Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • kratke crte

  Nažalost za ovo stanje je dobrim dijelom kriv i Mesić jer u zadnje vrime više lupeta nego razmišlja.

  avatar

  05.09.2007. (11:26)    -   -   -   -  

 • Savijet društva

  Ovakav tretman prema čovjeku, koji najvjerojanije nije kriv, je prava sramotan. Mislim da to pokazuje balkanski mentalitet, na žalost, većine ljudi.
  IZ sve više dostupnih informacija zaključak je šokantan. Za smrt onog mladića najviše su odgovorni: čovjek koji je zaplio vatru, roditelji koji su malodobnika uključuli u DVD te dozvolili da ide na intervenciju, zapovijednik mjesnog DVD-a, vođa tima koji je poginuo te na kraju dio odgovornosti snosi i sam Slavica.
  Savijetovao bi Slavici da tuži državu i medije koji su poticali javni linč te traži više miljunsku oštetu. Ovo je neviđene sramota za društvo, narod, ljude iz tog kraja i one medije koji su na senzacionalističan način izvještavali o ovoj tragediji.
  Kad, ovakove slučajeve, promatram sramim se što živim među takovim ljudima!

  avatar

  05.09.2007. (11:35)    -   -   -   -  

 • Vrgorčanin

  Za linč su odgovorni dijelom i mediji, npr 24 sata, koji je dva dana nakon nesreće objavio neke stvari iz osobnog života D. Slavice, kao da pazi na frizuru, kako vozi dobro auto i sl., uglavnom nebitne stvari, a tekst je napisan s namjerom da se čovjeka popljuje na osobnoj razini i stvori atmosfera linča. E tu triba tražiti odgovornost. A što se tiče poginulih vatrogasaca, oni su po meni žrtve mnoštva nesretnih okolnosti i rupa u sustavu.
  Najbolje mi je kada sam čuo da maloljetni vatrogasac nije smio u helikopter. Neznam jeli naša javnost gluha ili glupa, pa maloljetni vatrogasci gase požare svakodnevno po Dalmaciji kao članovi mnoštva lokalnih DVD-a. Smješno je kako se pravimo Englezi i čudimo kako je mladić završio u helikopteru.

  avatar

  05.09.2007. (12:00)    -   -   -   -  

 • odmak

  Tretman cijele tragedije kroz novine i televiziju je poziv na linč. Arena i žutilo gdje se god okreneš. Tragedija je da ne može biti veća. Jadne majke i očevi, jadni poginuli ljudi, ali kao da su i sami potaknuti pisanjem i tv slikom pozvani da reagiraju kako reagiraju. Kratko kao na divljem zapadu: konop u ruke i vješala.
  Za miloga Boga,kao da je tragedija i žalost manja, ako se ponašamo dostojanstveno. A i Mesićeva izjava!? Bože moj! Pa požari se moraju gasiti. Ili Sanader: Podiće ćemo im spomenik! Kakvo podilaženje biraćima. Ali sve ono što nam se događa zaslužujemo. To smo mi. Sramim se što živim u ovoj zemlji. Žao mi je to reći, ali tako je. Primitivni smo. A počelo je kad smo se smijali izjavi o mozgu koji košta dvije kune, pa zatim Rojsovom: Tko je jamio,jamio je. I onom vrjeđanju Vesne Pusić u saboru da je za madraca ili tako nekako. ( ne stavljam se na stranu nijedne stranke ili političara, govorim samo ono što vrijeđa zdravi mozak, koji je istina vrlo jeftin) Sve smo više duboka provincija. Tonemo, tonemo nema nam spasa.

  avatar

  05.09.2007. (12:09)    -   -   -   -  

 • nitko

  Tko je odgovoran?

  poznati hrvatski sindrom;

  nitko za ništa ne odgovara!

  Uvijek je kriv hrvatski narod, jer je izabrao!

  avatar

  05.09.2007. (12:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...