Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • miss shiny.

    heh
    moram priznat da su mi "Fockerovi" jedna od bolje komedije... :)
    I drugi dio mi je odličan..haha... joj nasmijem se odmah dok se sjetim :)
    tarik doista izgleda kao seljačina bez onih svojih cvikera koje mu popravljaju look :)
    ajde, pusa :)
    i ja stalo pišem nove postove a vas nikak kod mene :)

    avatar

    12.09.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • tyche

    Daa Fockers su jedna od boljih - dobra mi je i ona s Mel Gibsonom gdje cita misli zena :), a niti Devil wears Prada nije losa, poglavito zbog Meryl Streep koja nosi cijeli film ... dobra je! Ona mi je jedna od najomiljenijih glumica, osim Sigourney Weaver i JOdie Foster ...

    avatar

    12.09.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ne volim alkohol pa se ne mogu ni napit. A smijeha mi nedostaje!

    avatar

    12.09.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Lana - malo sam na kompu u posljednje vrijeme, imam nekog posla stalno, a navečer me jednostavno mrzi sjesti, čitati i tipkati. A raditi preko volje nešto - ne volim :) A i komentirati tek toliko, nije fer prema onima koje posjećujem :)
    @tyche - Gibson i "Što žene vole", svaka mu čast, prihvatio je to nakon što su mnogi macho-glumci odbili. A Jodie, Maryl i Weawerica - tu imamo isti ukus - jake osobnosti i vrhunske glumice, one nose film čim se pojave, čak i bez teksta :)
    @ljelja - kad bi ja tražila utjehu u alkoholu, morala bi svaki dan potegnuti - zato valjda gledam komedije ili - lupam u vreću za boksanje :)

    avatar

    12.09.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    I opet će biti izija vuk magare. Upalit će jedino ako negdje imaš osobnu vezu. I kako će onda takav nakaradan sustav funkcionirat, nego po babi i stričevima...
    Btw umro sam od smjeha na komentar u shoutboxu :D a za blizance ti imam dobar link na koji me svojedobno uputila Tyche. Ako nisi pogledala obavezno pogledaj -> http://video.google.com/videoplay?docid=7866929448192753501

    avatar

    12.09.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ma nisam gledala te filmove, nego sam samo onako u prolazu škicnula da je to na programu. Sad mi je žao što nisam vidjela Fockerove. Za onaj naš nisam bila raspoložena, kako si napisala sve je nekako depresivno - vijesti, vrijeme (dobro evo to se malo razvedrilo - danas je barem bilo sunca) - tako da mi ti naši teški filmovi nikako ne idu pod kapu. A ono za Tarika - potpuno se slažem, a ja mislila da se samo meni tako čini...Pa on bez naočala uopće nije neka faca. ;-)

    avatar

    12.09.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - sjećam se toga o Twinsima, kad je Tyche stavila linkove. A ja sam gledala na nekom linku i video - snimljen preko video nadzora benzinske pumpe, u vrijeme pada aviona na Pentagon. I kao - nije bilo u to vrijeme ništa snimljeno, a moralo je s tog položaja i te kako biti snimljeno.E pa sad, neka ga vrag zna, možda smo svi počeli biti opterećeni teorijom zavjere, no mislim da u svemu tome - debelo smrdi. A pogotovo kad se čovjek sjeti kolika je zarada bila samo u jednom danu od rušenja Twinsa, a lovu digao - prvi čovjek USA-e...
    @Big Blue - Fockersi su bili fantastični, pravi stari lisci, svi odreda :) Ovaj naš film je odličan, ali kako sam rekla - ostavlja gorak okus, smijao bi se i plakao u isto vrijeme.
    Tarik je interesantna faca, ali samo s naočalama. Posve drugi dojam imaš kad ga gledaš bez njih, kao da se ne radi o istom čovjeku. Zato i ja odnedavna nosim naočale, da izgledam pametnije, em bolje vidim, em sve ostalo :)

    avatar

    12.09.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Eto vidiš da sve znaš. Čemu onda ponavljati propagandu. Jer ako je ponoviš dovoljno puta i najveća laž će postati istina...

    avatar

    13.09.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Pozdrav!
    Evo i mene, škola me skroz razbacala, jer ujutro imam gimnaziju (svaki dan do 2) a popodne glazbenu (neke dane i od 4 do 9) tako da...
    Fockere sam gledala nekoliko puta i uvijek se nasmijem :)
    Samo sam se htjela malo javiti...
    Pusu najveću šaljem i Maji i Paji i mojoj Faniki, Marta :)

    avatar

    13.09.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobra komedija uvijek dobro dođe. Pozdraw sa toplog Kvarnera (još spavam samo pod lancunom)

    avatar

    13.09.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - ma koja istina - kad previše puta ponavljaju očitu laž - tek onda postane sumnjivo. Čim su se toliko obrušili na Michaela Moorea, znala sam da je piknuo u što - nije smio. To je dovoljno :)
    @Luda Marta - ostavila sam ti komentar na blogu, znam da si rastegnuta na sto strana :)
    @gogoo - skoro sam se šlagirala kad sam vidjela tvoj komentar :) Pa gdje si ti čovječe, svaki dan sam se pitala što te nema, sad bar znaš da si mi - falio :)))

    avatar

    13.09.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    i ja se najradije opustam uz komedije i to ne one gdje se sve svodi na kreveljenje nego komedije situacije. Udri brigu na veselje je i moj moto, ionak nemres neke stvari promijeniti stoga ..... Rado bih pogledala taj film "Dva igraca s klupe" ali naravno nemrem jelte.....hahaha glede zalbe, jesi ti mozda pomalo i Zagorka? U stilu, "se bum vas tuzil!" hahaha

    avatar

    13.09.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • Agua

    Ja sam Jackiea i Tuckera gledala milijun puta i svai put krepavam od smijeha! Izašao je i treći dio "Gas do daske", ali ćemo vjerojatno čekat pol godine da dođe do nas... :/
    pozZz

    avatar

    13.09.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - šteta što ga nisi gledala, tragikomičan je, onako u našem stilu. To je neprevedivo na bilo koji drugi jezik. Draga moja, nisam ja Zagorka, ali moj Pajo je - čistokrvni. No, nikad se nisam sudila, osim nekih sitnica oko formalnosti. Ali ovo je stvar principa, pa teram - mak na konac :)
    @Agua - Obadvojica su mi strašno simpa, iako se umorim gledajući ih, ovaj mali je hiperaktivan i akrobatski nastrojen, a Chris, za njega nemam riječi, one iskolačene oči...:)
    A ona fora sa spašavanjem vaze na izložbi i ona fora s Chrisom : "iznesite te sisice van...", odvalim se od smijeha svaki put :)

    avatar

    13.09.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A da ti počneš copy-pastat one komentare ko ovdašnje postove? Mislim da je stvarno šteta da tamo budu "samo" komentari, kad su zaslužili biti pravi postovi ;))) I to vrhunski, politički motivirani, dnevno politički osvrti, budućeg zapovjednika HRZ-a ;))) E postavit ću te tamo makar mi to bilo zadnje...

    avatar

    14.09.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Osvrnuti ću se samo na zadnji dio napisanog...oni nas hebu kako god to gledali.I joć će dugo.Nažalost takva nam je stvarnost.Osmjeh za laku noć!

    avatar

    14.09.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro je da i ja nekome falim (he). Bio sam bez interneta jedno vrijeme i falili ste mi svi. Ciao!

    avatar

    15.09.2007. (01:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - vidiš, tko bi rekao. Moji su postovi tako obični i motivirani svakodnevnim "dosadnim" životom bijesne domaćice. Zato što sam lijena napisati pravi angažirani post, a materijala - kao u priči. Ja sam svoje političke ambicije ostavila još u srednjoj školi, jer mi se nije sviđalo društvo u kojem bi morala biti. Bljak - ulizice i osobe koje su bile spremne samo vegetirati i ni protiv čega se buniti. U tome me podržao Nosko, jer je imao bogato vlastito iskustvo. No, mogu barem ovako - preko bloga jamrati, iako sam svjesna da ništa ne mijenja na stvari :)
    @H@ck - pa nisi valjda baš takav baksuz, ne mogu vjerovati. No, s takvima bar nije dosadno, nikad ne znaš kakva će te pegula stići :)
    @Magična Noć - svjesna sam toga, ali vrag mi ne da mira, borim se do zadnjeg, znaš ono - crvi v riti :)
    @gogoo - ma glavno da si tu, ja sam se samo uplašila da nije neka boleština, ali nisam doduše imala ono svoje "šesto" čulo, pa nisam toliko brinula :)

    avatar

    15.09.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Bila sam sinoć u kinu i gledala najavu za Gas do daske 3 - bit će ludo i nezaboravno, jedva čekam!

    avatar

    17.09.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...