Komentari

oaza0mira.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • moja razmišljanja,moji snovi

  ej...mene jako dugo tu nije bilo zato evo mene. ostavljam ti veliki pozzz

  avatar

  04.09.2007. (21:58)    -   -   -   -  

 • maximus

  poštovana,vrlo lijep blog,iskren,vrlo duhovan i poticajan,vjerujem odraz stanja tvoje duše i srca u vjeri koju živiš.......voljeli bi takovu osobu,poput tebe,vidjeti na našem katoličkom forumu kojega su članovi većinom iz blogerskih voda...ako imaš želju,volju i nadasve vremena obogatiti nas svojim prisustvom,čekamo te raširenih ruku i otvorena srca!Bog te blagoslovio za razmišljanja i vjeru koju širiš oko sebe i na ovaj način,i doista neka rijeke žive vode poteku i k nama te donesu!

  http://www.andjel.com/forum/

  avatar

  04.09.2007. (23:27)    -   -   -   -  

 • annye46

  ...teško je to svima...grozno je pročitati kako su mladi životi otišli jer su htjeli pomoći drugima,svoje živote su dali...počivali u Miru,a obitelji samo sreća u daljnjem životu i snaga naravno ....

  pusa pa pa

  Crystal Sky

  avatar

  05.09.2007. (01:15)    -   -   -   -  

 • cvijetic

  ej,ja sam isto razmišljala i razmišljam o njima kao i ti i baš kad sam išla moliti deseticu krunice za njih nisam znala koju bi i onda mi je samo došlo da molim" Koji se za nas krvavim znojem znojio". Da, ne želim ni razmišljati kako im je bilo.Grozno! BTB

  avatar

  05.09.2007. (17:31)    -   -   -   -  

 • sonja

  Sigurno ću se pomoliti za preminule vatrogasce i njihove obitelji, a tebi ću uputiti jedan veliki pozdrav i čestitke za ovako prekrasan blog. Takvih blogova bi zasigurno trebalo biti više, pogotovo gledajući na to koliko postoji blogova ljudi, a što je tužnije, većinom mladih ljudi, bez samouvjerenosti, vjere, oproštenja i pristojnosti, a prije svega, ljubavi.
  Hvala ti na tome, što tvoj blog nije takav. Bog te blagoslovio. Riječi koje šalješ ovim putem, znak su životnog iskustva koje imaš iza sebe i blagostanja kakvim te Bog obdaruje svakim danom.
  Ostani s Bogom.

  avatar

  05.09.2007. (21:28)    -   -   -   -  

 • mvko

  I mi smo pokrenuli molitve za nastradale vatrogasce, Molit ćemo i za njihove obitelji, da to sve mogu izdržati i da im Bog da milost ,da oproste (evntualnim) krivcima za tu tragediju. Pozdrav i Božji blagoslov svima.

  avatar

  05.09.2007. (23:02)    -   -   -   -  

 • katolicka mladez

  Osnovali smo blog hrvatsku katolicku mladez bilo bih nam drago da nas posjetite i ostavite svoj trag... hvala...
  Seka Ara, Chijara, Domo i Matko...

  avatar

  07.09.2007. (10:33)    -   -   -   -  

 • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

  Poruka maximusu - Registrirala sam se na forumu, ali čekam provjeru adrese, paću Vam se vrlo rado pridružiti na forumu, kada god mi to vrijeme dopusti. Pozdrav i obilje Božjeg blagoslova zazivam na sve Vas.

  avatar

  07.09.2007. (20:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...