Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • neni_iz_bajke

    Ne znam Ddadiću, stvarno ne znam. A voljela bih znati jaaaako ..... :*

    avatar

    06.09.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • Dragonlady

    tebi jako dobro ide usklađivanje onoga što u životu hoćeš, jer je tvoj život i tvoje misli su kristalno jasno izdefinirane, eto čak i u izreci da jedan radnik nikako ne može biti bolji od jedne zgodne crnke :-) (zar si mene sanjao? :-D )

    avatar

    06.09.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Sretno!
    Ak saznaš kako podjeli to sa mnom...i mene to jako zanima...

    avatar

    06.09.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • trill

    Znaš ddadd, ne bi ja niti sve usklađivala. Neke stvari se usklade onako, same po sebi. I često budu bolje nego da smo ih mi sami osmislili :))

    avatar

    06.09.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @neni_iz_bajke: Jelda najdraža Neni...a izgleda kao jednostavno pitanje...marem meni tako izlgeda :) @Dragonlady: Eh...drag(a)onlady :))) Moram te malo razočarati -nisam sanjao nikakvu crnku, prve rečenice su klasično škembopretjrivanje :D A da mi usklađivanje dobro ide...to je zasad, mislim da će samo vrijeme pokazati jesam li uspio. Još stignem čak i bakrotirati :DDD @Tibica: Bacam se u potragu za ljudima koji su uspjeli uskladiti. Imam neka imena u glavi...reciumo tipa koji je osnovao Virgin... :) Ovo me zbilja kopka i zbilja to shvaćam kao projekt :) @Trill: Oooo :)))) Jako dobar odgovor :))) Imam samo jednu zamjerku - neki moji prijatelji ostavili su za sobom nažalost dječicu bez očeva...jer su mislili da će se sve uskladiti samo... Moram ipak još malo razmišljati :)

    avatar

    06.09.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • skaska

    Daj se lepo zaputi među ljude i najdi si takvu crnku, pa je napumpaj i to je to. Prvi put, drugi put, treći put. Kad buš imal troje i više dece sve buš uskladil. Veselje je to velko. Svi bu ti organi profunkcionirali. Jamčim iskustvom.

    avatar

    06.09.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • *******

    Ah, ja se često pitamisto to pitanje i nemam odgovora :-(

    avatar

    06.09.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Možda da malo promjeniš ddadda. Viš kada hočeš utimavati onda uvijek postoje bar dvije strane. Pitanje je kaj ustvri se želi postići? Ne mijenjati ddadda samo zato da ga se ne mjenja? Ima još nešto; ako ga ti ne mijenjaš, mijenjati će ga netko drugi. Tak obično ispadne, osim ako tvrdoglavo to ne želiš, ali tada će promjena tak biti velika, a ti je nečeš htjeti priznati. Znaš ono: 0Jedino promjena stalna jest... ' Ima ljepote i na drugi način .... Uživaj prijatelju ... :)
    Ono o pomoći, tolko od mene ...

    avatar

    06.09.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • ledena

    Sa djecom se mijenjaju prioriteti u životu. Pa se onda sve nekako uskladi, samo po sebi. Ona daju još samo poticaj za više, jače, bolje. Nemaš vremena razmišljati i lizati rane, okretati se iza sebe i gubiti vrijeme na nevažno. Vjeruj mi....

    avatar

    06.09.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Mrvica

    jednostavan je odgovor- nemože se uskladiti. ako te ispunjava takav život, živi ga i dalje, jer to si ti...

    avatar

    06.09.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    Gledam naslov posta i mislim si "Ma ne može biti! Ddadd da treba pomoć? Tu nešto ne valja..." Ali, ovako sročeno, baš sve je na mjestu... De ulovi još tu crnku pa smo mirni.. :*

    avatar

    06.09.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • ZiziMars14

    Interesantno... Sto nakoncu ljudima treba da budu zadovoljni.... Eh....
    Pozdravcic :)

    avatar

    07.09.2007. (09:20)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @skaska: Ahaa...baš se pitam koji mi otgani momentalno ne funkcioniraju :DDDD @*******: Ja ga nazirem...odgovor :) @Mladen: Pomogao si prijatelju! Baš jesi! Svakako se ja mijenjam, mijenjaju se i okolnosti, ali ono što se puno teže mijenja su neke moje želje. I ono što treba reć jest: Nisu više ta vremena, te želje treba ostaviti onim vremenima :)) @ledena: Vjerujem ti! Jako ti vjerujem :))) I sad istinki znam da je moguće uskladiti to sve :))) @Mrvica: Da...ne može se uskladiti u tom tvrdokornom obliku, ali može se uskladiti po pitanju toga da jedno zadovoljstvo zamijeniš drugim, još boljim, izazovnijim i lijepšim :-) @malena_1309: Hahahaha...oke, pokušat ću uloviti tu crnku :D @ZiziMars14: Treba im ili dobro pranje mozga ili prosvjetljenje ;) Nadam se da je kod mene u pitanju prosvjetljenje :D Pozdravcic i tebi.

    avatar

    07.09.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čak i ne trebaš se ofreći tih želja, nego samo zaželi ono što ti sada odgovara, a želje će same među sobom, to riješiti. Znaš, kada želju nastojiš otkloniti, ona se još pojača. Lukavice su one. Znam, nije lako uči sam sebi pod kožu ... Pozdrav prijatelju ... :)

    avatar

    07.09.2007. (14:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...