Komentari

zivotbezveze.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Christina

    Hej! Evo me! Nije me bilo nekoliko dana jer sam se razbolio i još sam uvijek bolestan. Sada se osjećam dobro i nadam se da ću ubrzo ozdraviti. Ja nisam ni jednog profesora volio u svojoj srednjoj školi, osim profesora tjelesnog odgoja. Naprosto, to za mene nisu "pravi" profesori - obrazovani profesori i svakako nisu profesori koji imaju obzira za svoje učenike. Problem ti je to što oni misle da imaju u glavi pameti, samo zato jer su završili faks i imaju VSS. Ja sam upoznao par ljudi koji su završili faks i ne mogu složiti par rečenica da imaju neki smisao. Ja sebe ne smatram pametnim čovjekom, ali ja bar mogu složiti jednu rečenicu da ne upotrebljavam izraze; pa... ovaj... gledaj... hm... valjda... Ili znam odgovor ili ne znam odgovor i to ću otvoreno priznati. Nemoj se previše živcirati oko profesora-ica. Najbolje ti je oružje - znanje. Tako ćeš ih najbolje pokopati. Vjeruj mi. Hvala što si navratio i drago mi je da ti se sviđa pjesma. Pozdrav i čitamo se!

    avatar

    11.09.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • Christina

    E da: ovaj link: drugastranasvemira nije moj blog. Ne znam zašto je taj naziv bloga, a ne moj. Samo da znaš. Pozdrav!

    avatar

    11.09.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • Christina

    Hvala na brizi. Gutam ja vitamine, čajeve i ostale tablete :) Čitamo se! Pozdrav

    avatar

    11.09.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • srebromalo

    Haj,vidim pesimističan si,ali ja uvijek kažem u svakom zlu ima i dobro,ma kako ga bilo teško pronaći.U životu postoji dobro i zlo,jer da postoji samo dobro,ne bismo znali što je zlo i obrnuto.
    Uvijek mora postojati neke ravnoteža,mada se ona ponekad učinila nama nepoštenom,no ona ipak postoji.Mislim da je dosta moga naizgled filozofskog,ali zapravo glupog razmišljanja.
    Pozdrav i čitamo se : )

    avatar

    12.09.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • In loving memory of Romeo

    =)
    evo legendo samo da uhvatim malo vremena...
    već treba učit =(
    čujemo se mi sutra =)

    avatar

    12.09.2007. (21:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...