Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Cerovac komentira

  Genijalni ministar - genijalne kćeri. Zar se ne sjećate kako je svojedobno hospođa Tuđman rekla kako su njeni unuci genijalni pa sklapaju silne poslove a oni manje genijalni ih samo kritiziraju. U Kroaciji s položajem dobivaš genijalnost, ne samo ti nego i obitelj.

  avatar

  06.09.2007. (10:32)    -   -   -   -  

 • skaska

  Pitanje bi bilo na mjestu da već sve nismo vidjeli i čuli, no očito nikome nije stalo. A kaj se tiče udžbenika, to je očito skidanje love i zarada privatnih izdavača na "općem dobru", zarada od love koju ustvari dajemo svi mi porezni obveznici. Ma što reći kad dijete u drugom razredu osnovne iz hrvatskog ima četiri različite "knjige" (udžbenik, čitanka, vježbenica, vježbenica). Dakle, samo za jedan predmet prti na leđa četiri knjige plus tekicu, a dnevno ima četiri predmeta. Sramota je to koja se prešućuje kao i uostalom sve. Ili se popraćuju, primjerice kao što ti popraćuješ, no više manje u konačnici kao da nikome nije stalo...Djeca su u našoj lijepoj samo objekt na kojem se drpa lova na sve moguće naćine. Korupcija je očito in. Djeca i starci su nam zadnja briga, zato i jesmo tu gdje jesmo.

  avatar

  06.09.2007. (10:37)    -   -   -   -  

 • skaska

  ispravak tipfelera: načine

  avatar

  06.09.2007. (11:11)    -   -   -   -  

 • azgatron i prijatelj

  naravno da ministarska djeca znaju najbolje.
  ne može svako dijete biti dijete ministra. piH!
  živjela Hrvatska

  avatar

  06.09.2007. (11:19)    -   -   -   -  

 • psihoptice

  Pa vjerojatno je onda njima za trud uplaćena ona razlika od stotinjak milijuna kuna od planiranih 270 milijuna kuna do plaćenih 370 milijuna kuna za udžbenike.

  avatar

  06.09.2007. (11:37)    -   -   -   -  

 • kratke crte

  Najmanji problem je što su u nas djeca (do 10 godina ili slično) genijalna, puno veći problem je što su odrasli glupi.

  avatar

  06.09.2007. (12:01)    -   -   -   -  

 • cappy

  ja mislim da nam je ministar primorac zapravo otkrio zašto nam država ovak brilijantno funkcionira... nisu ministri i vlada ti koji njome upravljaju. njihova djeca su glavna. to je ustvari velika urota u kojoj 8- godišnjaci odlučuju o ratnim invalidima, obrazovanju, porodiljnim naknadam, vatrogasnim intervencijama... zato naši dragi ministri i nisu krivi i ne daju ostavke za svoje skandale. tako polančec umjesto da odstupi nakon skandala sa privalizacijom je fino samo došo doma i nalupao svog klinca jer balavac je opet fulao... isto valjda i kiro... slogan za predizbornu: uslikaju djecu hdz-ovaca i napišu, već vladamo!!!!!

  avatar

  06.09.2007. (14:54)    -   -   -   -  

 • Cerovac komentira

  Da, sasvim smo zaboravili ministra Rončevića i njegovu genijalnu djecu za koju se organiziraju vojne vježbe. Vjerojatno ima još primjera samo se ne mogu sjetiti.

  avatar

  06.09.2007. (17:19)    -   -   -   -  

 • dviz

  uh, jako dobro :)

  avatar

  07.09.2007. (11:37)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...