Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • Zoompolitikon

    Lijep pozdrav!

    Kada se dogodi najgore uvijek se svi u čudu pitamo kako i zašto! Tako i vi, doduše vi niste mogli znati i predvidjeti konkretno ovaj slučaj nasilja, no nakon godina i godina bivanja u politici i vlasti vi ste zadnji, vi kao političar, ne Nenad Stazić, koji bi to trebao pitati, jer vama su dostupni upravljački i institucionalni mehanizmi koji sprečavaju ovakvo zlo!

    avatar

    09.09.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • skaska

    Tko je ikada istupio? Čini mi se samo jedna od bivših ministrica zdravstva koja opet čini mi se bijaše kriva po zapovjednoj odgovornosti. Istupanje je stvar časti, a nje je pak kronična nestašica.

    avatar

    09.09.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Najlakše se čudit.

    avatar

    09.09.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Đus

    osim što se od riječi do riječi slažem sa zoompolitikonom, želim da vi opet dođete na vlast samo zato da vidim koliko ćete vi promijeniti opće katastrofalno stanje u gotovo svemu u ovoj državi. kao da je manje šokantno bilo kad je čovjek bio pretučen usred bijela dana jer je upozorio drugoga da ne parkira na mjesto za invalide, pa nikome ništa, ni nakon 4 mjeseca od tog događaja.

    avatar

    09.09.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • walter

    da ste za vaseg mandata plaćali policajce nebi sada ova vlada morala plaćati kamate i glavnicu zbog neplaćenih prekovremenih sati sto su vasi ministri 4 godine ignorirali!
    e da u mom mjestu je auto pregazio neopreznog mačka dok je pretrčavao cestu! Dajte vise tog Kirina objesite na banderu! trebao je postavit semafor!

    avatar

    09.09.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • lolina

    čemu se čuditi u zemlji pokvarenog ,korumpiranog i "prestrašenoga" pravosuđa. rak rana hrvatskog društva. majka sutkinja koja skriva kazne sinu,žena biznismenu bez dozvola za gradnju. by the way taj isti ima tvornicu na drž. zemljištu ;) kum predsjedniku ;i u cijelom tom čušpajzu dobro prolaze i oni koji su talog , dno dna ove zemlje.
    nekako se mora pronaći način da se stisne suce i da državno tužiteljstvo odgovara za koje kakve propuste , ako nikako drugačije onda nažalost ovako putem medija.
    ubojice ,nasilnici , dileri ,pedofili...natrag na goli otok , pa neka čuvaju ovce,neka se tamo liječe.

    avatar

    09.09.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Gospodine Staziću... pridružujem se vašem internetskom vrištanju. Ali ipak od našeg vrištanja - slaba vajda. I opozicija može učiniti puno. Prijavama policiji, prijavama raznim inspekcijama... prozivanjem u Saboru i javnosti (što ste upravo učinili). Postoje formalni načini... pravni put.... koji možete koristiti. Naše pravosuđe nije sjajno... ali treba ga probuditi. Imate u stranci sposobne pravnike.... potaknite ih na konkretna djelovanja. I opozicija je plaćena da se bori protiv takvih ponašanja. Na nama malima je da vrištimo... a vi možete daleko više od toga. Učinite to! Lijepo je vrištati s vama... ali očekujemo konkretnije korake.

    avatar

    09.09.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • marin

    Hrvatska nema ustanovu u koju bi smještala psihopate i ostale teške mentalne bolesnike koji su ujedno i nasilnici ili ubojice.
    Jednostavno nema.Nije izgrađena zgrada, nisu uposleni ljudi, nema i gotovo.
    Takvi se smještaju ili u bolnice sa ostalim pacjentima ili u zatvore sa ostalim zatvorenicima.
    Mlađan će, na primjer, izaći kroz petnaestak godina iz zatvora.Takav kakav je i ušao jer ga nitko ne liječi.Nema gdje.A i da ima, ništa od toga i to zato jer se ta boleščurina koju on ima ne da izliječiti.Pa će on takav šetati po ulici sve dok ne kokne opet nekoga i tako u krug.

    Djecu ne ubijaju sinovi bogataša nego pijani i nesavjesni vozači, to sa bogatstvom nema nikakve veze.Znam barem dvojcu koji su ubili nekoga sa "stojadinom".Robijali su malo ili ništa.
    Sudac u Gospiću presudio je po zakonu.
    Kirin šuti i bolje da šuti. :)

    A vi pobjedite na izborima ( a ja ću vam pomoći skromnim doprinosom), pa uredite stvari drugačije.Pošteno i po pravdi.
    I pazite što radite.
    Kada ste zadnji puta vodili koaliciju, smanjili ste mi plaću :)))

    avatar

    09.09.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • NO MA'AM Croatia

    majstore pusti politiku, vidiš da ima i važnijih stvari!

    avatar

    09.09.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • NO MA'AM Croatia

    pozdrav iz NO MA'AM Croatia

    avatar

    09.09.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    Gospodine Staziću ... pa imate "vlast" u rukama ...reklo bi se da imate veću mogućnost učiniti nešto po tom pitanju nego mi obični mali smrtnici ...Pa dakle napravite nešto i progurajte da se takve osobe mogu kazniti konkretno za to što rade.

    Inače, ako niste znali...gospodine Staziću ...mi kao idemo u Europu ,a u glavama nam je još balkan !

    Normalno nam je da ljudi pogibaju zbog propusta i nemara i da za to nitko ne odgovara...da se djecu zlostavlja u inastitucijama koje bi trebale o njima skrbiti ...da radnik radi danima i ne prima plaću itd.itd.

    da ne duljim ... Gospodine Staziću...od puno priče nema ništa !

    avatar

    09.09.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Prije GODINU I ŠEST MJESECI - reagirala sam na propust od strane učiteljice koja je sjedila i culjala se na stolici ugodno ćakulajući sa ročnikom koji je odrađivao svoj civilni vojni.
    U to isto vrijeme dijete za koje je bila zadužena bilo je zatvoreno u jednoj prostoriji bez svijetla.Kad sam je našla bila je sva uplakana.
    Drugo dijete te iste učiteljice je stajalo pred ulaznim vratima i OTKLJUČALO MI IH. Sve bi to bilo ok da nije riječ o djeci sa AUTIZMOM!!!

    Kad sam rekla ravnateljici - proglasila nas je konfliktnim roditeljima I NE SAMO TO već je izašao i članak da svim roditeljima autistične djece treba - psihijatar!

    Nitko nije odgovarao ... dijete je sada doma ,a ja plaćam nekoga da s njim radi jer NEMAM više povjerenja dovesti dijete i takvu ustanovu!

    Da je kojim slučajem netko od njih dvoje OTIŠAO preko vrata i zgazilo ga auto -
    bili bi puni novinski članci i televizija svega i svačega...ovako ... dok netko ne nastrada - NIKOGA NIJE BRIGA!!!

    I sad ...tek toliko da znate - ove jadne 2.ooo kuna koje će dobiti samo neke majke koje će ostati sa svojom djecom doma ....tužno,da ne može biti tužnije.
    Pa kad dođete na vlast pobrinite se za tu ugroženu skupinu roditelja i djece!

    Lijep pozdrav iz naše Hrvatske.

    avatar

    09.09.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    baš mi drag ovaj Marin. pametan i nije zlopamatilo :)) nadam se da nam ovaj puta nećete smanjiti plaće, a i da će te poraditi na problemima sa ustanovama koje spominje Marin. Osobito je kritično s maloljetnicima. osim Turopolja, ne postoji ustanova zatvorenog tipa u kojoj bi se mogao raditi tretman sa izuzetno rizičnim maloljetnicima ( alkohol, droge, psihički poremećaji). o potrebi za takvom ustanovom priča se već najmanje dvadeset godina. uradilo se: NIŠTA. također, prevecnija nam je katastrofalna. ako pustimo da se djeca unište u prvih par godina života i reagiramo tek kad nam počnu divljati u osnovnoj školi... nismo ništa učinili.
    p.s. pročitali?

    avatar

    10.09.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  • marin

    A k tomu je još i jako lijep,dobar i duševan, mo'š ga na kruh mazat, na rane stavljat''...Ma milina jedna:)

    avatar

    10.09.2007. (10:36)    -   -   -   -  

  • Đ

    Neshvatljivo je i da vi, kao političar, još uvjek ne znate da nije problem u policiji. Sankcije ne određeju policija nego pravosuđe (i to onako kako im je to omogućio zakonodavac), a svi zločesti dečki već odavno znaju da im se ništa bitno neće desiti za koji razbijeni prozor i nasilje nad okolinom. A ako želite da policija ozbiljno "reagira" onda joj dajte i ovlast da to učni, a ne ovo što joj je zakonodavac namjenio: pobrojati mrtve i čahure, poslikati i izvjestiti nekoga tko treba reagirati ...

    avatar

    10.09.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • The child of Destiny

    To je ubojstvo! Kako to policija ne shvaća? Žena izgubila djecu jer su je pretukli! Pa k vragu, molim lijepo! I začeta djeca su skoro pa ljudi! Da je nisu pretukli, u Hrvatskoj bi bilo dva života više. Nije to nešto puno, ali tko kaže da oni nisu zaslužili život? Ovo sa silovanjem, ono za što bi druge države rekle da je silovanje, mi kažemo da je to pozdrav! Ali, JA tako ne mislim.
    Oprostite, stvarno sam se uzrujala zbog te trudnice... još ne mogu vjerovati...

    avatar

    10.09.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Apsolutno se slažem s Vama, ali jedno mi samo pojasnite.

    Kako sam rekao, slažem se s Vama i takav čin se treba rješavati kao ubojstvo. To je valjda svima jasno.

    Samo... koliko sam ja upućen Vaša stranka je za pravo abortusa, pa mi samo objasnite gdje je razlika u abortusu i ovom slučaju...

    I jedno i drugo je, po meni, ubojstvo. I abortus i ovo, ali Vama SDP-ovcima nije, pa me zanima nije li malo licemjerno vikati da je to ubojstvo samo nekada, točnije kada Vama odgovara?

    avatar

    10.09.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Da smo svi ogorčeni - jesmo. Da nitko ništa ne poduzima - vidimo. Ima jedan post o našem pravosuđu i na mom blogu. Neka vas ne začudi "rješenje" problema. Kakvo pravosuđe - takve ideje... :) ;)

    avatar

    10.09.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    koja je razlika između ovog slučaja sa trudnicom i abortusom? ab je planiran i željen. dotična je htjela tu djecu, to dvoje djece, blizance.
    no, što učiniti kada je birokracija jača od glasa običnog čovjeka? jedino moguće rješenje je da se svi kolektivno probude iz opijumskog sna i pogledaju gdje žive, pogledaju svijet oko sebe.
    no takvih divljaka ima posvuda.
    kada kćer pokuša majku zaklati u snu, a nema reakcije? dobije zatvorsku kaznu, no na odležavanje će ju zvati jer su im kapaciteti prepuni. i nakraju cijele priče, majka ne može nju istjerati iz kuće jer i ona tu živi.. blabla..
    pravo? pravna država? moš mislit. glupost kakve nema.
    banana državica. eto gdje živimo.

    avatar

    10.09.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    @ mistress - nisi shvatila poantu. Pitao sam gdje je razlika između abortusa u bilo kojem slučaju i ovoga što se dogodilo. Abortus je ubojstvo nerođene djece i ovo je ubojstvo nerođene djece. Po meni su oba slučaja ista, samo nekima nisu, tj. kako sam napisao jesu kada njima to odgovara

    avatar

    11.09.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • marin

    Razlika je u tome, Angelum, što u slučaju abortusa žena bira želi li roditi ili ne.U ovom slučaju nema biranja-neće roditi.
    Ako nema razlike između ovog slučaja i abortusa- kao što tvrdiš da nema, onda bi smo te koji su je iscipelarili trebali proglasiti ginekolozima i dati im diplomu.

    Sumnjam da si toliko glup da to ne razumiješ.Mislim da si zlonamjeran.

    avatar

    11.09.2007. (08:24)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Aha znači kad nerođeno dijete ubije ginekolog s diplomom onda to nije ubojstvo. E pa tako recite da razumijem... Ženama ne bi trebalo dati pravo da biraju hoće li ili ne ubiti nerođenu djecu, jer ako odluče da hoće, nisu ništa drugačije od ove dvojice...

    A reci mi samo, ako, kojim slučajem, jedan od počinitelja ima upravo diplomu ginekologa jer to onda ubojstvo ili...

    Ne mojte me krivo shvatiti, to što je žena prošla je aspolutno strašno i svakako da počinitelje treba suditi i osuditi za dvostruko ubojstvo, samo mi smeta licemjerje kako se neki pozivaju na određene stvari samo kada njima to odgovara...

    avatar

    11.09.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • marin

    Žena ima pravo odlučiti o tome hoće li ili neće abortirati. Točka.
    Dali je nešto ubojstvo ili nije određuje postupak, a ne rezultat.On je uvijek isti.

    Zanimljivo je kako su zagovornici smrtne kazne uvijek protivnici pobačaja.

    avatar

    11.09.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • piercedbalerina

    Ja živim u toj ulici. Spomenute trpimo 5 godina. Ne pamtim koliko puta smo sami zvali policiju. Niti koliko su moji susjedi to učinili. Zvali smo Radio 101. Dogovarali se da maknemo klupe na kojima se okupljaju, premažemo ih motornim uljem, zapalimo ili nešto, bilo što. Sve bez rezultata. Policija dođe, popriča s njima i ode. Pije se, psuje se, dere se, potežu se noževi, lome se kosti, tuku se međusobno. Ljeti muka počinje u 6 ujutro i traje do kasno u noć. Klupe se zaobilaze u širokom luku. Gdje šteka i tko je odgovoran, koga treba pozivati na red za takvu situaciju? Kad se ovakvo što dogodi... nezamislivo je i strašno. Dići ruku na ženu, na trudnu ženu. Jedan iz društva išao je samnom u školu, u isti razred. Drugi je bio u ratu, boluje od PTSP-a. Nema smisla nabrajati dalje. Bijesni smo, šokirani i tužni. Što slijedi? Ovo proljeće su dobili nove, friško lakirane drvene klupe!!!!!

    avatar

    11.09.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Zagovornici smrtne kazne? Hm ne znam kako vi ali ja sam vjernik i kao takav vjerujem da jedino Bog daje i jedino Bog može uzeti život. Kao takav sam apsolutno i protiv smrtne kazne...

    Ima i gorih načina na koje se netko može kazniti od smrti...

    Ne zan mkako si došao do tog zaključka ali zaključivanje ti očigledno nije jača strana...

    avatar

    11.09.2007. (19:58)    -   -   -   -  

učitavam...