Komentari

hypnosing.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Rhaego

    pa... sretno... tj. samo tako dalje

    avatar

    09.09.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • SpongeKaty Squarepants

    ...al mene nitko ne mozhe zamijenit, znam da danima plachesh u kushin jecash i zovesh moje ime, zivkash me 20 puta dnevno i to malo pochinje IRITIRATI znash lena ja imam svoj zhivot i boli me kurac kad ti pishash kad jedesh JA IMAM SVOJE PRIJATELJE koji su U GRUADU ti nisi pa jebi se onda prekini me zvat stalno i spominjat me shtuca mi se masu.

    p.s. ne morash bash svakome moje slike pokazivat jebote. iako sam ti idol, ohladi malo, deder.

    avatar

    12.09.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • SpongeKaty Squarepants

    AWWWWWWWWW sad chesh dobit masu nadrkanih komenta protiv mene bwahahahhaha a znash ti da se ja zajebajem i da mi falish falit chesh mi cijelu godinu, tvoja pojava s ipodom u shkoli, nasha zajednichka obruzhavanja i zajebancije. dada lena. ah. al vidimo se valjda uskoro...i chujemo malo cheshche.

    juuuuuuubim i voooooooojim puno puno puno :***

    avatar

    12.09.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • Pick a star in the open sky

    AAAA MOJEEEE MAJJOOO SLATKOOO!!ma ja te uopće nisam zvala da te pitam kako si,kako si se snašla gore...nista....fakat sam odvratna prijateljica...ma samo da znas da sam svaki dan promislila da te nazovem,ali mi uvijek nesto iskrsne:ili u roku od sekunde zaboravim(ko ribica),ili mi nije pri ruci mamin mob koj je uvijek pun para(btw.ja nemam para na mob već 500 miljona godina-da imam,zvala bi te sto puta na dan...)ili sam u školi ili te ne želim zvaz iz razloga sto ne znam koliko si u školi i kad ti je tih pola sata odmora...oplosti bebice mala sto te nisam zvala...oplosti,oplosti!!!Jako nam falis,neobično mi je da te ne srećem po pločama,po gradu,po hodnicima,ali vidim ja da je tebi tamo famozno i ful mi je drago zbog toga.Ako ne nista,bar ćes naucit na tu usamljenost gore...ma sve to nas u zivotu čeka,samo sto si ti to ranije iskusila...ZAZVAT CU TE STO MILJONA POSTO ILI SUTRA ILI PREKSUTRA ILI U SUBOTU!ako ne nazovem,prekini sve kontakte sa mnom,neću se buniti!:)))
    Pusaaa vejika i btw.otvorila sam ponovo blog,(sto se vidi,ali ja svejedno moram reć)pa eto navrati nekad.
    A JEBO TE STO SAM SE RASPISALA!pusaaaa

    avatar

    12.09.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...