Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • jimbo

    Ja bi međ profesionalce gore naljepio i Blaškića.
    Najebo zato što je ex oficir JNA i zbog dvostruke linije zapovijedanja.
    Živijo.

    avatar

    05.09.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • Njofra

    pitanje zašto se onda sudi Gotovini jer koliko je poznato bio je u Legiji Stranaca i dogurao do pukovnika, znači da bio sposoban, a po tvome postu on kao stručna osoba bi bio tek dozapovjednik ili se varam?

    avatar

    05.09.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    @jimbo
    Blaskic nije bio general :)
    Vidio sam cak dva put sa zenom na Trgu bana Jelacica. Njih dvoje k'o tinjedzeri.
    Nisam ga htio gnjaviti.

    @Njofra
    Gotovina pukovnik ??? Ma gdje to ?

    avatar

    05.09.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • Njofra

    priznajen da nisan stručnjak, ali znan da se provlačilo po novinama da dogurao do pukovnika u Legiji stranaca i bio odlikovan zbog hrabrosti, se tornao u Hrv. pa ga Franjo ili Gojko imenovao generalom

    avatar

    06.09.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Mislim da je bio ekvivalent nasega narednika ... :)

    avatar

    06.09.2007. (00:59)    -   -   -   -  

  • Angie

    Apsolutno se ne slažem s postavkom da su oficiri prebjezi bili "mozak" ili kvaliteta koja je upravljala HV-om . Mislim da bi bilo izuzetno interesantno da se do podataka može napraviti analizu kojih su činova ti mozgovi bili po zvršetku rata i pru prelasku iz JNA, koje su činove imali tada a koje danas, koje stanove i gdje, a da ne govorim da se na prste može nabrojati količčina istih tih mozgova koji su izrazili želju za pristupanje bilo kojoj gardijskoj brigadi , kao npr izuzetni topnik Gašljevič. Btw general Gotovina u Legiji stranaca bio je viši dočasnik mislim da si u pravu narednik . Čovjek koji je znao ratovati ali ne i nositi se sa činom večim od ustrojbenog mjesta satnik bojnik, pješaštvo odnosno izviđačke postrojbe mjesto je gdje je davao maksimum.

    avatar

    06.09.2007. (02:35)    -   -   -   -  

  • Onaj koji...

    Angie, SHTTHFCKP!!!!! To su floskule, većina tih iz JNA su na Borongaju još dizali Jugoslavensku zastavu i salutirali joj dok su se jadne ZNG-e odupirale agresoru. Tuđman ih naravno prima, jer je vjerovao u pomirbu i htio je svakog iskoristiti. Međutim, nakon rata i nakon Tuđmana, vidi se koji su zapravo tu "crveni generali" kao što je Stipetić, koji pod okriljem izdajnika Mesića i priklanjajući se ispravnoj ideološkoj crti nikada ne odlaze u Haag. Još jedna trula diskreditacija Tuđmana i Šuška, tobože da su svi ti zločini bili organizirani kroz nekakve "tajanstvene zapovjedne linije".

    avatar

    12.09.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Nista gore od tendencije da se od Domovinskoga rata napravi novi NOB ...

    avatar

    12.09.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...