj i ostalihglavonožaca. Ima ih toliko da judi gaze po njima. Ili su van noge crne od nečeg drugog? :-))

    avatar

    14.09.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    Gledan sliku
    Na slici piše Bego
    A koji si ti?:):):)

    avatar

    15.09.2007. (01:09)    -   -   -   -  

  • Bego

    Nije iz nepristojnosti ili nepoštivanja, ali ja evo opet kasno s gaže, pa kasno i odgovaram.
    Plavi Angel Sve životinje su mi prejake. I ja njima. Životinje prepoznaju svoga!
    Strocker U pravu si, samo nemoj to reć ispred svoje žene. Ni ja sve ne govorim svojoj, a volim je više od ičeg na svijetu. Ako moram poginuti, nek ne bude od ruke onoga koga volim.
    Trill A što reći osim hvala. I meni su gluposti puno u životu pomogle. Pardon, smijeh. Sviđa mi se tvoj blog, ali ne komentiram često. Npr., post "Reklame..." je bio izvanredan, ali nisam stvarno imao što dodati. Novi još nisam stigao pročitati, sram me bilo. Sutra ne radim, pa ću na miru.
    Strocker Jebalo me stado arkanđela (ovo pokušavam bit u tvom stilu) ako su to glavonošci. To ti je obična prašina. Inače, slika je od prije više od 15 godina. Valjda su dosad pomeli tu Indiju!
    Wish-master Upravo taj iznad natpisa. Kad si me zadnji put prije toga vidio imao sam kosu do guzice. Sad puštam ono što je ostalo od kose do guzice. A u vrijeme kad je slika snimljena morao sam obrijati glavu jer je to uobičajeni dio procedure primanja u brahmansku kastu.

    avatar

    15.09.2007. (03:01)    -   -   -   -  

  • provi

    begizmi su konačno došli do mene... (ili ja do njih)... jako dobro, Bego, jako dobro... :)

    avatar

    15.09.2007. (09:13)    -   -   -   -  

  • Bego

    Thanx!

    avatar

    15.09.2007. (15:20)    -   -   -   -  

  • exPataren

    čime hraniš tu jadnu macu??? pivom???

    avatar

    15.09.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • exPataren

    i zakaj pataren ne prihvaća indijske mudrosti. čisto zbog odjeće. ubi se radeć da bi kupio sebi levisice ili dobru jaknu...a šta mi to Indija nudi: čaršafe da nosam na sebi....da nosam papuče?? neće moći . Jok

    avatar

    16.09.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • Bego

    I ja volim levisice. Iskidane. I dobar kaiš s par lanaca da vise. Dhoti nisam obukao od početka 90-tih, kad sam se vratio iz svijeta, jer sam mislio da tako treba, pa sam neko vrijeme nosio odoru i onda opet u levisice. U biti, jedina prednost dhotija je što se jaja manje znoje. I fino se njišu dok hodaš. Neponovljiv osjećaj!

    avatar

    16.09.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • isus

    bego legendo, ti si takvo osvježenje u blogosferi, ne mogu vjerovati da sam te tek danas otkrio

    avatar

    16.09.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • harlekina

    bego.......... eto imaš dobar utjecaj na blogere.i isus ti postao sljedbenik.......nego kako je tamo bilo na onoj vručini, a bez "prave" tekućine?........

    avatar

    16.09.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • strocker

    Bego, jel istina da se u Indiju jednon rukon briše guzica? Pročita san to negdi. Ako je, cili život ću živit u nedoumici i strahu jel to ta ruka sa kojon smo se jedan put rukovali... :-))

    avatar

    17.09.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • Bego

    Isus Hvala ti puno. Valjda ti prije nije trebalo. Ni meni ranije nije trebao blog. Sve stvari dolaze na vrijeme.
    Harlekina Prva polovina 90-tih je bila stresna za sve nas. Tada sam opet počeo pit i pušit. U Indiji sam pio vodu iz kokosa. Imaš ih raznih vrsta, s mlijekom i vodom. Kad domorocu daš 20 paisea (1/5 rupije), on se uzvere na palmu i mačetom ti nabere cijeli kokosinjac :-)
    Strocker Da. Odgojeni su da desnom jedu a lijevom održavaju higijenu pozadine, pa im se tako ni u snu ne može dogoditi da ustima prinesu hranu rukom kojom su čeprkali po šupku. Imaju puno tih pravila i vjerojatno su ih tisućljećima stjecali iskustvom. Neuki seljaci ne znaju zašto to rade, tako su ih naučili roditelji i tako odgajaju svoju djecu, ali jasno je da se na taj način smanjuje rizik od bolesti i epidemija. Ne znam, kojom rukom smo se rukovali? Nije valjda bilo od srca? :-)))

    avatar

    17.09.2007. (09:47)    -   -   -   -  

  • strocker

    E jebiga, ni ja se ne sićan. Nego, ako desnon rukon jedu, sa kojon onda kopaju nos? I to spada u održavanje higijene :-))

    avatar

    17.09.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • exPataren

    fakat ne kužim kaj je ta caka s indijskom filozofijom...čaršafima na sebi i ostalim stvarima. evo mene, na primjer, uopće ne zanima indijska filozofija..način prehrane..ili sirotinja općenito. šta fali recimo, otići u New York..pa malo upijati njihovu filozofiju...malo nositi Armani odjela..i tako

    avatar

    17.09.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  • Bego

    A šta da ti kažem! Nikoga ne zanima sirotinja, ni indijska ni hrvatska ni ičija. E, ali prehrana...!!! Ja sam ti veliki gurman i obožavam kuhati, a iz svake svjetske kuhinje koju probam uzimam ono što mi se najviše sviđa. Nekidan sam napravio dalmatinsko-kinesko-indijski ručak i nitko se nije bunio, dapače! Odjela imam i to dobra, za zlu ne trebalo, kad se trebam prerušiti za npr. koncert u Lisinskom ili za nečije vjenčanje ili sprovod. A filozofija..., e to je već za filozofiranje. Teško je objasniti u jednom komentaru.

    avatar

    17.09.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • Elyca

    kako ja nisam nanjušila taj ručak????

    avatar

    17.09.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • Tonto

    E Bego, Bego.
    Blog ti dalje u svakom pogledu sve više napreduje, ali ponekad malo preuveličaješ stvari. Sad sam postao "Sveti" Tonto?!?! Molim da se diskurs o idealističkom fekalizmu zadrži u okvirima humanog sranja i filozofije. Religiozna sranja su sasvim druga oblast. Bolje je ne dirati u ista. Lijepi pozdrav.

    avatar

    17.09.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...