Komentari

pustolofka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • batka

    pošto već dugo nisam pisala komentare na tvom blogu,iako nisaam imala vremena((((shvati molim te ozbiljno)))))))za ovo nisam znala da si bila,,i please objavi fotke sa berbe!!!!i pošalji e-mail!!!!cao,,pusa!!!!!!!

    avatar

    09.09.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  • Diavola

    hebote, oprosti na psovki, ali ja sam šokirano pročitala tvoj post... i mislim si, da sam ja tamo bila, mene Bog-otac ne bi natjerao da skočim... čovječe, zvuči kao koncept super uzbudljivo, ali ovo što su oni tražili od sudionika ulazi u nadprosječne zahtjeve... jel ima neka blaža varijanta za strašljive? :)) inače, fotke su ti prekrasne! kako si uopće slikala... ne kužim jeste vi bili obučeni stalno u isto? tko ti je nosio osobne stvari, novčanik, aparat i to...

    avatar

    10.09.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • pustolofka...

    diavola*nije ti to tak grozno ni opasno osim ako nemaš problem koji sam imala ja .neki su čak skakali ,extra ,sa stijena od cca 10m.inače to je blaža varijanta jer postoji i kanjoning advanced.navodno je na Cetini odlična i ne preopasna tura standardnog kanjoninga .kad probam ,javim..a stvari:na raftingu postoji bačva u kojoj se furaju osnovne sitnice a na kanjoningu fotkaš prije i poslije jer kako stalno skačeš i spuštaš se niz slapove nema opcije za nošenje fotića!
    batka*fotke su mrak;iznenadila sam sama sebe !uskoro...

    avatar

    10.09.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  • Asterix

    Ajme ovo je super :))))) I mi smo na raftingu na Tari imali jugonostalgicnog skipera ;))))))

    avatar

    11.09.2007. (09:33)    -   -   -   -  

  • Diavola

    joj, previše sam nesigurna za takve fizičke aktivnosti, nije to za mene :(( mislim, zvuči fantastično i sve, aliiii... uf! :)) svaka čast da si to prošla i da planiraš još!

    avatar

    12.09.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • marica

    oj stara! nisam se stigla prije javiti.... odmah sam se razbudila (u ovo umorno jutro) kad su se sjećanja vratila! ajme koji uspon (mamurluk je pridonio da se čini VRLO EXTREMNIM!!!), koji slapovi.....adrenalin.....aaaaaaaa! uh! ja bi opet! predoooobroooo!

    avatar

    13.09.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • pustolofka...

    hahahahah nije kriv mamurluk..moramo opet !

    avatar

    13.09.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...