Komentari

paor.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • baca iva

    A rašta krivo pišeš, druže moj? Jabi mogo kast "al se njekad dobro jelo" a ne ti. Eto i sad si mogo tako dobro jest, a meni nek zazubice rastu. Al komije kriv!
    Već sam ja sebi složijo menu: Počeo bi s masnim kruvom. Drugi gang bi umjesto supe mogo bit gra' s rebrima i kuvanom šunkom. Glavno jelo, jer za biskupa uvik ima mjesta, bi bila na pečena kobasica. Uz to bi se jelo moglo popit i dobre slavonske graševine il đakovačkog rizlinga.A za poslasticu, budući da nevoljim makovače, bili bi dobri i ni lipi listarići, il kako se to kad vas u Gredi kaže lomačice. Uz nji' bi mogo dočekat i večeru a i pit jer nisu slatke.
    Au, majketi, najede se ja, druže moj, brez plana. Al lipo se kod nas kaže: Nije kolač kom se misi već kome se desi! Pozdrav ti veliki i neka ti je lipa i mirna noć!

    avatar

    04.09.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • masni palac

    hehe, TO su slike po mom ukusu......ajme divote, vjerujem da je to fešta i za guzicu, a ne samo za oći.......hihihi........lepo te pozdravlam

    avatar

    05.09.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • mrakar

    Gledao sam nešto o tom susretu na tv-u , ne bi bilo loše posjetiti taj događaj dogodine i nabaciti koju kilu. Pozdrav! Miki

    avatar

    06.09.2007. (06:51)    -   -   -   -  

  • masni palac

    oooooooo, stol je još uvek tu i još k tome pun hehehe.....dobri den paore......

    avatar

    06.09.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Slična manifestacija naziva ''kaj su jeli naši stari'' se odvija i u našim krajevima.Točnije u Vrbovcu i Sesvetama.Ja ove godine baš i nisam imao prilike ići ali ovih prijašnjih godina jesam. U ovim krajevima se najviše reklamirala od jela tenka gibanica, pa onda kuruzni kruh, makovnjača, i orehnjača...a od jačih se najviše reklamiralo suho meso kuhano sa zeljem...i Prigorska krvavica.Do nedavno je tu manifestaciju pratilo i ''Sljeme'' (domače je domače), ali nema ga više, sad prati Pik Vrbovec.Od pijače se najviše reklamirala Prigorska Kraljevina.Prijatelju ove su slike kod tebe baš izazovne...i lijepo su stolovi postavljeni...taman da se sjedne, uhvati malo zraka, i navali...hehehe...lijep pozdrav...

    avatar

    06.09.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • baca iva

    “Svaki put kada ljubim sebe, ostaje manje ljubavi za Boga i druge.”
    Michel Quoist



    Lip vikend želim i sve puno pozdravljam!

    avatar

    07.09.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • baca iva

    A čuj, druže moj, u Rvackoj je sad u mode ciloživotno učenje. Nikad ni kasno. Al teorija je jedno a praksa drugo. Praksa je važnija od teorije. Zato moraš počet čim prije.

    avatar

    07.09.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    uvijek sam se pitala kako to uspiju toliko napeci a da je sve tako lijepog oblika,pozamasno i toliko vabno za dusu,tijelo i zdrijelo :)))) zna se kako...salim se..no tebi iskreno hvala za lijepe zelje a ja se nadam da ce danas u hrvatskom domu biti nesto i od tih delicija...:))

    avatar

    08.09.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • masni palac

    eeeeejjjjjjjjj, živio paore, kako vreme, jel ide sve po planu, želim ti ljepo vreme da uspijete cjelogodišnju muku i pospremit......lijep i sunčan vikend ti želim

    avatar

    08.09.2007. (12:07)    -   -   -   -  

  • sbobo

    negdi se i danas dobro jede.... Pozdrav

    avatar

    10.09.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Donja Ma(h)ala

    Pozdrav tebi Mata i svim posetiocima ove stranice.

    Puno ti hvala sto si se potrudio da sa nama podelis ove djakonije (makar samo kroz slike). Celo mi je detinjstvo proletelo pred ocima. Sve sam pazljivo pregledao ali ne mogu da nadjem najvaznije (i mom srcu najmilije), onu nasu Sokacku pogacu, tanku pa na kocke izrezanu i prelivenu s vrucom "maste" i cvarcima od slanine preko svega. Sir onaj neslani i vrhnje po mogucnosti. Uh, bolje da prestanem da pisem jer mi ide voda na usta.
    Poseban pozdrav bac' Ivi (koga licno ne poznam) ali sam sa uzivanjem citao njegove stihove kao i vrlo zanimljiv tekst "Nepoznata Sestra"

    Puno pozdrava iz Cikaga.

    avatar

    10.09.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • paor

    @Donja Ma(h)ala...a da si u to vrime bio na Belovom stanu, po mirisu bi osjeto, toliko je blizu sve to bilo..

    avatar

    10.09.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • Donja Mala

    Ma cuti Mata to mi i jest najteze. Znam ja koliko je ovo sve blizu Belova stana. Kad smo kod stanova bas ti hvala sto si se potrudio da i kapelice stavis na web. Pored one u Nozicama smo milion puta cekali da predamo "mliko". A vozila Manda na malom crvenom Zetoru. Ne znam da li se ti secas nje, ti si ziveo u selu a ovo je bilo na stanu.

    Pozdrav od Milosa iz Cikaga.

    avatar

    11.09.2007. (02:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...