Komentari

endeja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ..dijete u vremenu..

    e pa draga moja mala studentice, slusaj ti mene, uzivaj dokle god mozes ;))))
    oke, nisam puno starija od tebe, ali sam faks uterala u roku i radim vec vise od godine dana.. na poslu je sve samo ne idelno zbog odvratnih sefova i uvijeta, no i da mi je super, opet bih se pozeljela vratiti u studentske dane ;)
    nisam udana, nemam djece, no imam ozbiljnu vezu.. razlika kod mene je ta sto smo mi fakat penzijoneri kojima se ne da van, pa s te strane kuzim kako je tvojim frendicama, no dobro, ja zaista ne osudjujem one koji non stop izlaze (kao sto to tvoje koke tebi rade).. ja jednostavno smatram da sam se dovoljno izludirala i da mi je vani dosadno.. zato ne izlazim ;) al da cu ici nekome suditi, boze mili, ne pada mi napamet ;) moja seka ima 35 god, muza i troje dece, pa izlazi cesce od mene ;)
    znam da te sve to frustrira.. imam i ja takvih situacija.. no ne isplati se razbijati glavu time.. tako je kako je.. one su odabrale drugaciji zivotni put.. ti to koliko sam uspjela iscitati, cijenis.. i uopce se ne moj ustrucavati od objasnjavanja njima da te smeta to sto one ne cijene tvoje odabire! reci im tocno tako kako si rekla nama! ako ti okrenu ledja i nadju se uvrijedjene, vjeruj mi, barem ces spoznati tko ti je istinski prijatelj,a tko nije.. mene je u pocetku boljelo.. ali sam puno naucila i shvatila iz toga!
    budi svoja! jedino ce ti tako biti dobro u zivotu!
    lijepo te pozdravljam!!

    avatar

    12.09.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • Daphna

    znam i ja za nekoliko takvih slučajeva i moj odgovor na to je tko voli nek izvoli. na pamet ne pada nikakv brak, nikakva beba a kamoli negativna razmišljanja o sexu! ajme brate mili, to nadam se nikada!

    avatar

    15.09.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • Jinx

    Ljudi se mjenjaju.Ja jos u srednjoj a frendice koja je dvije godine starija od mene u svibnju se udaje.Nije trudna,jednostavno je zaljubljena,srednju je zavrsila,na faks nece.
    Samostalno je odlucila i jako se tome vesli.
    A nekada je bila najluda osoba koju sam poznavala.
    Ona sada vikende provodi s njim pred tv-om sa dragim dok ja pijem negdje u parku.
    Razlisli su nam se putovi ali volim je jako,.

    avatar

    15.09.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...