Komentari

kuusoo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ulfuz

    jel ja sad iz ovog posta trebam zaključit da ti je bio rođendan??? jel da, jer ako da (ja to ne znam) onda sretan ti rodjendan. kad ceš nam ti u metropolu? ajd mala pa cemo na bundek i na neka zbivanja jer nam treba malo kulturnog uzdizanja. nisam znala da moraš učit sjedit u minici, ako misliš na ono prekrižit noge, pih pa onda radije ustani pa stoj. i zaboravila si spomenut i štikle, sa potpeticom od 12 cm. teško je biti žensko... pusek

    avatar

    12.09.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    :))))))))))))))))))) Aaaa, vidi babe!!! Sretan ti rođendan, nana....... Daj si te bore izgladi prije nego dođeš gore, da se metropola ne užasne:... :)))))))))))))))))))))

    avatar

    12.09.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • (hedo)muza*******

    SRETAN ROĐENDAN!!!!!:)
    sa zakašnjenjem:(

    avatar

    14.09.2007. (02:55)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    I kako je bilo, što si radila, koga si zbarila i kome si se nadala??? I kada ćeš u metropolu i kada ćeš napisati novi post? Tko ti je kriv i zašto mu nisi to rekla kad si namjeravala??? Nikad ne propuštaj priliku, koliko god bila čudna! Eno ga, tamo stoji i čudom se čudi djevočici u nespojivim kombinacijama, misli da papigu gladi!!! Drž i ne puštaj, Kuusoo, prilika samo što nije otopila se... :)))))))))))))

    avatar

    15.09.2007. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...