Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Koraljka

    Vidiš ti kako u nas, bez obzira di i šta radiš, baren po radnog dana svi odrađuju jednako !

    avatar

    13.09.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    a kak niste spomenuli ulazak u novi milenij etiopije,ja se valjo juče od smijeha,oni ti imali krivi kalendar i neće sad da ga se odreknu,juče slavili,onako bosi jer siromašna država,a reporter kad pita na ulici ljude oni sretni i nemaju pojma da smo mi prije nekoliko godina ušli,cijeli svjet ušo a oni juče,,a ta vlatkica,prije sam joj volio gledat sise u onoj njenoj crnoj haljini bez prednje strane,no sad ak bi mi se digo na nju-odrezo bi ga isti čas,,pa ona je jedino da se protjera na sjever sjevernog pola da nemože bit sjevernije i to u ljetnoj opravi,ebo ju onaj ko ju prati

    avatar

    13.09.2007. (20:29)    -   -   -   -  

  • file

    @koralj - a ti misliš da je to lako? A znaš koliko osmrtnica izađe svaki dan? A tužna sjećanja? Sićaš se ove, ona je ono lani nastradala, eno muž već naša novu...?

    @fizikalac - duhovite teme kao ta što si ispričao nemaju prođu kod sudionica jutarnjeg kolegija. One su više za ozbiljne teme. (A što misliš odakle mi prva informacija o kornatskoj tragediji?) Probala ja, ali dobila samo preziran pogled. Pa se povukla.
    Tema Vlatka ponekad pokupi svo vrijeme kolegija.
    Kad nema tragedija većih razmjera.

    avatar

    13.09.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • levant

    kad imaš inspiraciju onda pišeš i želiš ostavit dojam.
    ovako, kad čovjek piše "bez inspiracije" sve je toplije i ljepše i ljudskije...:)

    o jutarnjim pizdarijama -to je strašno. ja sam upravo jutros ponovo čula cijeli izvještaj o sinu kolegice koji je u švicarskoj. DO u detalje! SVE! A to ne bi bio problem kad ona to ne bi pričala svakome tko uđe u sobu, pa to čujem barem 3 puta dnevno. Pa sam izašla s kavom i cigaretom i stajala na hodniku ko kreten jer ju više ne mogu slušat. Ni nju ni njezine deračine, niti totalo glupe opise njezinog sina i SVEGA što je on rekao u zadnja 24 sata.

    avatar

    14.09.2007. (09:01)    -   -   -   -  

  • Day

    A tko je taj Bologna?

    avatar

    14.09.2007. (09:14)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Najbolji su ovi postovi koji ka ne pišu ni o čemu a imaju savršenu temu. Svi mi imamo svoje kolegice i isprazne priće, i mogla bi o tome satima, a znaš li ti onu...

    avatar

    14.09.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • Covet

    Što bi tek bilo da se inspiracija razmahala.
    Čula sam da je stranac bio Šved, čak ovdje. :-))))))))

    avatar

    14.09.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - ma je li to s tobom radi twin-sister moje kolegice? Isto je s njenom kćeri, nije Švicarska nego Zg, a moja reakcija je potpuno ista - cigaret i kava na hodniku.
    Ma čuj, ne želim glumiti neku intelektualku, nisam ni ja cijepljena od ćakula, ali "ogovaranje radi ogovaranja" i crna kronika kao duhovna hrana su mi ipak ispod nivoa. Fali mi duha i duhovitosti u tim ispraznim blebetanjima.
    A valjda sam zato i došla na blog.
    @day - ma što Bologna?
    @Suncokreta - ma imam ja cilo brdo bisera, ali me strah da se ko ne prepozna. Ne bi baš da mi 8 sati na dan život postane pakao. Triba održavat neko čistilište.

    avatar

    14.09.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • levant

    @filipinka
    ti si ko i tvoja prijateljica day. sve vam treba objašnjavat 17 puta...:))
    Nisam ja niš pričala o jutarnjem brifingu jer i mene bi to izluđivalo. U stvari me izluđuje i posve se slažem s tobom da su to totalno isprazni razgovori i to te iscijedi u minuti. Ja sam rekla da kad pišeš post ako imaš inspiraciju ondak želiš da sve ispadne savršeno (mislim kad inspiraciju već imaš..:)) ) i da ostaviš dojam. Ovako, kad pišeš post kao o "niočemu" onda u stvari napišeš toplije i ljudskije i nekako otvorenije. TO sam htjela reć ženo dalmatinko..:)) vama čovječe sve treba po 13 puta ponovit i molit Boga da shvatite taj 13.i put...:)))))
    Meni je ovaj tvoj post "bez inspiracije" baš ok. Toplija si i ljudskija si...bliža...

    avatar

    14.09.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    bogme si u pravu,vlatkica je najveća tragedija,neki bi se mijenjali i dali ju za tsunami,manje bi žrtava bilo,,nije mi jasno kak se lijepe za nju,nit je ljepa,nit ima tijelo,nit je mlada,nit nevina,,ko da ima hašiš na sisama,svi bi sisali

    avatar

    14.09.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • file

    @levant- ma nešto smo se krivo razumile. Nisam tražila nikakva dotatna objašnjenja. Samo sam nastavljala "konverzaciju", baš sam si mislila kako mi je bliska tvoja kava i cigara...:-)))
    @fizikalac- Ha, ha..Vlatku za tsunami! Ili obrnuto.

    avatar

    14.09.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • file

    @covet- je Šved. Zamisli, ne možemo sami ni svoje aute izvlačiti iz mora. Malo nam je onaj dečko koji je skočio za Švedom osvjetlao obraz.

    avatar

    14.09.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • levant

    ok. ondak sam ja krivo shvatila. mislila sam da misliš da te napadam. sorry. zuti karton za mene.
    ja se glat mogu preselit na hodnik. ionako sam stalno tamo jer od ove buke nemoš živjet. danas sam ionako već na rubu živaca i jedva se suzdržavam da ju ne odalamim po glavi nečim. Da zašuti. No ti to još ne shvaćaš jer si tek došla sa godišnjeg pa si u glavi odmorna...:))
    No kad svaki dan živiš u buci jer ti je kolegica potpuno i totalno histerična i mjesto joj je u ludnici a ne u uredu, onda pred kraj tjedna živci nisu više tako izdržljivi kao na početku. A najgore mi što imam posla a ne mogu se koncentrirat pa moram radit doma.

    avatar

    14.09.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Hahaha kažeš sjedeči odred...blago vama ako imate vremena i kavu piti i novine čitati...i još takve teme pretresti kao što je Vlatka...moja Žuži ne komentira nikada nikoga jer se ona jednostavno ne slaže s ničijim mišljenjem ni očemu, pa se s njom i ne razgovara o takvim temama.Kurčubić samo o sportu, zato ja lijepo dođem, upalim comp. i bacam se na posao...briga me. Čak ni ne znam pola stvari koje se dese oko mene...a dobro si rekla svašta si nam nabacila u uho a nemaš inspiraciju i ne znaš što bi pisala...hahaha...pusa...

    avatar

    14.09.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - nemaš pojma kako te razumin.
    Kod mene cila firma za ludnicu.
    Nedavno sma nešto predložila u tom smislu, da se svi skupa lijepo preselimo na obližnji otok.
    U lijepu malu (umo)bolnicu.
    Nisu prihvatili.

    @ribarnica - a vidiš, tako ti je to u dekadentnim firmama.
    Pozdrav Žuži i Kurčubiću.
    Tebi pusa.

    Inače u međuvremenu (u petak) sam napisala novi post. Koji je nestao. Tj. pola ga je nestalo, a preostala polovica se nije htjela objaviti.
    Budući da se radi o Kornatima, za pretpostaviti je da su me bojkotirali.

    avatar

    16.09.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    tebi ni ne treba internet, sve se sazna lokalno

    avatar

    17.09.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • levant

    tko šta sazna lokalno? zašto ja ne znam ništa..:((

    avatar

    17.09.2007. (14:58)    -   -   -   -  

  • file

    @viola - ma di je bija internet kad su lokalci uspostavili informativni sustav? Brzina svjetlosti je u pitanju. Internet je daleko od toga.
    @levant - ???

    avatar

    17.09.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...