Komentari

swayrocks.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • žena suncokret.

    iron maiden ne volim. a ćirilicu više manje znan. srpsku ne rusku...
    ae, gio, pucam u čelo.

    avatar

    12.09.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Kraljica apsurda

    Odavno ne bila tu. najljepše je kad je sve zeleno. ružičasto je tako isfurano. Britney the ćelava, kako kažeš, se vraća s perikom na glavi. Ona nije kreativna. :)
    No, do. Maidene i volim i ne volim. zapravo, svejedno mi je. Iman doma sve moguće albume, sve verzije biografija, imam čak i originalnu ploču. zapravo, neman ja, ima sestra. ali živimo u istoj kući pa vjerujem u onu: "što je moje je moje, a što je tvoje je naše." ;) Sve u svemu, okej su mi, ali više volin nešto pogodno za plesanje. Ska, npr.
    Ćirilicu ne znam, glagoljicu sam znala nekada. Kemiju ne znam, nikad nisam znala, niti ću ikada znat. Kad odvrtim film u natrag, dolazim do zaključka da kemija ne zna i ne voli mene. Tako da ja nisam apsolutno niš kriva. :))))))
    Pozdravljam.

    avatar

    12.09.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • žena suncokret.

    je, gio, mislimo na isto. na vivien. i tužne smo. ali i meni je jasno da je ona to stila. i jebiga. stvarnost je strašna.

    ja sam doma i bolje i za desetak dana san u školi.

    ae puca mala.

    avatar

    26.09.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • žena suncokret.

    evo ostavljam komentar. da me više ne prozivaš onako javno. i da me ne kritiziraš. ja sam tu redovito. samo nisan stila puštit komentar dok ne napišeš neki novi post. ali evo. da ne plačeš. hehe. puca/bok

    avatar

    15.10.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...